Arjen Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Nie, ten temat nie służy do spamu, offtopu i innych "takich tam". Służy do dyskusji nad projektem, zgłaszania ewentualnych pomysłów, wątpliwości i tak dalej i jest zarezerwowany dla postronnych użytkowników, czyli nie biorących udziału w projekcie. ZAKAZ PISANIA DLA UCZESTNIKÓW PROJEKTU BIG SISTAH! Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Strasznie mnie ciekawi czy zadania będą upokarzały forumowiczów... ;0 Link do komentarza
kosiara120 Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Tak ośmieszanie uczestników było by dobrą zabawą... Link do komentarza
Zmara Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Niech się ośmieszają, a jak odpadną, to jeszcze im dokopać? Taa... Ciekawe... Link do komentarza
Gość zielona pomarańcza Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 U,już się nie mogę doczekać jak ktoś dostanie wąsa . Moustache są przecież takie sweet . Link do komentarza
War Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=jRakVCYOdBk&feature=related Tłum krzyczy 'prędzej z nim!' NA STOS! NA STOS! NA STOS! Link do komentarza
JaZwiezda Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Strony od 14 do 17 są jak to ktoś dobrze określił "dość intymne", po moim rozpoznaniu w sytuacji Moon Slash i Tamara tworzą bardzo dobraną parę, wystarczy spojrzeć w jaki sposób oni piszą toż to się szykuje większa sprawa. (a po zakończeniu się pobiorą ale pisze to tylko po to by wkurzyć Moon Slasha, jeśli to czytasz to wiedz że ja wiem ) Link do komentarza
Alder Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Ja tam oczekuję zagadek logicznych na poziomie "hard" lub "good". Co się tyczy tak zwanych "stron imtymnych" to że tak się spytam...kiedy ślub? muszę wiedzieć kiedy dostarczyć cydr, gdzie no i co warzniejsze ile ma go być. a świadkiem może być zwiezda XD Link do komentarza
kosiara120 Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ja bym widziała zadania dodatkowe dla poszczególnych zawodników np. Wysłać jednemu uczestnikowi prywatną wiadomość, że ,np. musi "zmusić" innego uczestnika do napisania lub wstawienia czegoś. W tedy zawodnicy musieliby trochę pomyśleć. Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ja bym widziała zadania dodatkowe dla poszczególnych zawodników np. Wysłać jednemu uczestnikowi prywatną wiadomość, że ,np. musi "zmusić" innego uczestnika do napisania lub wstawienia czegoś. W tedy zawodnicy musieliby trochę pomyśleć. Ciekawe. Jakbyś to dokładniej widziała? Link do komentarza
kosiara120 Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Hmm... Powiedzmy, że Wielka Siostra wyśle prywatną wiadomość np. MoonSlash'owi żeby chociażby wywołał kłótnie z Tamarą i jeśli mu się uda to dostanie jakąś nagrodę, np. że nie wypadnie w najbliższym czasie, ale jeśli mu się nie uda to dostanie kare, np. „Podkówkę wstydu”, oczywiście musi być określony czas na to oraz jeśli by komuś o tym powiedział to także by dostał kare Link do komentarza
BanditGC Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Wszyscy by się ze sobą zgadali i same nagrody by poleciały. Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Dlaczego nie obrzucają się błotem? Każdy porządny (shitowy) reality- show ma obrzucanie się błotem, rywalizację i dążenie do celu po trupach. Link do komentarza
BanditGC Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Daffy ma racje tu koniecznie musi być shitstorm. I jeszcze taka uwaga jak macie pomysły na zadanie to może jednak wysyłajcie PW do Arjena bo będzie to wtedy niespodzianka dla uczestników. Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Oni się tam sobie oświadczają Oo Link do komentarza
BanditGC Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 czekamy na shitstorm. Link do komentarza
JaZwiezda Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Oni się tam sobie oświadczają Oo No ba a coś ty myślał ? W każdym tego typu rality show są takie motywy. A tak nawiasem mówiąc to Moon Slash i Tamara przejdą do historii tego forum, jako najbardziej rozpoznawana para. Link do komentarza
Alder Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 MoonSlash i Tamara. cóż za dobrana z nich para! Ten oświadczył ta przyjęła teraz tylko siąść do jedzenia. Cydru mało? nic nie szkodzi sytuację jakoś się załagodzi. Cieszmy się i radujmy Bierzmy cydr i balujmy! Czy nowy członek forum nam dojdzie? a może ktoś się rozejdzie? amen, Sorry Moon nie mogłem się powstrzymać XD odnośnie oczekiwań...oczekuję ślubu tamary i moona oraz...większej ilości zadań bo to to jest za mało, stanowczo. Link do komentarza
kosiara120 Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Wszyscy by się ze sobą zgadali i same nagrody by poleciały. Hmm...możliwe.... Chcem ślubu tamary i moona!!!!! Edytowano Lipiec 28, 2013 przez kosiara120 Link do komentarza
BanditGC Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Hmm...możliwe.... Chcem ślubu tamary i moona!!!!! Ale rzesza chce igrzysk i shitstormu. Link do komentarza
Alder Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Lud potrzebuję chleba i shitstormu i jako że chcą tego wszyscy łącznie z Arjenem(zapewne) ja również podpisuję się pod prośbą shitstormu, cydru i clopów. Link do komentarza
BanditGC Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Lud potrzebuję chleba i shitstormu i jako że chcą tego wszyscy łącznie z Arjenem(zapewne) ja również podpisuję się pod prośbą shitstormu, cydru i clopów. Po co komu chleb!? najważniejszy jest shitstorm. Link do komentarza
Alder Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ale shitstorm można maczać w chlebie. Link do komentarza
JaZwiezda Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ale shitstorm można maczać w chlebie. <facehoof> Po pierwsze ślub Tamary i Moon Slasha ma się odbyć bo "rzesza" tego chce. Po drugie shitstorm, nie ma nic lepszego. Link do komentarza
Alder Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Shitstorm!, shitstorm!, shitstorm! ( krzyczy wyimaginowany tłum, gdyby taki tu był) to raz, po drugie jest coś lepszego od shitstormu ale nie mogę pisać o tym na forum o tematyce kucyków. Edytowano Lipiec 28, 2013 przez Alder Link do komentarza
Recommended Posts