Frytek202 Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Otóż od niedawna zacząłem grać w tą gierkę jest naprawdę fajna na razie w Becie z tego co wiem, a więc kto z was w nią gra gdyż szukam kogoś do wspólnej gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 To jest temat bardziej na post jeśli zakładasz temat to niech nie zajmuje jednej niecałej linijki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 O rany cinek czepiasz się o taki szczegół, a co on ma pisać jakieś wyparacowanie na A4 na tamet że szuka towarzyszy na War Thundera ?? No bez jaj stary. A tak do tematu ja z wielką chęcią mogę zagrać w WT mój nick to Zvezda19 w razie "W" pisz na PW albo na skype które jest podane w profilu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 To i ja w takim razie mogę pograć kiedyś przy czasie. W grupie znacznie lepiej mój nick _RainbowDash_ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorczu Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 I ja chętnie mogę pograć zaraz jak tylko wytłumaczę problem braku update -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Vermdragorius, mogę pograć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek202 Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 Jeżeli macie to jakieś nazwy komunikatorów z których korzystacie bym prosił , jak ktoś nie posiada trudno, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 MrDrzevs Jestem chętny do gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sergeant_Rainbow Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Mogę pograć mój nick Sergeant_Rainbow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuzikDestroyer Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Tez niedawno zacząłem grać ale za bardzo nie mam z kim, to stwierdziłem, że na tej stronie na pewno się ktoś znadzie Piszcie pierwsi na pw. w sprawie komunikatorów albo zapraszajcie w grze nick GuzikDestroyer jak tu ;D jestem chętny do wspólnej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleRocket Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Ja jestem chętny Nick tak samo jak na forum Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez AppleRocket Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Grywam od czasu do czasu, chętnie z kimś zagram. Jakby był ktoś chciał ze mną pograć, to nick GeraltOfPoland. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Ja też czasem gram, nick taki jak stary na forum "ESH3R" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Szukam skrzydłowego do wspólnych lotów. Gram po stronie US, obecnie na stanie mam P-39, B25, P40 ( Piękna maszyna! ), niedługo dojdzie B17. Luftwaffe też mam rozwinięte - głównie J87 oraz Bf110 -->> DO. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Luftwaffe też mam rozwinięte - głównie J87 oraz Bf110 -->> DO. Mogę grać z tobą Luftwaffe, niedawno dorobiłem się Bf 109. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Mogę grać z tobą Luftwaffe, niedawno dorobiłem się Bf 109. Super! We wtorek przyjdzie nowy PC, jak wszystko pójdzie po myśli to od środy można pykać. Przydałaby się jeszcze jedna osoba i nikt nam nie podskoczy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Ja chyba w to zacznę grać. Grałem trochę w WoP, ale słaby matchmaking mnie zraził. Albo było 10 graczy na samolotach o 3 tiery wyższe, albo było się jednym np. T5 na same T3. >.< A ta gra wygląda na o wiele lepiej zbalansowaną, ładniejszą, i sam design wygląda na mądrzejszy niż w P2W WoPie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Ja chyba w to zacznę grać. Grałem trochę w WoP, ale słaby matchmaking mnie zraził. Albo było 10 graczy na samolotach o 3 tiery wyższe, albo było się jednym np. T5 na same T3. >.< A ta gra wygląda na o wiele lepiej zbalansowaną, ładniejszą, i sam design wygląda na mądrzejszy niż w P2W WoPie. W takim razie zapraszam do naszej eskadry . Zgadza się, gra jest dużo bardziej zbalansowana ( nie na durnego systemu HP ), tutaj tier 2/3 może ze spokojem konkurować z wyższymi, liczą się umiejętności pilota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Ściągam, ale od razu mówię, że nie umiem grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Ściągam, ale od razu mówię, że nie umiem grać. Świetnie . Co prawda nowego PC będę mieć dopiero we wtorek ale może uda mi się usiąść na brata sprzęcie. Jak chcesz pograć to napisz (tutaj lub pw). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Co prawda nowego PC będę mieć dopiero we wtorek ale może uda mi się usiąść na brata sprzęcie. Gdybyście grali, to napiszcie mi na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Gdybyście grali, to napiszcie mi na PW. Jasne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Ogłoszenie parafialne Sobotę oraz niedzielę mam wolną więc gdyby ktoś chciał pograć partyjkę to od około godziny 10/11 rano będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Ja się od razu piszę. Joystick właśnie przyszedł, zaraz go wypróbuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Joystick właśnie przyszedł, zaraz go wypróbuję. Profesjonalista widzę . W piątek pod wieczór napiszę dokładnie o której będę, mój nick itp. Mam cały dzień wolny więc kupię kilka browarków i można grać. Mogę załatwić kanał teamspeak z hasłem jak chcecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts