Dolritto Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Masz swoją kolekcję figurek? Masz koszulkę z kucem? A może jakiś inny gadżet? Ten temat jest właśnie dla Ciebie!!! Prosiłbym o jakieś sensowne zdjęcia, opisy co na nich jest i może jeszcze informacja na co się napalasz i chcesz zdobyć. Osobiście nic bystrego nie powiem ponieważ fanem jestem od niedawna i zwyczajnie jeszcze nie wyposażyłem się w żadne figurki czy inne bajery. I na to przyjdzie pora. A teraz pokaż światu swoją kolekcję i rozpal mi i innym w sercach iskierki zazdrości! ps. Jeśli już napiszesz post i coś Ci przybędzie to śmiało możesz napisać nowy post i w nim przyszpanować najnowszymi trofeami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Ciekawy temat, ja nie mam za bardzo się czym chwalić chociaż początek już jakiś jest bo w końcu kucyki nie są takie tanie. Więc tylko będę wzdychał i płakał jakie macie kolekcje W poniedziałek wrzucę koszulkę, wszystko zależy od poczty polskiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Zdjęcie niestety nieaktualne...a nie mam warunków do zrobienia nowego 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Tak jak mówiłem, żałuje że to zobaczyłem. Piękna kolekcja, tylko pozazdrościć 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 łłłłłłłoooooooooooooooooooooooooo.... ale ty tego masz DUŻO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 http://mlppolska.pl/watek/374-gadżety-mlp/ Jeżeli by spojrzeć na sens obu tych tematów, to ten jest łudząco podobny do Gadżetów MLP Ale dobra, dam zdjęcie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 http://mlppolska.pl/watek/374-gadżety-mlp/ Jeżeli by spojrzeć na sens obu tych tematów, to ten jest łudząco podobny do Gadżetów MLP No, nie do końca. Mój temat jest po to abyśmy mogli sobie bardziej pooglądać, mniej podyskutować. I dzięki, że mimo tego dałeś fotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) I dzięki, że mimo tego dałeś fotę. I dzięki, że mimo tego dałeś fotę. I dzięki, że mimo tego dałeś fotę. I dzięki, że mimo tego dałeś fotę. I dzięki, że mimo tego dałeś fotę. KTOŚ W KOŃCU ZAUWAŻY, ŻE JESTEM DZIEWCZYNĄ? Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez Aglet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) KTOŚ W KOŃCU ZAUWAŻY, ŻE JESTEM DZIEWCZYNĄ? O Jesteś dziewczyną! A Ja nie mam żadnej kolekcji xd Kiedyś kiedyś może i coś było ale dziś już nie mam się czym pochwalić :< Heheh ciekawę czy w ogóle ktoś może się teraz chwalić po wstawieniu nieaktualnego zdjęcia OttonandPooky xD W sumie osobiście zawsze bardziej pasowały mi te tradycyjne figurki. Żeby nie było, że śmiecę to wstawię stare zdjęcie przerobionego przeze mnie kuca kupionego w żabce za 4 zł Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Moj obecny stan kolekcji rózni sie tylko tym ...że są jeszcze 4 nowe figurki z blind bagów Była tutaj osoba z wiekszą kolekcją ..pamiętam Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Wybaczcie lekkie rozmazanie, ale testuję różne ustawienia aparatu. Te wyszły najlepiej: kalendarz i 6BB, choć jeden z nich planuję wymienić. Blind Bagi Kalendarz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Wybaczcie lekkie rozmazanie, ale testuję różne ustawienia aparatu. Te wyszły najlepiej: kalendarz i 6BB, choć jeden z nich planuję wymienić. Blind Bagi Kalendarz I przy okazji przyszpanowałeś sprzętem. I up za Syberię, jest nas więcej. Ale gadaj! Skąd masz kalendarz?