Kyoko Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Na Mikołajki dostałam lalki Arię i Sonatę,płytę z filmem Rainbow Rocks i pluszaka Rainbow Dash. Pochwal się i zrób zdjęcie! Albo chociaż podeślij zdjęcie z internetu tego pluszaczka, bo jestem ciekawa o którą RD chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 (edytowany) Pochwal się i zrób zdjęcie! Albo chociaż podeślij zdjęcie z internetu tego pluszaczka, bo jestem ciekawa o którą RD chodzi. http://www.nici-shop.de/en/Sale/My-Little-Pony/Rainbow-Dash-20cm-sitting.html W rzeczywistości jest ona mięciutka i przytulaśna Edytowano Grudzień 7, 2014 przez MysterFajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Ojeej, cudowna jest... Szkoda, że nie ma więcej tych siedzących... Ale może się doczekamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Czy na płycie DVD jest angielska wersja językowa + napisy, czy po raz kolejny polecieli po kosztach? (Śmierdzące pudełko, słabej jakości, źle wyważona płyta, okładka jak z drukarki etc) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Na płycie jest cały film z polskim dubbingiem, zwiastun na DVD, teledyski Ogon w ruch i Idealny dzień na zabawę i mini filmy, ktore zamieściłam w dziale Equestria Girls w temacie Kolejna część Equestria Girls? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Na płycie jest cały film z polskim dubbingiem, zwiastun na DVD, teledyski Ogon w ruch i Idealny dzień na zabawę i mini filmy, ktore zamieściłam w dziale Equestria Girls w temacie Kolejna część Equestria Girls? Rozumiem więc, że na oryginalną, angielską wersję językową nie mamy co liczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Chyba nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Wracając z krakowskiego wystąpiłem do claires i o to co mnie skusiło: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knero222 Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 to jest moj blog na ktorym znajdziecie zdjecia mojej kolekcji jak i kucy na wymiane oraz kilka wpisow, jest dosc "nowy" wiec nie ma w nim jeszcze za duzo, ale zachecam do wpadania bo staram sie w maire regularnie zamieszczac nowosci http://mylittleponyg2.blox.pl/html Kolekcja ktora posiadam znajduje sie w zakladce "moja kolekcja" pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Trochę spóźnione ale jednak nabytki z krakowskiego meeta: Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 nowy tshirt od WoodenToaster'a: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 11, 2014 Share Napisano Grudzień 11, 2014 (edytowany) Najnowszy nabytek: Pudełko Celestii Plakat z wszystkimi kartami z edycji premierowej Druga strona plakatu z kartami edycji Canterlot Night Protektory na karty wzór z Luną I wzór z Celestią Specjalne karty I druga strona kart. Dla porównania typowa karta Zestaw kart występujących tylko w tym pakiecie Komplet przekładek Sześć busterów, trzy z edycji premierowej i trzy z edycji Canterlot Night Edytowano Grudzień 11, 2014 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Littlepip, gdzie zakupione? Od jakiegoś czasu rozważam zakup takich kart i się zastanawiam, skąd by wyszło najtaniej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Littlepip, gdzie zakupione? Od jakiegoś czasu rozważam zakup takich kart i się zastanawiam, skąd by wyszło najtaniej... Zakupione w sklepie planeswalker w Warszawie, mają też w rebel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Kupuję fanty na PonyPocztę. Z poradnika wiem, że trafiła mi się Trixie w wersji "Glitter". Na fotkach wygląda to fajnie (mieni się kolorami). Na serio tak jest czy po prostu, są posypane tandetnym brokatem? Pytam bo nie wiem czy nie zrobić małej podmiany (tęczowa Cadance) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 To i ja się może pochwalę moją kolekcją a zacznę od przypinek: Troszkę naklejek: (Dzięki dla Malachi, za znalezienie mi tej z odznaką lidera ) Troszkę identyfikatorów: A na koniec figurki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Do zeszłej niedzieli w Realu (i podejrzewam, że w Auchan - od niedawna mają jednego właściciela, czy coś) była promocja na wszystkie zabawki -30% i postanowiłam z niej skorzystać: CMC są przeurocze, ale wyjmowanie ich z pudełka to był horror... Najgorsze jak dotąd opakowanie Hasbro, z którym się zetknęłam. A mini-Twilight już miałam, ale tę nabyłam w celu przerobienia jej na wisiorek albo przywieszkę do komórki (obecna - zwykła - cena tych mini figurek to 5 zł, więc jak komuś brakuje którejś z Main6 BB, to można tanio uzupełnić kolekcję, właściwie 2 w cenie 1). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Prezent pod choinkę od mojej drugiej połówki ^^ I Armia Pinkaczy (niecała bo kilka większych pluszaków i ze 2-3 figurki się nie załapały na zdjęcie), która wciąż rośnie - ku mojej uciesze: (jakby ktoś miał nadmiar Pinkaczy to PW PP przyjmę/kupię za rozsądną cenę w każdej ilości ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ta Celestia to custom? Co ona ma na skrzydłach ? Piękna jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Ta Celestia to custom? Co ona ma na skrzydłach ? Piękna jest! Nie mozna ja kupic w Auchanie ^^ na skrzydłach ma kratkę i nutki, a skrzydła i róg są obsypapane brokatem do niej jest jeszcze grzebyk, 3 spinki, 2 sukienki i 'obrozka' na szyje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Szkoda że do Auchana mam godzinę drogi. Przez to nawt nie wiedzialam , że w Polsce takie cudeńka sprzedają *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Z modnych kucyków mam Lunę, też z Auchana. A mi się one niezbyt podobają, jeśli chodzi o alicorny. Ta budowa ciała~ niczym normalny kucyk. A skrzydła brzydkie, małe i nieanatomiczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Ta Celestia jest też w Realu, jakby ktoś był zainteresowany. Myślę, że na Allegro też dałoby radę ją dorwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 Dzisiaj dotarła do mnie przesyłka z Pony Poczty. Dostałem: Fluttershy porażoną piorunem, która od urodzenia nie była u fryzjera. Oj... czuję, że te "tęczowe akcenty", będą miały bliskie spotkanie trzeciego stopnia z nożykiem introligatorskim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Grudzień 29, 2014 Share Napisano Grudzień 29, 2014 co Ci sie nie podoba? w koncu to Rainbow Power, kolorki musza byc ostatecznie, zamiast walczyc z nozem - zrob pozadnego rehaira, profesjonalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts