Elwood Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 oo ja jestem z Gdańska ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolka Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 z kolei Karolka melduje się z Łodzi. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Ja mieszkam w Międzyrzeczu (Lubuskie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M0100xieS Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Broniacz z Zabrza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamovix Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Otwock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuzuki Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Śląskie-> Tychy-> Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Lubelskie -> Łęczna -> Pegasis -> Imka2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Bronym z Krakowa ja być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Zachodniopomorskie Wioska z tramwajami potocznie nazywana Szczecin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Dobry! Z Augustowa na Podlasiu jestem:shiarmor: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Wielkopolskie, Kościan. Jasne, że Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sporeczek Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Łódź, Łódzkie, Polska :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Witam. Brony z Krakowa, "Miasta Królów Polskich", melduje się do wpisania na listę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastik Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Witam, Brony z bolesławca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Piotrków Trybunalski, Łudzkie, Polska.... BRONY!!! Łudzkie?! Poprawną pisownią jest Łódzkie. Umrzyj za znajomość pisowni. @Brony z Łodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 nikogo z Chrzanowa?? no ok to hej, jestem brony z Chrzanów. Małopolska pozdrawiam wszystkich BRONY i Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 chyba dawno ktoś tej listy nie aktualizował ;/ (Chrzanów, Małopolska) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon78657 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Ja studiuje w Krakowie, a pochodzę i bywam w Sanoku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 W Wilkowicach, to gmina przy Bielsku-Białej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Dlaczego tak mało ludzi z Białegostoku ? ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Poznan Moje Miasto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lerloare Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ja z Rabki-Zdroju. Mniej więcej w połowie drogi Kraków-Zakopane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Wpisz mnie też. Ja z Rybnika ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ktoś się zajmuje tym tematem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 kiedy ostatnio tu wchodziłem solaris robił mapkę, ale widzę, że chyba już jej nie robi. zaktualizuję temat, ale dajcie mi na to czas, bo nie wiem kiedy ostatnio był on ogarniany (dobra już widzę, w październiku, więc trochę mi to zajmie. macie mi za to postawić cydr dobra lista zaktualizowana. solaris, jakbyś szukał, to twój ostatni post i ostatnia aktualizacja mapy jest z 18 października Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się