Wafel Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Kupiłam ją niedawno, bo dawno temu jeszcze jej nie było, a kosztowała 29,99zł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Listopad 6, 2014 Share Napisano Listopad 6, 2014 Przeszłam się jednak wczoraj znów do Reala, by nabyć to: ...chociaż nie było łatwo, bo sklep był zawalony pudłami z zabawkami zapewne już na świąteczne promocje, a półki opustoszały w większości... no i oczywiście znów zmieniono układ zabawek. Bałam się, że już tego sześciopaku nie znajdę, ale było ich jeszcze sporo na szczęście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Świeży nabytek. Unboxing książki Past Sins, angielska wersja językowa. https://www.dropbox.com/s/bwc66rpd6brtxl5/SAM_2116.JPG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/8i9djobf49eu338/SAM_2117.JPG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/fgk60n0yexin8nj/SAM_2121.JPG?dl=0 https://www.dropbox.com/s/pbx101oaf6wrps2/SAM_2123.JPG?dl=0 Książkę wydało Equestria Publications, jest to wydanie drugie (bez historyjek pobocznych). Samo wykonanie oceniam na celujący, kniga prezentuje się fenomenalnie. Główny cel wstawienia tutaj zdjęć tejże książki jest informacyjny - zamówiłem dwa egzemplarze, zaś jeden z nich na pewno będzie dostępny jako fant aukcyjny na jakimś większym meecie (najpewniej ogólnopolskim). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 (edytowany) Świeży nabytek. Unboxing książki Past Sins, angielska wersja językowa. A cóż to jest? Jakiś zbiór fanfików? Edytowano Listopad 7, 2014 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 A cóż to jest? Jakiś zbiór fanfików? Jeden fanfik, dokładniej biorąc: https://www.fimfiction.net/story/41596/past-sins Polskie tłumaczenie: http://mlppolska.pl/watek/556-past-sins-pl-dark-sad-slice-of-life/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Prezenciki od przyjaciółki: Twilight, pomimo tych frędzli, jest urocza i bardzo przyjemna w dotyku, jednak chyba więcej pluszaków z tej serii nie zamierzam nabyć. A torebeczka jest malutka, ale portfelik i telefon bez problemu się zmieszczą (no, chyba że ktoś korzysta z największych smartfonów, to nie bardzo ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Twilight, pomimo tych frędzli, jest urocza i bardzo przyjemna w dotyku Nie zaprzeczę, pomijając grzywę i ogon te pluszaki są całkiem urocze. Tak mi wpadł do głowy pomysł...a gdybym im wyrwać "mopa" i przyszyć jakieś normalne "włosy"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Tak mi wpadł do głowy pomysł...a gdybym im wyrwać "mopa" i przyszyć jakieś normalne "włosy"? Myślałam o tym, wystarczyłoby kupić pasemka lub peruki w odpowiednich kolorach. Na razie jednak szkoda mi na to czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 (edytowany) Jakby ktoś chciał sobie kupić lalkę EG to w biedronce 17.11.2014 będą za 34.99 zł Tak dla informacji. Edytowano Listopad 12, 2014 przez SpeedMist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Listopad 13, 2014 Share Napisano Listopad 13, 2014 moja mała kolekcyjka Mam jeszcze 10 przypinek , kubek i koszulke z RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 22, 2014 Share Napisano Listopad 22, 2014 Pochwalę się swoją pluszową Fluttershy, którą dostałam na urodziny~ Jest wprost przesłodka Dla porównania wielkości z Blind Bagiem i Funko. