PlagueOverlord Napisano Sierpień 16, 2016 Share Napisano Sierpień 16, 2016 Gdyż seven ate nine (czyli siedem zjadło dziewiątkę - nawiązującą do angielskiej wymowy). Bowiem sześć się boi, gdyż wygląda jak odwrócona dziewiątka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Eeeeh xD Teoretycznie jako pierwsza osoba, odpowiedziała tak, jak chciałem jksgfricky, tyle że po polsku. Zaś tę samą odpowiedź, ale już poprawnie, po angielsku powtórzył PlaguePony. Jeszcze ATIMKOS napisał to samo też w j. polskim. W takim razie te trzy osoby się kwalifikują do drugiego etapu w takim wypadku. Kto pierwszy z nich powie, że chce grę, ten ją dostanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 @Gryf Nie żeby coś, ale nie masz już nic by mogli rywalizować w drugim etapie. Na moje, wygrywa pierwszy kto odpowie poprawnie (jeśli 2 osoby napiszą w tym samym czasie, to jest drugi etap by wyłonić właściwego zwycięzcę, jednak tutaj tak się nie stało...) Tak, więc zwycięzcą powinien zostać.. jksgfricky. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 @UP Popieram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 9 minut temu Lucas napisał: Tak, więc zwycięzcą powinien zostać.. jksgfricky. 10 minut temu Onyx napisał: @UP Popieram Niech tak będzie w takim razie Jeszcze tylko takie pytanko. Bo tak się składa, że jksgfricky jest osobą mi znajomą. Mogę w takim wypadku dać klucz? Nie chcę żeby wyszedł jakiś przekręt z tego czy cuś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 (edytowany) @Gryf To, że jest Twoim znajomym, to akurat. Dopóki nie ma tak, że ktoś inny pierwszy odpowiedział poprawnie, a tak naprawdę kto inny dostał kod, któremu się nie należy, bo nie uczestniczył w konkursie danego kodu/źle odpowiedział, to nie ma przekrętu. Edytowano Sierpień 17, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 17, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2016 Rayman Origins za darmo - na Uplay (dają grę co miesiąc w ramach obchodów 30 lecia) 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 A ja to niedawno kupiłem za 5 euro :(((((((((((((( btw. polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Myślę, że uczciwie byłoby zrobić drugi etap, bo w końcu trzy osoby dały dobre odpowiedzi. Wtedy po drugim etapie dany byłby kod tej osobie. Lecz to ty @Gryf decydujesz o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 (edytowany) Teraz to mnie naprawdę skonfundowaliście xD Okej, to kod do Ori and the Blind Forest: Definitive Edition wyślę @jksgfricky. Ale, żeby inni też mieli radochę z dostania kodu, to mam dla rozdania także... Mad Max (na Steam). Kto pierwszy, ten lepszy EDIT: Mad Max wysłany do @Draques (Wybacz @PlaguePony, byłeś o sekundy za późno ) @Lucas Haczyk jest taki, że nie ma konkursu, a jesteś trzeci xD Edytowano Sierpień 17, 2016 przez Gryf Wysłany kod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 To można Maxa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 To ja poproszę o Mad Maxa, chociaż wolałbym tamto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 (edytowany) Zgłosiłbym się na Mad Max, lecz jaki jest haczyk? (konkurs) Z tego co wynika od Blizzarda, zamierzają wprowadzić wersję demo Overwatch. Tak, więc kto przegapił Betę, może mieć okazję sprawdzić grę na własną rękę. Edytowano Sierpień 17, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 15 minut temu Lucas napisał: Z tego co wynika od Blizzarda, zamierzają wprowadzić wersję demo Overwatch. Tak, więc kto przegapił Betę, może mieć okazję sprawdzić grę na własną rękę. O, to ja chyba chętnie skorzystam. Wiadomo jak to będzie rozprowadzane? Przez klienta bnet? Czy ze strony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 59 minut temu Gryf napisał: Wiadomo jak to będzie rozprowadzane? Przez klienta bnet? Czy ze strony? Nic na ten temat jeszcze nie wiemy. Pliki niejakiego demo znaleziono wśród plików gry, a Blizzard nic o nim jeszcze nie wspomniał, jak o ukrywaniu się Sombry. Na moje, patrząc na pozostałe gry Blizzarda, demo Overwatch powinno być normalnie dostępne przez Battle.net. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 1 minutę temu Lucas napisał: Na moje, patrząc na pozostałe gry Blizzarda, demo Overwatch powinno być normalnie dostępne przez Battle.net. Ale przez stronę, czy klienta? Bo to duża różnica xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Właśnie teraz Gryf napisał: Ale przez stronę, czy klienta? Przez platformę, bo przez stronę nigdy się nie dało i nie będzie się dało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 1 minutę temu Lucas napisał: Przez platformę, bo przez stronę nigdy się nie dało i nie będzie się dało. To dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 Na Uplay Rayman Origins za darmo. Wejść na stronę, albo klienta i się zalogować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 21, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2016 godzinę temu Draques napisał: Na Uplay Rayman Origins za darmo. Wejść na stronę, albo klienta i się zalogować. Napisałem o tym kilka postów wyżej Ciekawe co dadzą w kolejnych miesiącach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Na pewno któregoś Assasin Creeda. Zakładam że dwójkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 24, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2016 Nie zdziwię się jeśli The Crew. Bez dodatku Wild Run to straszna lipa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Jestem też pewien, tak samo jak jestem pewien że nie umiem grać w strategię że któreś Hirołsy będą w kolejnych miesiącach. Może trójka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 (edytowany) Sister’s Secrecy - Arcanum Bloodlines wysłane do DżumaStigmat wysłane do OnyxRussian Horror Story wysłane do PatutuBloodbath Kavkaz wysłane do PatutuLethal League wysłane do SolarIsEpicWooden Floor wysłane do Triste CordisWooden Floor 2 - Resurrection wysłane do Triste CordisOddPlanet wysłane do Dżuma Edytowano Wrzesień 9, 2016 przez SzymonL 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Lethal League poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się