Arpegius Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Czy jest ktoś chętny spotkać się w weekend? Ot tak zebrać się i pochodzić po Kadzielni (Nie koniecznie, lecz preferowane centrum Kielc). Jak będą chętni to wybierzemy termin, więc wpisywać się! Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Arpegius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Ja chętnie nie wiem, jak by mi to wyszło, bo ze Skarżyska jest kawałek, ale lepsze to niż Kraków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Ja z Końskich, ale nie lubię meetów więc się nie wybieram, życzę wam tylko powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Arpegius, wciąż zamierzasz to ogranizować? Bo ja mam 80% pewności że pojadę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Arpegius, wciąż zamierzasz to ogranizować? Bo ja mam 80% pewności że pojadę Na razie dwie osoby to trochę zamało, no i nikt narazie bezpośrednio z Kielc. Jak zbierze się więcej bezpośrednio z Kielc to zorganizuję ;-D Nie ma konkretnego czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 W sumie jak termin podpadnie, to czemu nie? x] 2-3h jazdy busem, nie tak daleko w sumie, nie? x) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Bump. Może nikt nie zauważa naszego tematu, a są chętni? (ja tak miałem xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Dość nieskorzy do spotkań ludzie zamieszkują nasz region, nieprawdaż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 Dość nieskorzy do spotkań ludzie zamieszkują nasz region, nieprawdaż? Może i skorzy do spotkań, ale nadal się wacham bo a) mam 16 lat a wy jesteście stare "konie" b) dość niedużo osób się wybiera. c) jestem z okolic Końskich i nie wiem czy się opłaca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 (edytowany) Nie jestesmy stare konie, np ja jestem młodszy od cb o rok Nie gryziemy, niektórzy z nas czasem zabiją i zjedzą kota, ale tylko niektórzy. Żartuję xD Chyba... xD Jeśli ta wyprawa to dla ciebie problem finansowy, możesz poprosić raz rodziców o większe kieszonkowe. Oczywiście jeśli jesteś jednym ze szczęśliwców, którzy je dostają... My czekamy na chętnych. Jeśli masz kolegów w naszych szeregach: zaproś ich! Ja starałem się nawet zaprosić kolegę, który nie ogląda MLP xD Edytowano Czerwiec 14, 2013 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mnemonik Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 (edytowany) Heh, z ciekawości odkopię temat po blisko roku. Generalnie witam forumowiczów z woj. świętokrzyskiego. Dość nieskorzy do spotkań ludzie zamieszkują nasz region, nieprawdaż? Racja, nasz region jest raczej mało aktywny. I też sam jestem niezwykle mało aktywny. A wynika to stąd, że też jestem stary koń, przez co niezwykle nietypowo się czuję. (ciekawość poznania fandomu była jednak silniejsza) Na meety jestem otwarty, bez znaczenia czy ktoś jest stary koń, czy też nie. Ale raczej bez rzucania się w oczy w publicznych miejscach. (liczę na zrozumienie ) Edytowano Maj 2, 2014 przez MnemonikTM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shun Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Jak coś to ja jestem z Kielc, i może byłbym chętny na jakiś Ponymeet, ale nie wiem jak się to odbywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Też nie wiem, jak to wygląda, chcę się przekonać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shun Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 To robimy jakiś MiniMeet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 (edytowany) Jak wymyślicie jakiś dobry sposób żeby przekonać rodziców, ja też będę...Wieś pod Kielcami...Bilcza....Krótka droga do centrum Edytowano Maj 14, 2014 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shun Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 Jeśli nie wiedzą o tym, że jesteś w Fandomie to powiedz o jakiejś z naszych galerii, albo coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 Lub wal prosto z mostu że lubisz ten serial, ja tak zrobilem i nie bylo problemu, tylko dziadkowi nie mówię bo to rasista xD i nie mam powodu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Maj 20, 2014 Autor Share Napisano Maj 20, 2014 Jakieś plany na ten weekend? Jak nie, to można by się chodź na Kadzielni spotkać i pochodzić, podobno ciepło ma być (30°). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mnemonik Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 (edytowany) Myślę, że znalazłbym chwilę czasu, żeby pochodzić po Kadzielni. Niedziela odpada. Ale w sobotę mógłbym wyrwać się na 2~3 godziny Jednak sobota na tą chwilę stoi pod znakiem zapytania. Ewentualnie piątek popołudniem. A, no i rzeczywiście mogłoby być ciepło , skoro ostatnio lało. Edytowano Maj 21, 2014 przez MnemonikTM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shun Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 U mnie weekend to jedno wielkie zapytanie, ale jak nie w ten to później raczej będę dostępny co tydzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Maj 21, 2014 Autor Share Napisano Maj 21, 2014 Ewentualnie piątek popołudniem. A, no i rzeczywiście mogłoby być ciepło , skoro ostatnio lało. Niestety w Kielcach pojawię się dopiero w piątek o 22:00 więc lipa. A teraz zapowiadają burze, ale ciepło ma być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shun Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Cóż, u mnie potwierdziło się że wybywam na weekend, ale za tydzień myślę, że coś mogłoby się udać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mnemonik Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 (edytowany) Tak więc, ilu z nas się planuje wybrać w ogóle na meet? Sam widzę 4 pewniaków: Arpegius, Shun, Nawias, Ja Musimy się zmobilizować, jeżeli coś planujemy osiągnąć Bo znowu stanie na niczym i będziemy czekać, aż pojawi się ktoś odkopujący temat Spróbujmy się określić, kiedy możemy wybyć poza teren domostw i udać się w kierunku Kielc. Jednocześnie, nie ukrywam, że w przyszły tydzień też byłbym bardziej osiągalny niż teraz. Chociaż jestem w stanie ogarnąć tematy i znaleźć krótką chwilę nawet w tę sobotę. Ale może lepiej na spokojnie się spotkać niż tak na hura ? Edytowano Maj 22, 2014 przez MnemonikTM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Sam widzę 4 pewniaków: Arpegius, Shun, Nawias, Ja Ja pewniakiem nie mogę być, muszę pytać starszych czy można wybyć do innego miasta na parę godzin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 Jak coś to ja jestem tylko w ten weekend. Za tydzień nie przyjadę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się