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Oto moja aktualna kolekcja (minus kubki i koszulki): 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 (edytowany) ojojoj ale temat auto: rarity wisi na lusterku, takze na lusterku stoi blindbag apple honey, do tego szklanka (pint glass) z rainbow dash zawsze w aucie, pije z niej poranna kawe w drodze do pracy. tablet praktycznie zawsze jest w aucie, kucykowe przeboje lub teledyski z youtube. ewentualnie jak zapomne tabletu to mam jeszcze singiel Mic'a (z autografem ) i kompilacja Now! That's what I call horse music na cd (takze z autografami, od Glaze i General Mumble) swiateczna choinka wersja FABULOUS®, plakat rarity od Adlynh puszka 'sniadaniowa' z rarity, w srodku 2 decki do MLP:CCG plakat z PonyCon'u 2014 oraz plakat Rarity jako najemnika z Fallout3 fanart: Ksiezniczki (promarkery, autor SkySketch), pozostale obrazki - recznie wycinane skalpelem z czarnego brystolu na bialym tle - cala kolekcja (autor Eclectic Elathera, USA) GlamRock Rarity - reczna przerobka (PonyCon exclusive, nr 95/100), recznie ulepiona rarity przytulajaca sweetie belle (glinka ceramiczna, autora nie pamietam), oraz lalka rarity ktora dostalem za free na premierze kinowej Rainbow Rocks ksiazki - wszystkie do tej pory wydane w europie chapter books, kolekcja Daring Do, 'the Elements of Harmony - refecence guide', mam takze 'the Journal of the Two Sisters' - lezy chyba pod lozkiem jako ze niedawno czytalem karton roznosci - blindbagi, niesmiertelniki, plakaty, con-booki, tatuaze, i inne roznosci ktore sie nie mieszcza na polkach (za kartonem kolejna tuba plakatow - jakies 6 czy 8, w tym troche oficjalnych) kolejne plakaty, nad i obok komputera: pluszaki i jasiek pod glowe: 4 nowe paczki mini-figurek (jeszcze nie rozpakowane), australijska wersja Rarity z dvd, torebka pinkie pie (torebke wygralem w quizie na PonyConie ) kubki i podkladka pod myszke (oryginalnie mata do MLP:CCG, ale jako podkladka spisuje sie lepiej niz moj stary metalowy mionix ) przypinki: 2 wersje z PonyConu, muffin, znaczek lidera znany z akademii wonderboltsow, luna (bardzo limitowana seria), Cornwall Bronies (moja lokalna grupa), Bristol Bronies (zaprzyjazniona grupa), BuckCon mam jeszcze 4 t-shirty (logo BuckConu, serce rainbow dash, fluttershy 'i present to you the fuck i give' oraz wlasnego projektu z moim awatarem i nickiem) i zastanawiam sie o czym jeszcze zapomnialem aaa... tyl mojego auta... wiedzialem ze o czyms jeszcze zapomne... fursuit (wlasnorecznie zrobiony): Edytowano Listopad 27, 2014 przez CuteHornyUnicorn 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Mane 6 w komplecie...można spać spokojnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Pytanie może nietypowe, ale jako fan motoryzacji muszę je zadać aaa... tyl mojego auta... To jest Mazda 6, dobrze dedukuję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Grudzień 2, 2014 Share Napisano Grudzień 2, 2014 Pytanie może nietypowe, ale jako fan motoryzacji muszę je zadać To jest Mazda 6, dobrze dedukuję? dokladnie. mazda 6 1.8 ts z 2003 roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Tak, co do tej FS z gazetki... mimo, ze za nią nie przepadam, figurka podoba mnie się najbardziej ze wszystkich. Te wielkie, urocze oczy... pastelowe kolorki, grzywa i ogon... tylko skrzydła za małe, oraz figurka się giba. Mama mi akurat dziś kupiła gazetkę, bo była figurka x'D Nie mam tylko Twilight do kompletu, ale mam jakąś figurkę, która była w zestawie lalki Equestria Girls. Wykonanie podobne. Ostatnio również dostałam Rarity z Equestria Girls - wczesny prezent od taty, hyh. Bo w Biedronce tanie bardzo. I dostałam również puzzle xd nie