WilczeK Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Też mogę się pisać HokeyPL P.pilota to 11 USAF 10 tier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Też mogę się pisać HokeyPL P.pilota to 11 USAF 10 tier Świetnie! Może pobawię się trochę Herbatożłopami i zdobędę Raptusa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) Świetnie! Może pobawię się trochę Herbatożłopami i zdobędę Raptusa... Moje staty są do niczego, ale nie martwcie się już wiozłem się za ich poprawianie. Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Mogę załatwić kanał teamspeak z hasłem jak chcecie. Ja jestem za. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Ogłoszenia parafialne... Mój nick : MrDrzevs Start gry - sobota około 10:30 Koniec - trudno powiedzieć, mam wolne, kilka piw oraz do wykorzystania jeden dzień premium więc pewnie szybko nie skończę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Będzie ten kanał na teamspeak? Jakby co mój nick w grze: GeraltOfPoland. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Mi padło mikro niestety, poza tym nikt więcej nie pisał że chce więc nie widzę sensu aby zakładać kanał dla jednej osoby . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 W porządku, tak tylko pytałem, żeby się upewnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Po 2 miesiącach posiadania tej gry na dysku w kocu odpaliłem. Nie powiem, ale pierwsze wrażenie baaaardzo pozytywne! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Zapraszamy więc SPIDI do nas jutro . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Jutro, szanowni państwo, to jest XXIV Trójmiejski Ponymeet, który mnie zaabsorbuje w 100%, gdyż jestem organizatorem Będę wolny w niedzielę wieczorem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Jutro, szanowni państwo, to jest XXIV Trójmiejski Ponymeet, który mnie zaabsorbuje w 100%, gdyż jestem organizatorem Będę wolny w niedzielę wieczorem Rozumiem, w niedziele też pewnie trochę pogram. Życzę udanej zabawy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Jak coś to już jestem w grze, można dołączyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Ja. Nie kumam aktualnego eventa. Podobno za pierwszą wygraną dziś dostawało się 100 orłów. Niczego takiego nie doświadczyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Miałem małą przerwę, ale ponoć w ten piątek ma wejść w życie Ground Forces () więc World of Tanks może już zamykać serwery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Miałem małą przerwę, ale ponoć w ten piątek ma wejść w życie Ground Forces Z tego, co ja wiem, to czołgi będą dopiero 29 listopada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Z tego, co ja wiem, to czołgi będą dopiero 29 listopada. 29 listopada? Jak się nie mylę to wczoraj byłem na forum war thunder i mówili o 15 listopada... chyba że chodziło o zamknięte testy... hmm... Tak czy inaczej World of Tanks już może pakować manatki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad5 Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Zagrać pewno i zagram, żeby zobaczyć jak to wygląda, ale w WoT'a nie przestanę grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Teraz znalazłem informację, że zamknięta beta czołgów będzie dopiero około 4 grudnia. Jednak najwyraźniej trochę sobie poczekamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Ehh... A już miałem nadzieję że sobie pogram. Ale dobre i to, to znaczy że niedługo powinny być dostępne dla wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapustka Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) Też sobie latam w tej gierce. Póki co mam zaledwie 9 poziom u ruskich. Nick w grze "Datkim". Zamknięta beta czołgów rozpocznie się w okolicach 4 grudnia. Trzeba zadania wykonywać, by zwiększyć swoje szanse na dostanie się tam. Podobno będą codziennie coraz trudniejsze, a za najlepsze wyniki są nagrody rzeczowe. Ja mam wszystkie zadanka (3) póki co zrobione całkowicie. Przypominam też o "Złotym listopadzie" - w każdą niedzielę można zdobyć kilkaset złotych orzełków. Edytowano Listopad 15, 2013 przez Dat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Na jakiej zasadzie? Póki co to nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapustka Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 (edytowany) Ah ta piękna jesień, jest dokładnie tak samo złota, jak nasza ostatnia obietnica, dotycząca właśnie Złotego Listopada. Przetrzyjcie oczy i szybko włączcie War Thundera, bo w ten weekend macie szansę na zdobycie nawet 600 Złotych Orłów! Doskonale wiemy, że nasi gracze pochodzą z każdego zakątka globu, dlatego też event odbywać się będzie w dwóch turach,a co za tym idzie w każdej turze czeka na was 300ZO. Pierwsza tura: Od Niedzieli, 17 listopada, 3:00 do 7:00 Druga tura: Od Niedzieli, 17 listopada, 16:00 do 20:00 Za drugie zwycięstwo — 100 Złtych Orłów Za czwarte zwycięstwo — 100 Złotych Orłów Za siódme zwycięstwo — 100 Złotych Orłów http://warthunder.com/pl/news/124-Zoty-Listopad-pl Kolejna część eventu Złoty Listopad. Polecam zaglądać na stronę WT, by wiedzieć o tym na bieżąco. Na jakiej zasadzie? Póki co to nie działa. Działa, chyba. Są różne warunki do zdobycia tych orłów. Pierwsze zwycięstwo było dwa lub trzy tygodnie temu, a ostatnio Złote Bitwy (nie wiem dokładnie o co z tym chodzi), które było trzeba najpierw znaleźć. Na ich stronie pojawia się co tydzień informacja w jaki sposób można zdobyć złote. Dzisiaj akurat chodzi o konkretną liczbę zwycięstw. Nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Ta strona także nie Problemy dzisiaj mieli z serwerami. Już wszystko działa. Edytowano Listopad 17, 2013 przez Dat 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Ta strona także nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Zakupiłem sobie premium na jeden dzień, jak ktoś chce razem polatać to zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts