Gumka Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Piekary Śląskie - Gumka. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Wg mapy Solarisa (great job) najbardziej opłaca się robic meety w południowo centralno wschodniej Polsce Kielce, Radom. Największe zagęszczenie na Śląsku hmmm.. z całym szacunkiem dla "Zachodu" ale tam się nie opłaca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumka Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Na śląsku... Myślę, że większość użytkowników kojarzy Silesie City Centre? To znaczy, Katowice konkretniej. Miejsce jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Ja tam mieszkam pod Poznaniem w Jarocinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Nie ma to jak kopiuj-wklej pomysłu z FgE ;p. No ale chyba wypada z mojej strony dziękować ci za sporządzenie takowej mapki. Sporo swoją drogą ludzi na śląsku. Meet zawsze był organizowany (od września) w SCC. Miejsca sporo tylko małe możliwości xD. Jednak zawsze udaje się nam coś wymyślić I zaktualizuje listę zaraz tych co nie ma. Solaris może zajmować się mapką ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 W Jarocinie mieszka, Burżuj:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Ecape - Mnie możesz podpiąć pod dwa województwa, Śląskie | Katowice oraz Zachodniopomorskie | Kołobrzeg Tak off-topem to w czerwcu również w SCC będzie meet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Ecape, ja rzucałem taki pomysł nim to się urodziło na FgE. @down Bo wierchuszka się nie kwapiła do realizacji tego pomysłu, a jak yay wrzuciła mapkę to stwierdziłem, że chyba sam muszę się tym zająć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Praktycznie każda pierwsza sobota miesiąca. No ale z lekka offtop się robi już Jak chciałeś tak masz. Jesteś w dwóch miejscach naraz ;p @up Może i pierwszy wpadłeś na pomysł, ale oni pierwsi go zrealizowali ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Ktoś tą mapkę będzie aktualizował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Warmen każdy może : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Jarocin-Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kixunio Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Warszawa/Targówek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Ja to aktualizuję, wszyscy do Spinwide'a włącznie dodani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandi Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Bydgoszcz! Można mnie dopisać ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Wielkie Brawa dla Ecape za to ze edytuje temat. Ja nie moge, bp nie moge kozystac z kompa. Postanowiel dawac tez bronisowe nazwy miast. Tego Ecape juz nie musisz edytowac, bo mysle ze sam chyba dam rade. Wiec jezeli wiecie jak bronies nazwaja swoje i wasze miasto to pisac. Dodane mam juz. Luznań Pinkoszcz Kwidzyntavia Wiec juz nie spamic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wladek911 Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Malduje się z Sosnowca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Katowiczanka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcza Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Gryfino-zachodniopomorskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Gorąca Silesia Wschodnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Brwinów-Mazowieckie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Bydgoszcz to znaczy Pinkoszcz Xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Melly - Łódź. :3 My się na meecie widzimy i nie ma "nie" Kuoth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Bluedraft - Świnoujście , Kamień Pomorski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Sowa nadaje ze Szczecina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się