JimJoy Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Welp... Sam mam na steamie ponad 200 gier... (230coś jeśli mnie pamięć nie myli) z czego ograłem w pełni może z 15. Reszta jest kupiona na czas kiedy będę miał lepszego kompa (bo taniej było a wiem że ogram. Np. taki TES) albo właśnie kupowałem cały Bundle dla 1 gry (bo też taniej) Ze swojej aktualnej biblioteki steam ogram w przeciągu 2 lat może ze 30-40 gier (łącznie z tymi co już skończyłem), reszta tam po prostu będzie bo nic z nimi nie mogę zrobić A sama biblioteka też będzie sie powiększać z czasem Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Edytowano Lipiec 23, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Masz może jeszcze jakąkolwiek Magickę? Jeżeli tak, byłby bardzo wdzięczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Ze mną jest tak że poprostu nie mogę patrzeć na te biedne gry wystawiane za tak niską cenę i muszę te biedactwa przygarmąc do swojego haremu BTW, Draques poza forum, pewnie przysiadł do swojego fica i ostro jedzie ze stronami żeby się do niedzieli wyrobić 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Masz może jeszcze jakąkolwiek Magickę? Jeżeli tak, byłby bardzo wdzięczny. Oho, już wiem w kogo będą leciały pioruny jak kupię kompa Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) LOL. Po raz pierwszy w życiu autorzy ZAWYŻAJĄ wymagania gry. Mimo, że gra 1953 KGB... kilka razy kosztowała grosze na wyprzedażach nie brałem jej. Nie wiedziałem, że jest demo. SzymonL podesłał mi kod do niej. Chciałem sprawdzić grę z "innego źródła" zanim oddam kod z powrotem (niech ktoś inny skorzysta). A tu niespodzianka. Demo, które działa bez najmniejszych problemów. No żeby zawyżać wymagania... "beszczelni i fstrętni!" Edit. A tak na serio. Mogli wrzucić to demo na steam. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Na łoriginie dają Szimsy 2 z dodatkami za darmo: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,16370157,Okazuje_sie__ze_kazdy_moze_dostac_komplet_The_Sims.html 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Ciekawe kiedy się połapią. Kiedyś przez pomyłkę oddali za darmo Sims 3 oraz wszystkie obecne dodatki + te zapowiedziane. O dziwo nie ukarali graczy, ani nie odebrali gier... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Lepiej zawyżyć niż zaniżyć Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Z tymi Simsami to chyba jest tak, że jak przestali wspierać to chyba uznali, że mogą rozdać za darmo i chyba o tym doskonale wiedzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Jestem chciwa oraz lubie strategiczne gry więc proszę o : - Magicka i Crusaders Kings - 2 DLC do Magicka - Organ Trail - Director's Cut - Dead Hungry Dinner - Party of Sin - Bionic Dues oraz The Void dziękuję jeśli je dostane . Wysłałam ci zaproszenie na steam'ie żebyś odebrał nieobowiązkowy haracz . SzymonieL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) Ja poprosiłbym jeszcze o x-blades jutro jak mi się uda to dam jakieś gry od siebie, bo kilka mam Edytowano Lipiec 24, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 No i gdzie te Sims2 na Origin? Szukam i nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronald Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 @ATIMKOS Poprostu musisz aktywować ten klucz na origin: "I-LOVE-THE-SIMS". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) @ATIMKOSPoprostu musisz aktywować ten klucz na origin: "I-LOVE-THE-SIMS".Właśnie przed chwilą o tym przeczytałem EDIT:Szkoda tylko ze nie można wybrać jakie dodatki chcę zainstalować o ile to naprawdę daje grę ze wszystkimi dodatkami. Edytowano Lipiec 24, 2014 przez ATIMKOS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 The Void dziękuję jeśli je dostane . Swego czasu dostałem premierę do recenzji... ale się z tym męczyłem. Jakieś kolory, gesty (które nie zawsze działają)... dziwna gra, dla ludzi o dziwnych gustach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Czy jest jeszcze dostępna gra Crazy Machines 2? Jeśli tak to poproszę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Swego czasu dostałem premierę do recenzji... ale się z tym męczyłem. Jakieś kolory, gesty (które nie zawsze działają)... dziwna gra, dla ludzi o dziwnych gustach Owszem jest to dziwna gra ale trzeba w niej myśleć w połączenie z dziwną logiką lubię takie gry inne od innych ja też jestem trochę dziwna więc nawet pasuje Nie mówię teraz o tobie, chodzi mi raczej o te listyhttp://puu.sh/ao1OZ.pnghttp://puu.sh/ao1SB.pnghttp://puu.sh/ao1UU.png Rozumiem chcieć kilka gier... Ale 31? To nie jest chiński bazar -_- Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Wiem że jestem zachłanna jak każdy wziełam 21 gier i ja w nie gram gry które wziełam są głownie logiczno/strategiczne nie są długie i do tego proste i łatwe w przejściu sorki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) ja też jestem trochę dziwna Wiem że jestem zachłanna WAT? To ty w końcu jesteś chłopakiem czy dziewczyną? -.-' Bo patrząc na profil (i znaczek ) to - chłopak - a tu się wypowiadasz jako dziewczyna, wyjaśnij mi ta zagadkę. Nie robiąc Offtopu to sią wypowiem: Wielkie dzięki za te gry, dzięki tobie mam już ich koło 30 i myślę, że mi wystarczy na duuuugi czas. Najbardziej jestem uradowany z "To The Moon" Jesteś świetny, prawdziwy element szczodrości Edytowano Lipiec 24, 2014 przez SWAGGER aka JakubPonyStep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) WAT? To ty w końcu jesteś chłopakiem czy dziewczyną? -.-' Bo patrząc na profil (i znaczek ) to - chłopak - a tu się wypowiadasz jako dziewczyna, wyjaśnij mi ta zagadkę. Pisze z konta brata. Przy okazji, jeśli ktoś gra w MLP lub Real Racing 3 na Androidzie, to może mnie dodać do znajomych żebym miał kogo objeżdżać Szymon L Edit: Nie mam Asphalt 8 Edytowano Lipiec 24, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) Przy okazji, jeśli ktoś gra w MLP lub Real Racing 3 na Androidzie, to może mnie dodać do znajomych żebym miał kogo objeżdżać a masz może Asphalt 8? Edytowano Lipiec 24, 2014 przez SWAGGER aka JakubPonyStep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) Napisze tutaj, bo może się komuś przydać, a nie będę tworzyć nowego tematu. Do 31 lipca 2014r na platformie Origin można za darmo dodać do konta grę The Sims 2 wraz ze wszystkimi dodatkami. Wystarczy wpisać specjalny kod w polu wykorzystaj kod produktu A kod brzmi: I-LOVE-THE-SIMS Życzę miłej gry Edytowano Lipiec 25, 2014 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 (edytowany) Napisze tutaj, bo może się komuś przydać, a nie będę tworzyć nowego tematu. Do 31 lipca 2014r na platformie Origin można za darmo dodać do konta grę The Sims 2 wraz ze wszystkimi dodatkami. Wystarczy wpisać specjalny kod w polu wykorzystaj kod produktu A kod brzmi:I-LOVE-THE-SIMS Życzę miłej gry @ATIMKOS Poprostu musisz aktywować ten klucz na origin: "I-LOVE-THE-SIMS". Na łoriginie dają Szimsy 2 z dodatkami za darmo: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,16370157,Okazuje_sie__ze_kazdy_moze_dostac_komplet_The_Sims.html Ej ludzie, simsy za frajer dajo na oryginie, pewnie nikt nic nie wie więc powiem hurrdurrderp Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Edytowano Lipiec 24, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteDrakon Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Ktoś już użył X-COM'ów ale nie był na tyle miły żeby poinformować jak jest w zasadach tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Ktoś już użył X-COM'ów ale nie był na tyle miły żeby poinformować jak jest w zasadach tematu. Dzięki za info Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Potwierdzam. Pobiera się bez problemów i zawiera chyba wszystkie dodatki bo instalator "waży" swoje. 12 GB o ile dobrze pamiętam. Najbardziej ciekawi mnie dodatek Zwierzaki. Ciekawe czy tak jak w "trójce" można wcielić się w psa / kota i zdemolować chałupę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się