Onyx Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Poprosiłbym Stigmat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 24, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2016 Można prosić Wooden Floor Wooden Floor 2 - Resurrection W zamian mam do oddania Dead Island: Reptide z nowego CDA 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 (edytowany) 20 minuty temu Triste Cordis napisał: W zamian mam do oddania Dead Island: Reptide z nowego CDA Czy będzie można poprosić? Chyba, że to na wymianę z SzymonemL jak sam tekst to sugeruje Edytowano Sierpień 24, 2016 przez Garin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 24, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2016 Nie... to znaczy tak Gra jest twoja. Wieczorem podeślę ci klucz steam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patutu Napisano Sierpień 24, 2016 Share Napisano Sierpień 24, 2016 Mógłbym prosić Russian Horror Story i Bloodbath Kavkaz ? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Sierpień 27, 2016 Share Napisano Sierpień 27, 2016 Poproszę OddPlanet i jeśli nikt się nie skusi to Sister’s Secrecy: Arcanum Bloodlines Znalazłam w końcu trochę czasu na Orion: A Sci-Fi Visual Novel i gra jest piękna. Obyło się bez fanserwisu, przed którym ktoś mnie ostrzegał , fabuła tak mi się podobała, że w jeden dzień zdobyłam wszystkie zakończenia. Najbardziej jednak mnie urzekła grafika, niestety artystka, która tworzyła postaci gdzieś zapadła się pod ziemię :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 28, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2016 (edytowany) To i ja coś wrzucę Blue Estate - wysłano do ATIMKOSDead Effect 2 - wysłano do TwilightSpringTrapPL Odallus One More Dungeon - wysłano do GeraltCross of the Dutchman - wysłano do Maffle Fluff Edytowano Wrzesień 6, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 To ja te Blue Estate poproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 One More Dungeon proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 28, 2016 Share Napisano Sierpień 28, 2016 Przypomniało mi się że posiadam klucz do Melissa K. and the Heart of Gold Collector's Edition jak ktoś chce to pisać tu lub na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 29, 2016 Share Napisano Sierpień 29, 2016 Poprosiłbym o Cross of the Dutchman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 31, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2016 (edytowany) CDA uznało reklamację uszkodzonego DVD. Dostałem kilka płyt ze starszych numerów. W tym jedną uszkodzoną (CRD na 3 laptopach ) Także po raz kolejny: Dead Island: Riptide - wysłano do Chief Litil Devil Edytowano Sierpień 31, 2016 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Jak się pozbywasz tej martwej wyspy to ja bym przygarnął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 31, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2016 (edytowany) godzinę temu Chief napisał: Jak się pozbywasz tej martwej wyspy to ja bym przygarnął Pozbywam się ponieważ mam na PS4 PW poleciało. Dzisiaj rano dostałem przesyłkę. Dobrze, że nie zamówiłem 3 gier, bo listonosz młotkiem by je do skrzynki dobijał Spoiler Na szczęście gry są w jednym kawałku. Edytowano Sierpień 31, 2016 przez Triste Cordis 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Sierpień 31, 2016 Share Napisano Sierpień 31, 2016 Otwarta Beta Battlefield 1 jest dostępna! Brać koni i jazda! https://www.battlefield.com/pl-pl/beta 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 31, 2016 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2016 Tja... bez PS+ sobie pogram :/ Z jednej strony warto, bo dają darmowe gry, ale ich jakość... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 2, 2016 Share Napisano Wrzesień 2, 2016 Mam do oddania klucz do CHAINSAW WARRIOR. Ale, żeby trochę urozmaicić dam klucz tej osobie, która na PW wyśle dobry pomysł na logo do streamu, który planuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 28.08.2016 at 13:03 Triste Cordis napisał: Dead Effect 2 Poprosze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 (edytowany) Panie i Panowie, wiadome jest, że Ubisoft rozdaje gry na swoje 30-lecie, w tym miesiącu wypadło na naprawdę dobrą (według mnie) grę, a jest nią: The Crew! Gra do pobrania będzie od 14 września, enjoy Edytowano Wrzesień 7, 2016 przez Onyx 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 (edytowany) 18 minut temu Onyx napisał: Panie i Panowie, wiadome jest, że Ubisoft rozdaje gry na swoje 30-lecie, w tym miesiącu wypadło na naprawdę dobrą (według mnie) grę, a jest nią: The Crew! Gra do pobrania będzie od 14 września, enjoy Wreszcie będę miał okazję posiadania tej gry i granie z kumplem. Jedyny problem jest taki, że coś ostatnio nie chce mu się tak gra włączyć... @MasterOfRainbows Patrz co się zapowiada Szon! Edytowano Wrzesień 7, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Ja tam mam The Crew bo miałem wcześniej Demo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 8, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2016 (edytowany) The Crew bez dodatku Wild Run jest takie sobie. Dodatek nie tylko wprowadza nowe rzeczy, ale jest GIGANTYCZNYM "paczem". Praktycznie wywraca grę do góry nogami. Aha... Spodziewajcie się problemów z serwerami Ubi i trollami na których nie ma sposobu Ale i tak gra jest lepsza niż nowy NFS. Przynajmniej można się ścigać. A i mapa jest spora. EDIT. Pobrałem wersję trial. O dziwo ma wmontowany dodatek. Całkiem możliwe, że rocznicowy prezent również będzie posiadał DLC Edytowano Wrzesień 8, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 (edytowany) 7 godzin temu Triste Cordis napisał: The Crew bez dodatku Wild Run jest takie sobie. Dodatek nie tylko wprowadza nowe rzeczy, ale jest GIGANTYCZNYM "paczem". Praktycznie wywraca grę do góry nogami. Aha... Spodziewajcie się problemów z serwerami Ubi i trollami na których nie ma sposobu Ale i tak gra jest lepsza niż nowy NFS. Przynajmniej można się ścigać. A i mapa jest spora. EDIT. Pobrałem wersję trial. O dziwo ma wmontowany dodatek. Całkiem możliwe, że rocznicowy prezent również będzie posiadał DLC Niska szansa...To jak zdobyć Starcraft II + Heart of the swarm za darmo :\ Edytowano Wrzesień 8, 2016 przez FoxySpring Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 7 godzin temu Triste Cordis napisał: The Crew bez dodatku Wild Run jest takie sobie. Dodatek nie tylko wprowadza nowe rzeczy, ale jest GIGANTYCZNYM "paczem". Praktycznie wywraca grę do góry nogami. Aha... Spodziewajcie się problemów z serwerami Ubi i trollami na których nie ma sposobu Ale i tak gra jest lepsza niż nowy NFS. Przynajmniej można się ścigać. A i mapa jest spora. EDIT. Pobrałem wersję trial. O dziwo ma wmontowany dodatek. Całkiem możliwe, że rocznicowy prezent również będzie posiadał DLC Jeśli rzeczywiście tak jest, to może kupię dodatek, ale to wyjdzie w praniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 8, 2016 Share Napisano Wrzesień 8, 2016 To nie ten wydawca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się