ATIMKOS Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 (edytowany) A rejestrując się na stronie PlayFire i dodając do konta na stronie swoje konto steam, dostaniemy losowy klucz do 1 z 6 gier: Sanctum Postal + Steam Trading Cards! PixelJunk Monsters Ultimate + Steam Trading Cards! Speedball 2 + Steam Trading Cards! Gun Monkeys + Steam Trading Cards! Canyon Capers + Steam Trading Cards! Jeśli ktoś już jest zarejestrowany na tej stronie to też dostanie klucz aktywujący jedną z tych gier. Edit: Dostałem kod do Canyon Capers, ponieważ mam tę grę to mogę oddać komuś klucz do niej, pisać tu lub na PW Edytowano Styczeń 23, 2015 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Sorry że tak post pod postem ale: Words for Evil za darmo https://www.indiegala.com/monday Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PolskiPegaz Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Poproszę: 1Quest Quest for Infamy Aztaka Detective Case and Clown Bot in - Murder in the Hotel Lisbon Z góry dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 (edytowany) Znów na IndieGala rozdają darmową grę. Tym razem jest to Shadows on the Vatican Act I: Greed Edytowano Styczeń 30, 2015 przez Chief 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) Spy Chameleon - RGB Agent wysłane do DayanFull Mojo Rampage wysłane do DayanDeadlight wysłane do ZegarmistrzPixel Piracy wysłane do ArachikPoof vs The Cursed Kitty wysłane do DayanFly'N wysłane do SnujaDesert Ashes wysłane do SosnaDungeon Lurk II - Leona wysłane do Triste Cordis99 Spirits wysłane do SosnaGunspell - Steam Edition wysłane do ZegarmistrzMountain wysłane do DayanFist Of Jesus wysłane do PlaguePony Edytowano Luty 11, 2015 przez SzymonL 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Proszę o Pixel Piracy, z góry dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) To ja poproszę Gunspell - Steam Edition oraz Deadlight ^^ Przypominam też i proszę, żeby plusować posty Szymona w tym dziale, nie można ukryć że dzięki jego dobroczynności wiele otrzymaliśmy. Edytowano Luty 5, 2015 przez Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Ja wezmę w takim razie Fist Of Jesus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Poprosiłbym o 99 spirits Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Proszę o DarkEnd z góry dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Z góry podziękował bym za Dungeon Lurk II - Leona - zdążyłem? PS. Dyan jak zwykle używa ciemnego kolory, zamiast automatycznego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) Also jakby ktoś był zainteresowany to mam do oddania Capitan Morgane and the Golden turtle na steama Edit w zasadzie sobie przypomniałem, że mam jeszcze klucz do Wiedźmina 2 na GOG.com, który powinien działać, choć nie mogę tego zagwarantować ale jest jakieś 90% szansy, że jednak działa Edytowano Luty 5, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Z góry podziękował bym za Dungeon Lurk II - Leona - zdążyłem? PS. Dyan jak zwykle używa ciemnego kolory, zamiast automatycznego... Bo ja jak zwykle przekopiowałem to z postu Szymona Tiste Crdis Ale ja i Dayan przecież normalnie napisaliśmy, dattebayo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 No według najwiegszego fanboja wiedźmina (mnie ) jest fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 To ja poproszę o Fly'Na jeśli by się dało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Bo ja jak zwykle przekopiowałem to z postu Szymona Tiste Crdis Nie wiem, jak się tutaj zmienia layout forum. I wszystko jasne Osoba, która ma "biały" styl, ma czarną czcionkę i odwrotnie. Gdy skopiujesz tekst bezpośrednio, będzie on czarny/biały i praktycznie nieczytelny dla "ciemniaków". Polecam tryb BBCode (lewy górny róg) - wtedy wklejaj "i będzie gitara" (kopiuj/wklej) PS. Wybacz za przekręcenie nicku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Tak po namyśle poprosiłbym jeszcze o Desert Asches, bo mnie zaciekawił ten tytuł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Tak z ciekawości, działa ten kod do Wiedźmina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) niestety ale wygasł :/ Edytowano Luty 5, 2015 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 :( Pytam się, bo sam zachowałem "swój" na później i też mi wygasł :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Dziś mam dla was oto taką stronę: http://www.dlh.net/en/register Rejestrując się na niej, dostajemy kilka kluczy do takich gier: Enclave East India Company Gold Edition Knightshift Knights and Merchants HD Pirates of Black Cove Commander - Conquest Of The Americas Two Worlds - Game of the Year Edition Przypomina także, że na https://www.indiegala.com/store wciąż rozdawane są kluczę do Shadows on the Vatican Act I: Greed 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Na stronie https://www.indiegala.com/darksiders rozdają grę Marine Sharpshooter II: Jungle Warfare 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 10, 2015 Autor Share Napisano Luty 10, 2015 (edytowany) Kod z dzisiejszego CDA. Może by i poszła, ale nie przepadam za takimi grami. Mam Borderlands 2 i obie części Torchlight. Wystarczy. No dobra... wiem, że to nie to samo, ale jeśli zechcę pograć w porządne cRPG, zainstaluję KotORa 1/2 (+mod). Risen 2: Mroczne Wody - kod steam powinien działać.- wysłano do BezimiennyKot Edytowano Luty 10, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 (edytowany) To ja poproszę Risena. Dawno chciałem zagrać, ale się wahałem nad kupnem. Przekonamy się, jak tam Piranha sobie radzi Edytowano Luty 10, 2015 przez BezimiennyKot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 (edytowany) Risen 2 - Dark Waters PL z CDA wysłane do Dżuma Edytowano Luty 11, 2015 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się