bobule Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Co, my nie damy rady? Tydzień po wydaniu Comichoofa w iście diabelskim tempie oddajemy w wasze ręce ponad 60-cio stronnicowy numer. Miłej lektury! http://brohoof.pl/2013/05/26/brohoof-5-13-2013/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Bobul nie popsuł Brohoofa, możecie spokojnie czytać Niestety jestem zmuszony "zabić" Mystherię za użycie w swoim tekście znienawidzonego... "ponaddźwiękowego bum". ARGHGHHGHGHGHGHGHGH. Alberich zrobił ciekawy artykuł o human-pony i dosyć trafnie określił, dlaczego nieszczególnie za tym przepadam. Aczkolwiek pisząc o tym, jak prezentuje się zwyczajna fabuła: Mogłeś już wspomnieć o wyjątkach w postaci ficów anty-TCB jak chociażby Not Alone - tam akurat wszystko jest na odwrót Co tam dalej... fajny artykuł Dolara o gore, aczkolwiek spodziewałem się, że będzie obszerniejszy. Niemniej jednak, zawarł w nim wszystko to co potrzebne. Nawet ciekawy tekst o Diamond Dogs, chociaż króciutki, niestety xd No ale, za wiele nie można było o nich powiedzieć. Ale jakoś mi się tak przypomina jeden fanfic, który widziałem wieki temu na EQD, opowiadający o człowieku, który zmienił się w Diamentowego Psa i stracił możliwość mowy, no i spotykał się z dużą niechęcią equestrian xd Tekst o rodzinie jest całkiem niezły i faktycznie może wyjaśniać kilka dziwnych rzeczy. Podobał mi się tekst o Zecorze. I również jak Ihnes, chętnie dowiedziałbym się czegoś o niej więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Jest artykuł o Zecorze, jest impreza. ^^ Fajne, fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 A w międzyczasie znalazłem info, dlaczego Zecorę pogonili. To SAMA PRAWDA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xan Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 (edytowany) Numer zacny. Szczególnie spodobał mi się artykuł o Bronies z RPA. Nie sądziłem, ze w tak odległym kraju w ogóle ktoś może oglądać kucyki. Fajnie jednak wiedzieć, że nasza kucykowa inwazja nastąpiła nawet tam, gdzie się tego nie spodziewamy. Pozdrowienia dla Afryki. Poza tym plusik za art o ludziach u kucyków i vice versa. Dobry też jest art o Equestria Girls, chłodne spojrzenie na całe show z tym związane. W kąciku literackim taka w moim odczuciu taka nutka sentymentu jest co do przygód Tomka. Tej książki akurat nie czytałem, ale czytałem "Tomek na wojennej ścieżce" i miło to wspominam. Na razie chyba to tyle Edytowano Maj 27, 2013 przez Xan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Cieszę się, że tworzycie Brohoofa. Gazetkę czyta się lekko i przyjemnie, posiada wszystkie potrzebne do szczęścia działy i nie przynudza. Śmiem nawet stwierdzić, że jest niemalże profesjonalna. + dla całej ekipy, że wam się chce i nie ciśniecie tym wszystkim w niebyt. A ze spraw dotyczących samego numeru ;p: Dawno nie czytałem równie zachęcającej recenzji xD. Serio! Gwarantuję, że po przeczytaniu tego ludzie tłumnie zaczną się schodzić i czytać SAM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 No cóż, już nie jego wina, że ludzie są za ciekawi świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 wszystko fajnie, afryka zadziwia, EqG nie zhejtowane, artykuł o Tomku z Krainy kanguruf >3(lubię tą serię) i Wiedźminie (chyba przeczytam ^0^) czy mogę prosić o jakiś artykuł o LongCatcie w następnym numerze??? pls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Nie ma kącika porad Hayate, więc słabo xD ale ogólnie nawet, nawet. Właśnie się przyznałam, że przeczytałam brohoofa a nie tylko przejrzałam... Dobra, mam gorączkę, to wyjaśnia dziwne zachowanie. Chcę kącik porad! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Nie miałam jeszcze okazji przeczytać ale na pewno to dzisiaj zrobie : D Najbardziej interesują mnie recenzje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się