ATIMKOS Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Czyli te 12,5GB to sam instalator? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Gra pobiera się z klienta Origin we wskazane w opcjach miejsce. Nie trzeba nic instalować. Po prostu uruchamiasz grę. U mnie dość długo się ładowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Ciekawe czy tak jak w "trójce" można wcielić się w psa / kota i zdemolować chałupę Nie wiem jak w trójce, ale tutaj pies i kot są simami, których sie jednak nie kontroluje, ale ludzie mogą je tresować, wyslac do pracy itd. Natomiast takie zwierzęta jak przerosniety chomik czy papuga (takie w klatce) mozna karmic, czyscic "domki" i bawic sie z nimi. Sory za offtop. Wysłane ze zlagowanego LG-E610 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (edytowany) Xcomy rozdaję. Gratis, za Darmo nic za nie nie chcę tylko przyznać się jak któryś weźmie https://www.humblebundle.com/gift?key=5BrymamynUX5nk8u <----X-COM: Apocalypse Poszło https://www.humblebundle.com/gift?key=SnT38DyqGSCA62HG <----X-COM: Enforcer Poszło https://www.humblebundle.com/gift?key=qSy8tFbCrBAA2AD6 <----X-COM: Interceptor Poszło https://www.humblebundle.com/gift?key=tRtqk7dmrZpGkrsU <----X-COM: Terror from the Deep https://www.humblebundle.com/gift?key=wrnnHS6UDckhzzx5 <---- X-COM: UFO Defense Poszło Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 X-COM: Apocalypse użyty Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Enforcer zajęty. Dzięki Sosen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (edytowany) Znam niby zasady tematu... ale ma ktos HalfLife 2 na zbyciu? Albo "pożyczyć" na Steamie? @EDIT Zresztą juz niewazne. Przepraszam za własną głupotę, którą okazałem przecząc samemu sobie: Znam niby zasady tematu... ale Wysłane ze zlagowanego LG-E610 Edytowano Lipiec 25, 2014 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 (edytowany) No niby to chyba nie znasz. Regulamin punkt 0 -_- Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Edytowano Lipiec 25, 2014 przez JimJoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Słyszałem, że UFO Defense to pierwsza i najlepsza część. Chętnie wypróbuję, a zarazem niechętnie gdyż właśnie zabrałem komuś szansę w nią zagrać. Przepraszam i dzlękuję :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 GTR Evolution - http://www.pcgamer.com/2014/07/23/free-steam-key/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Ok, przeglądałem sobie znowu listę gier do oddania... więc czy mogę prosić o dane tytuły (o ile są jeszcze dostępne): -Knytt Underground -Clickr -Ultratron -Chime -Rhythm Destruction To wszystko. Mam nadzieję, że nie przesadzam ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) Ok, przeglądałem sobie znowu listę gier do oddania... więc czy mogę prosić o dane tytuły (o ile są jeszcze dostępne): -Knytt Underground, Clickr, Ultratron, Chime, Rhythm Destruction To wszystko. Mam nadzieję, że nie przesadzam ;-; Spoko Edytowano Lipiec 26, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronald Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 X-COM: Interceptor - użyte. Wielkie dzięki Sosna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) Nie wiem jak w trójce, ale tutaj pies i kot są simami, których sie jednak nie kontroluje, ale ludzie mogą je tresować, wyslac do pracy itd. Natomiast takie zwierzęta jak przerosniety chomik czy papuga (takie w klatce) mozna karmic, czyscic "domki" i bawic sie z nimi. Sory za offtop. Wysłane ze zlagowanego LG-E610 Tylko zmarnowałem miejsce na dysku. W trójce można wcielić się w zwierzaka i nieźle "trollować". Nie ma to jak oznaczyć lodówkę jako swoją własność, pogryźć nową kanapę, czy zrobić sami wiecie co gdy właściciel je obiad, albo rozkopać ogród. Oczywiście możemy takiego "ludzia" ugłaskać tuląc się do niego. Przestanie być wściekły. Ale tylko na chwilę... Polecam serdecznie Chime. EDIT: Dziękuję za info o kolejnym milionie kluczy EDIT 2. Myślałem, że to jakaś nowa gra. Kontynuacja GTR lub Race, a tym czasem to po prostu Race 07 + kilka dodatków, które posiadam. Jeśli ktoś się nie załapie: Race Evolution (Race 07 + kilka dodatków): BEZPT-4LG88-G5VLT Edytowano Lipiec 26, 2014 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Race Evolution użyty, dzięki Cordis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Wystarczy wejść na podaną wyżej stronę, polubić ich, a następnie wpisać maila. Momentalnie otrzymamy klucz. O ile jeszcze są. Niby milion to dużo, ale wiadomo jak to jest... Handel, handel i jeszcze raz handel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Spoko Mam jeszcze gry z CDA: "Alan Wake", "Alan Wake's American Nightmare", "Alien Rage" i "Costume Quest".A czym to American Nightmare się różni? Czy to inna część? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Inna część Tapnięte z tej pieprzonej niedziałającej cegły jaką jest Xperia Tipo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) To samodzielny dodatek wydany w formie cyfrowej. Podobno jest gorszy. Ukończyłem swego czasu AW - uroczego znaczka nie urywa. Edytowano Lipiec 26, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) Ukończyłem swego czasu AW - uroczeko znaczka nie urywa. SPRZECIW!!! Nie słuchać go, bredzi od rzeczy Specjalnie przechodziłem drugi raz żeby zebrać wszystkie strony, razem ok 40h i wcale się nie nudziłem, w mojej opini najbardziej klimatyczna i jedna z najlepszych gier w jakie grałem, na równi z Tomb Raiderem z 2013. 100% Edytowano Lipiec 26, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 SPRZECIW!!! Nie słuchać go, bredzi od rzeczy Specjalnie przechodziłem drugi raz żeby zebrać wszystkie strony, razem ok 40h i wcale się nie nudziłem, w mojej opini jedna z najlepszych gier w jakie grałem, na równi z Tomb Raiderem z 2013100%Gdy ukończy się Silent Hill 2 dziesięć razy, a Silent Hill 3 pięć razy, wymagania wobec tego typu gier wzrastają. W mojej opinii AW zasługuje na 7/10. O ile fabuła jest znakomita to walka... no cóż. Gra cierpi na syndrom "# ile jeszcze?" A moment z kombajnem, koparką (nie pamiętam) był niesamowicie komiczny. Prawie tak jak w Cars. HOOOONK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) Gdy ukończy się Silent Hill 2 dziesięć razy, a Silent Hill 3 pięć razy, wymagania wobec tego typu gier wzrastają. W mojej opinii AW zasługuje na 7/10. O ile fabuła jest znakomita to walka... no cóż. Gra cierpi na syndrom "# ile jeszcze?" A moment z kombajnem, koparką (nie pamiętam) był niesamowicie komiczny. Prawie tak jak w Cars. HOOOONK! W takim wypadku masz rację, jednak Alan jest bardziej nastawiony na akcję, fajny jest tam klimat jak z Twin Peaks (tak mówią, nie oglądałem to nie potwierdzę). Dla mnie szczytem możliwośći psychicznych jest Outlast, ale jak bym miał konsolę to chętnie zagrałbym w "Siren - Blood Curse". BTW, we wtorek w CDA kod na miesięczne konto premium w serwisie endomondo, jest chętny? Edytowano Lipiec 26, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Lel jaki tu się offtop zrobił proponuję go zaprzestać A tak swoją drogą to wydaje mi się, że jakieś klucze do gier, które powinny działać mam. Jak je znajdę to zapodam tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 W Alan Wake grałem na xbox 360, dlatego chciałem wiedzieć co to Alan Wake's American Nightmare, jeśli jeszcze to możliwe to poprosił bym o klucz do tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Sorka ale... już go wziąłem... no przykro mi, ale może ci się kiedyś jakoś odpłace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się