Arjen Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Ok, więc proponuję odświeżenie loga. Narazie wysłałem informację do grafików, narazie przedstawię jak ja to mniej więcej widzę, wypowie się Kuoth, i inni. - Obrazek powinien być oczywiście w ciemnych barwach. Granat, elementy czerni, może fiolet. - Oczywiście musi być Luna. Jedna, dwie, parę - jak kto woli. - Napis Avatar/Regent: Uniwersalny. To jest w takim miejscu, żeby po ew. "zmianie warty" modyfikacja nie zajęła duża czasu. Może to być po prostu wolny kawałek nieba, albo jakaś tabliczka wbita w ziemię, którą można łatwo edytować. Czyli dobrze byłoby mieć wersję "przed" dodaniem napisów. - Fajnie jakby srebrny księżyc był - Styl. Domyślam się, że odbędzie się mała walka na style. Supernowoczesny z neonami itd. kontra bardziej staroświecki. No i jakiś ładny cytat o nocy... jakieś pomysły? Mi się podoba: "Noc jest porą słów". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Proszę jeden gotowy i jeden czysty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Bardzo mi się podoba ten panel z miejscem na Avatara i Regenta, jest bardzo zgrabny. Z wybranych Lun 2 są świetna, ale "klacz robią dobrze" ( ) czyli Luna w stroju Mare Do Well jest lipna :c. Kolorystyka... mógłbym prosić o Lunarne barwy? Granatowy, gwieździsty, święcące srebrne elementy, coś takiego. Cieszę się, że zaczynamy od tak wysokiego poziomu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Wszedłem do działu "Igraszki Luny"... A tam jakieś zabawy. Syrence nie podoba się wprowadzenie ludzi, syrenek i żółwi w błąd. Nazwa by Skysplit, genialne czyż nie? ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Nowe spojrzenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Coraz bliżej Mógłbyś dać taką samą ilość tych "plam" jak w poprzedniej wersji? Przywrócić tą Lunę z lewej... zostawić księżyc w środku... a tło dać gwieździste? Wiesz, nocne niebo z gwiazdami. Jest to wykonalne? Bardzo bym prosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 /me pada na klawiaturę i gapi się w monitor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Zrób jak chcesz XD I tak wyjdzie za:yay:iście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 * KeyPony pada na klawiaturę i gapi się w monitor No sorry, ale napisałem Ci prawie to samo w tamtym poście, a poszedłeś w innym kierunku więc się nie dziw. A poza tym, czasu jest trochę, więc bez pośpiechu, lepiej się przyłożyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Nie martw się, Key. Myśl o tym: http://i.pinger.pl/pgr276/428fd4ee001088714a49e0e0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 ............................nie mam nic do dodania........................ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Piękne! Czekam na wypowiedź Kuotha, ale mi się bardzo podoba. O ewentualnych detalach pomyślę, ale jest bardzo dobrze KeyPony. No i Cartoon Tiger jeszcze coś tworzy. PS. Czemu Kuoth jest grubszą czcionką wypraszam to sobie joke Jak dla mnie ok. @Kuoth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Oki małe detale już tylko... Avatar Arjen/ Regent Kuoth A sam napis Regnum Lunae... jest dobry. Masz jeszcze jakieś inne propozycje kolorystyczne co do niego? Reszta bez zmian. Ogólnie już jestem bardzo zadowolony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Kosmos! To jest GENIALNE. Co prawda trochę to dziwnie wygląda, że REGNUM rozciągnięte a LUNAE ściśnietę, ale może zostać. Imho fantastyczne, czekam na Kułota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Obrazek przyzwoity. Jedyne czego mogę się przyczepić to kontur elementu tła prześwitujący przez głowę luny z prawej strony Tak czy inaczej. Obrazek jest chędogi i można go wstawiać (poprawki nie są konieczne, jeśli chcesz to je zrób, jeśli nie to nie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Ok, teraz go zeskalować... przy 640 nie skaluje, sprawdzę największy nieskalowany rozmiar... 640! Mamy nowy obrazek działowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Przy okazji, może mnie ktoś w końcu dopisać do fanów Luny!? Od 2 próśb nie widzę siebie na liście! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Jesteś już na liście fanów Rarity... Tłumaczyłem Ci to w którymś poście... http://mlppolska.pl/Watek-Fani-Luny--831?pid=165324#pid165324 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Ale Luna jest Księżniczką, nie powinna być liczona do Mane6 to nie fair! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 KeyPony, noc jest PORĄ słów Bo chyba napisałeś MOCĄ, w sumie rozmazane to ale tak mi się wydaje. Narazie zmieniliśmy z Xyziem na ten pierwszy... duży Księżyc jest ładna, no i te czcionki fajnie wypaliły. Odpocznik KeyPony, zasłużyłeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Niech ktoś przywróci My little Villain! I dobrze by było, żeby wreszcie wybrać najlepszy sen dla Celestii! Chyba dział "Wymyśl sen" jest bardzo zaniedbany. Pamiętniki też należy odświeżyć. Fajnie by było też zrobić specjalny komiks, taki pojawiający się co tydzień, który opowiadałby o przygodach luny, walce z czarnymi charakterami (takimi jak Discord) i tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Niech ktoś przywróci My little Villain! I dobrze by było, żeby wreszcie wybrać najlepszy sen dla Celestii! Chyba dział "Wymyśl sen" jest bardzo zaniedbany. Pamiętniki też należy odświeżyć. Fajnie by było też zrobić specjalny komiks, taki pojawiający się co tydzień, który opowiadałby o przygodach luny, walce z czarnymi charakterami (takimi jak Discord) i tak dalej. 1. My Little Villain nie cieszył się prawie żadnym zainteresowaniem, chociaż i tak to nie była moja decyzja by się go pozbywać. 2. Spokojnie, niedługo reaktywuje "Wymyśl Sen" bo to fantastyczna zabawa, potrzeba tylko trochę czasu. 3. Nie jestem grafikiem, za dużo pracy, od tego jest pamiętnik, który też zacznę niedługo pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Pamiętniki też należy odświeżyć. Część pamiętnika mam już napisaną, zostaje tylko znaleźć trochę czasu wolnego, aby to przepisać na kompa i wrzucić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Jak myślicie, przyda się temat w stylu "Video z Luną" gdzie zbieralibyśmy filmiki z naszą Lunarną Księżniczką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts