Maffle Fluff Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 Poprosiłbym STRIDER Star Drifter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 (edytowany) Mam do oddania: 1. Rainbow Six 3 Raven Shield - złota edycja 2. Star Horizon Edytowano Lipiec 12, 2017 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beerbarian Napisano Lipiec 11, 2017 Share Napisano Lipiec 11, 2017 1 godzinę temu, Uszatka napisał: Mam do oddania: 1. Rainbow Six 3 Raven Shield - złota edycja 2. Star Horizon Rainbow Six poproszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 15, 2017 Share Napisano Lipiec 15, 2017 Darmowy Jotun: Valhalla Edition na Steamie. http://store.steampowered.com/app/323580/Jotun_Valhalla_Edition/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 20, 2017 Share Napisano Lipiec 20, 2017 Shadow Warrior: Special Edition za darmo: https://www.humblebundle.com/store/shadow-warrior-special-edition 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 25, 2017 Share Napisano Lipiec 25, 2017 (edytowany) Beyond Good & Evil (Uplay) - wysłano do Paplok Holy Potatoes! A weapon shop?! (steam) - wysłano do Zandi Zniżka na othertees na 10 złotych Edytowano Lipiec 25, 2017 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 25, 2017 Share Napisano Lipiec 25, 2017 Poproszę Holy Potatoes! A weapon shop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Lipiec 25, 2017 Share Napisano Lipiec 25, 2017 To ja poproszę Beyond Good & Evil ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 25, 2017 Share Napisano Lipiec 25, 2017 8 godzin temu, Sosna napisał: Zniżka na othertees na 10 złotych Wiesz może czy ta zniżka ma czas ważności może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Ważna do 18 września 2017 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Widzę, że w Originie w zakładce "Specjalny Prezent" obok Medal of Honor ponownie pojawiło się DLC do BF4: Ostateczna Rozgrywka. Więc jeśli ktoś nie ma, to polecam się tam udać i przygarnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 No ale bez podstawki do BF ona nie odpali raczej, więc nic mi po niej :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 Przed chwilą, BiP napisał: No ale bez podstawki do BF ona nie odpali raczej, więc nic mi po niej :( Kilka dni temu była promocja na gry akcji na Origin, gdzie BF4 kosztował albo 30 albo 15zł. Poluj zatem. Ja Czwórkę kupiłem właśnie za 15 złociszy, a DLC EA rozdało z czasem za darmo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 26, 2017 Share Napisano Lipiec 26, 2017 16 godzin temu, Sosna napisał: Ważna do 18 września 2017 To zgłoszę się jakbym chciała coś zakupić, by innym nie zabierać możliwości gdybym jednak nie kupowała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Hatter Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 (edytowany) Z checią oddam: Beyond Good & Evil (Uplay) Holy Potatoes! A weapon shop?! (Steam) Eurofighter Typhoon (Steam) Edytowano Sierpień 1, 2017 przez Mad Hatter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 7 godzin temu, Mad Hatter napisał: Beyond Good & Evil (Uplay) Poprosze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Zagłady Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Mam do oddania : Assassins Creed Revelations Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Lipiec 29, 2017 Share Napisano Lipiec 29, 2017 Przed chwilą, Nocturn napisał: Assassins Creed Revelations niezły loot, poproszę na uplay pewnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 30, 2017 Share Napisano Lipiec 30, 2017 Na Origin pojawiło się kilka wersji próbnych kilku ciekawych gier... Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Lipiec 31, 2017 Share Napisano Lipiec 31, 2017 (edytowany) Dnia 29.07.2017 o 11:43, Mad Hatter napisał: Z checią oddam: Beyond Good & Evil (Uplay) Holy Potatoes! A weapon shop?! (Steam) Eurofighter Typhoon (Steam) Ja poprosze Holy Potatoes! A Weapon Shop?! i Eurofighter Typhoon jeśli jeszcze można Edytowano Lipiec 31, 2017 przez FoxySpring Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 8, 2017 Share Napisano Sierpień 8, 2017 (edytowany) Oddam Pony Island na Steam, zastrzegam że nie ma nic wspólnego z kucykami wbrew nazwie Poszło do @KruszonPL Edytowano Sierpień 8, 2017 przez Lemi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KruszonPL Napisano Sierpień 8, 2017 Share Napisano Sierpień 8, 2017 Przed chwilą, Lemi napisał: Oddam Pony Island na Steam, zastrzegam że nie ma nic wspólnego z kucykami wbrew nazwie Biore Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemi Napisano Sierpień 8, 2017 Share Napisano Sierpień 8, 2017 1 minutę temu, KruszonPL napisał: Biore Nie mówi się biorę, tylko proszę, ale masz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 8, 2017 Share Napisano Sierpień 8, 2017 Wyprzedzili mnie [*] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Sierpień 8, 2017 Share Napisano Sierpień 8, 2017 (edytowany) Masz drugą szansę : P Pony Island wysłane do PervKapitanSpace Pilgrim Episode I - Alpha Centauri wysłane do Sonic songSpace Pilgrim Episode II - Epsilon Indi wysłane do Sonic songSpace Pilgrim Episode III - Delta Pavonis wysłane do Sonic songTown of Salem wysłane do Paplokhack_me wysłane do Sonic songhack_me 2 wysłane do Sonic songDevil Daggers wysłane do ATIMKOS Edytowano Sierpień 9, 2017 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się