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Inaczej nie szło zrobić. Celestia była by zbyt rozmazana na większym zbliżeniu a zdjęcie a la RTS też nie ma sensu. Poza tym zdjęcia robiłem dla brata który mieszka w USA i chciałby zobaczyć jak po tych kilku latach zmienił się dom. A kalendarz mam z jednego z numerów Brohoofa - trzeba czytać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Inaczej nie szło zrobić. Celestia była by zbyt rozmazana na większym zbliżeniu a zdjęcie a la RTS też nie ma sensu. Poza tym zdjęcia robiłem dla brata który mieszka w USA i chciałby zobaczyć jak po tych kilku latach zmienił się dom. A kalendarz mam z jednego z numerów Brohoofa - trzeba czytać Czytać więc będę. I dzięki Ci dobry człowieku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Moja (na razie) skromna kolekcja: Jak tylko znajdę szóstą falę BB w Rzeszowie to będę polować na pozostałą trójkę Mane6... A Breezie kupiona do ew. przeróbki na Derpy, ale taka też mi się podoba. Desperacko poszukuję też Rainbow Dash z Maka, również w celu przeróbki na Derpy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Aktualizacja mojej kolekcji.. 54 sztuki ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 @up #SWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAGSWAG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 To ja mam malutko ._. + duża Trixie. A Bluzki z mlp mam 3 :3 Obecnie chciała bym jeszcze z Moim OC oraz z Trixie :3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Vile. Masz dwie świetne rzeczy. 1. Świetny repaint Luny 2. Świetny styl, ale to już out of ponies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) Nie mam szans, by zrobić zdjęcie (staff został w Warszawie), ale posiadam: * Figurki: PP duża i mała, Celestia, Luna, Twilight S., Lyra, RD, RD Glitter, Fluttershy (Glitter chyba), AJ, figurka mojego OC by Qtz * Arty w różnej ilości od: Adalbertus, Skyline, FoxinShadow, Muna Drake, Mach (w tym BFF: http://moonlightfl.deviantart.com/art/In-varietate-concordia-colored-360412002), Madak, Arcane, Resset (Thline), Celly (MoonlightFL), Tomek Karo, Tulka i paru ludzi rysujących do szuflady. Chyba o nikim nie zapomniałem. * Plakat z Luną, Vinyl Scratch w wersji eleganckiej, Luną (1. wersja) w śmigłowcu * Zeszyt z Luną na okładce, naklejka z RD na teczce * Niebieski Zeszyt Pamiątkowy, który zawiera wpisy ludzi, szkice i bilety związane z danym meetem (każdy na którym byłem) począwszy od I Śląskiego Ponymeetu (10.09.2011), kończąc na IV Poznańskim (jakoś lipiec 2012) * Baner z Woodstocku: Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez Linds Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Wooow, Linds, ten baner... Totalnie mi się skojarzyło: http://media.animevice.com/uploads/0/9455/312220-screenshot059.jpg Ps: To przez te skarpetko-getry... A tu aktualka mojej kolekcji: Cieszę się, że mam już dwa komplety Mane6, ale jakby miał ktoś ochotę w Rzeszo lub okolicach popolować np. na BB, to ja chętnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Zdjęcia nie mam ale posiadam mane 6 z blindbagów, Twilight, Fluttershy i Pinkie z McDonalda oraz Twilight z Burger Kinga (Twilight z BK jest wręczk pieknie wykonana względem pozostałych) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Moja mała kolekcja: 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Śliczne te pluszaki. Proszę pisać dłuższe posty, które nie będą zawierać samych emotikon ~Lordek Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) W końcu wymieniłem to brązowo-czekoladowe paskudztwo na coś lepszego (nr 14 Cherry Spices). I to na nie byle jakiego kucyka - Rarity. Moje prywatne Mane6, łącznie z Applejack (ktoś jej zakosił kapelusz), Celestią, Lyrą i Twilight uznaję za skompletowane Zanim ktoś napisze - chwali się sprzętem - nie, bo tam miały stać figurki. I stoją Zanim ktoś zapyta - dlaczego błyszczą jak psu... - sam nie wiem, pewnie w pokoju było zbyt jasno (słońce świecące przez okno + odblask od parkietu od strony wejścia)Zanim ktoś zapyta - dlaczego przyklejone - po pierwsze BB są niestabilne, po drugie non stop ktoś je podnosił = efekt domino. Ale żeby postawić z powrotem, to nie było chętnych... Użyłem dwustronnej taśmy klejącej. Dwie uwagi:1. zdjęcie wyszło fatalnie - mono oświetlony pokój(uwaga, DUŻY rozmiar)2. całość przed ustawieniem w "formację bojową" Ciekawostka. Aparat wykrywał twarze Edytowano Lipiec 9, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts