SzymonL Napisano Maj 23, 2016 Share Napisano Maj 23, 2016 19 godzin temu BiP napisał: 22.05.2016 at 12:17 TwilightSpringTrapPL napisał: Kidnapped Jeśli masz więcej niż 1 sztukę, to też bym poprosił Cytujesz TwilightSpringTrapPL, a grę chcesz ode mnie. Zgodnie z logiką gdybym ją miał powinienem ją wysłać komuś trzeciemu Niestety nie mam drugiej sztuki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 24, 2016 Autor Share Napisano Maj 24, 2016 (edytowany) Blitz Breaker Collider - wysłano do KruszonPL Envoy Ultimate Arena - wysłano do TwilightSpringTrapPLRooms Main Building - wysłano do TwilightSpringTrapPL Crystal chip collector DX Selective Memory - wysłano do TwilightSpringTrapPL Edytowano Maj 25, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 35 minuty temu Triste Cordis napisał: Collider czy można? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 24, 2016 Autor Share Napisano Maj 24, 2016 (edytowany) 24 minuty temu KruszonPL napisał: czy można? Hmm... Spoiler A tak na serio - PW poszło @KruszonPL Zaklepujących to my tu zaklepujemy (gumowym młotkiem) Edytowano Maj 24, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 Jakby pojawił się kiedyś Audiosurf to zaklepuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 24, 2016 Share Napisano Maj 24, 2016 @KruszonPL Zapoznaj się z zasadami panującymi w tym temacie. Zasady są dostępne w pierwszym poście 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 13 godziny temu Triste Cordis napisał: Blitz Breaker Collider - wysłano do KruszonPL Envoy Ultimate Arena Rooms Main Building Crystal chip collector DX Selective Memory Rooms Main Building , Dx Selective Memory i Ultimate Arena proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 (edytowany) - Triste! Nowe hentajce! - Sword of Asumi - Deluxe Edition wysłane do GarinGo! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan~ wysłane do TwilightSpringTrapPLSakura Spirit wysłane do ChiefCyber City 2157 - The Visual Novel wysłane do TwilightSpringTrapPL BanHammer zbanowany został Decaded Edytowano Czerwiec 15, 2016 przez SzymonL 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 BanHammer plox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 29 minuty temu SzymonL napisał: Sword of Asumi - Deluxe Edition Mógłbym poprosić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Maj 25, 2016 Share Napisano Maj 25, 2016 To może ja przygarnę tę hentai'e Poproszę Sakura Spirit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 Cyber City 2157 - The Visual Novel , Cyber City 2157 - The Visual Novel i Go! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan prosiłbym xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 26, 2016 Autor Share Napisano Maj 26, 2016 51 minut temu TwilightSpringTrapPL napisał: Go! Go! Nippon! ~My First Trip to Japan prosiłbym xD Bardzo fajna gra. Chociaż pewnie dostaniesz bez DLC, które znacznie rozszerza i polepsza grę. Grałem w to "zaledwie" 26h (chciałem poznać wszystkie zakończenia) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 26, 2016 Share Napisano Maj 26, 2016 10.03.2016 at 23:24 Paladyn Sonaty Dusk napisał: Mam do oddania kody z nowego CD Action do Smite Masz jeszcze jakimś cudem ten kod do Smite? Bo jak masz to jestem chętna go przyjąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 26.05.2016 at 17:23 Triste Cordis napisał: Bardzo fajna gra. Chociaż pewnie dostaniesz bez DLC, które znacznie rozszerza i polepsza grę. Grałem w to "zaledwie" 26h (chciałem poznać wszystkie zakończenia) Masz racje gra Wzruszająca :3 Bez DLC :( Why Celestia? Why? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 9, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2016 godzinę temu TwilightSpringTrapPL napisał: Masz racje gra Wzruszająca :3 Bez DLC :( Why Celestia? Why? XD Idzie lato. Na steam na 99% będą przeceny. Może i ta będzie tańsza? Ale nawet w pełnej cenie jest warta zakupu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Mam do oddania klucz do gry Particula i info że tu https://gleam.io/VskIz/free-random-steam-key-solar-division-particula-your-quest-yargis-space-melee-or-ace-of-words można zdobyć klucz do jednej z tych gier: Solar Division Particula Your Quest Yargis Space Melee Ace of Words Niestety po zdobyciu klucza nie pisze do jakiej on jest gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 (edytowany) Mam do oddania klucze do: -Terra Incognita Chapter One -Kivi Toilet and Shotgun Poleciało do TwilightSpringTrapPL -Culling of The Cows -Super Mustache -Flesh Eaters Poleciało do TwilightSpringTrapPL -Tinboy -Lup Poleciało do TwilightSpringTrapPL -Sirius Online Poleciało do WhiteDrakon Piszcie na priv Edytowano Czerwiec 12, 2016 przez Nishi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 (edytowany) Betrayer wysłane do PlaguePonyBloodbath Kavkaz wysłane do TwilightSpringTrapPLPortal of Evil - Stolen Runes Collector's Edition wysłane do TwilightSpringTrapPLIron Sky - Invasion wysłane do TwilightSpringTrapPLSolar Shifter EX wysłane do KruszonPLPsychonauts wysłane do Triste CordisMountain wysłane do GryfCar Mechanic Simulator 2014 psuł auta będzie Decaded Edytowano Lipiec 9, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Ja poprosiłbym Betrayer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 godzinę temu SzymonL napisał: Car Mechanic Simulator 2014 Poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 15, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Psychonautus jeśli można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 To ja poproszę Solar Shifter EX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 Dobra, Mountain wydaje się spoko grą, zawsze miałem na nią oko. Jest co prawda bardzo tania, ale w sumie wygląda na bardzo fajną PS Ktoś wie jak kupić grę Ori, jeśli się ją już posiada? Miałem zamiar, ale z powodu promocji, którą mam na Definitive Edition (każdy, kto miał podstawkę ją ma), nie da się jej w prezencie kupić. Pisałem do Steama, ale oni olewają sprawę i twierdzą, że "promocyjnych gier nie da się komuś podarować". Napisałem, że co mam w takim razie zrobić, skoro chcę komuś podarować, to już nie odpisali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 17 godzin temu SzymonL napisał: Betrayer wysłane do PlaguePony Bloodbath Kavkaz Showing Tonight - Mindhunters Incident Solitaire Christmas. Match 2 Cards Chronicles of the Witches and Warlocks Portal of Evil - Stolen Runes Collector's Edition Royal Defense Iron Sky - Invasion Solar Shifter EXPsychonauts wysłane do Triste Cordis MountainCar Mechanic Simulator 2014 psuł auta będzie Decaded Sky Mercenaries Iron Sky - Invasion i Portal of Evil Stolen Runes Colectors Edition , Bloodpath Kavkaz poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się