lubię puzzli, ale ułożyłam je, no bo co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Także zakupiłam sobie figurkę Fluttershy. Jest przesłodka i cieszę się niezmiernie, że ją mam, ale w przeciwieństwie do Hidoi uważam, że te oczy są straszne. Z profilu wygląda uroczo, ale od przodu trochę jak mucha. Ma to swój urok, jednak będę musiała się przyzwyczaić. Moja się nie giba. Stoi równo ^^ Jednakże najbardziej podoba mi się Rarity z tego kompletu. Szkoda, że brakuje mi RD...nie będzie łatwo zdobyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (edytowany) Tak, oczy to ona ma za duże w porównaniu do pozostałych xD Z profilu mnie się to podoba, ale jak się patrzy od przodu to masakra jakaś wielka. Ogółem i tak nie lubię dużych oczu, zwłaszcza, jak ma się je większe od skrzydeł... brr. Ona ma większe gały od normalnej, podstawowej figurki. Edytowano Grudzień 3, 2014 przez Hidoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 Podejrzewam, że coś im nie wyszło w drukowaniu naklejek i wyszły za duże, ale już się tym nie przejęli tylko przykleili takie i mamy co mamy. Ale nadal jest słodka więc można im wybaczyć ten czyn~ Co innego z CM po jednej stronie zadu. Tego im nigdy nie wybaczę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 CM bardzo razi. Stoi sobie figurka, duża, winylowa i ma blank-flank. Choroba Hasbro. Czy tylko ja lubię zapach tych figurek z gazetki? .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 3, 2014 Share Napisano Grudzień 3, 2014 (edytowany) Według mnie to one śmierdzą Ale zapach vinylów lubię. Edytowano Grudzień 3, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Miałam tylko Twilight z gazetki, myślałam że tylko u mnie figurki tak ładnie pachną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) Moja Fluttershy prezentuje się tak: ...i widać, że prawe kopytko delikatnie odstaje od ziemi. Ale na tyle delikatnie, że bez uważnego przyglądania się nie widać tego. Poniżej mój subiektywny ranking figurek z gazetki: 1. Applejack - nie mam nic do zarzucenia tej figurce. 2. Pinkie Pie - tej figurce też raczej nie mam nic do zarzucenia, jednak zdecydowanie podoba mi się mniej, niż AJ. 3. Twilight Sparkle - troszeczkę błędów w malowaniu. 4. Fluttershy - ciut za małe skrzydła, za duże oczy. 5. Rarity - bo jest wyraźnie niższa/za bardzo pochylona w stosunku do reszty figurek z gazetki. 6. Rainbow Dash - najwięcej błędów w malowaniu, brak szyi, śmiesznie małe skrzydła. Ps: Moje figurki śmierdzą, nie pachną. A to moja pełna kolekcja (figurek - bo mam jeszcze plakaty i pluszaki + jeszcze parę innych drobiazgów): Z fleszem, bo ostatnio cały czas ciemne dni... Edytowano Grudzień 6, 2014 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 (edytowany) Na Mikołajki dostałam lalki Arię i Sonatę,płytę z filmem Rainbow Rocks i pluszaka Rainbow Dash.Lalki są bardzo ładne,podoba mi się ubranko Arii,płyty jeszcze nie odtwarzałam,a pluszaczek jest niesamowity,ma piękne duże oczy,idealny do przytulania,do tego założyłam jej czapeczkę świąteczną i wygląda przesłodko :rd2:Przyjechała jeszcze moja ciocia i dostałam Rainbow Dash`owy naszyjnik,jest na nim znaczek RD,podobizna RD i podobizna głowy RDi prezentuje się tak:http://findnsave.paulsvalleydailydemocrat.com/offer/My-Little-Pony-Rainbow-Dash-Charm-Necklace/42321196/ oraz bransoletkę,która wygląda tak:http://findnsave.sacbee.com/offer/My-Little-Pony-Charm-Bracelet/42321174/ Edytowano Grudzień 7, 2014 przez MysterFajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts