Bananowa_Fantazja Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Bananowa_Fantazja (dla przyjaciół Kruku) - Tychy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Wszyscy do Igora włącznie dodani do mapy. siejesz zamęt w temacie, jak już piszesz, dodani do mapy, to daj do niej linka, do jasnej ciasnej, bo nie każdy będzie się przekopywał przez trzy ostatnie strony tematu. bob Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Br0or Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Jarocin (Wielkopolska) Tam gdzie jest Jarocin Festiwal dodany. bob Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 cichy - Kraków - Małopolskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KeyPony Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 KeyPony - Kołobrzeg - Zachodniopomorskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Kurcze, jest Dąbrowa Górnicza, a Będzina nie ma? Eh... No cóż poprosiłbym o wpisanie: trebuhpl-Będzin (jeżeli nie można wpisać pod Będzin to wpiszcie pod Sosnowiec)- śląskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePuś Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Skarżysko-Kamienna po sprawdzeniu kaj to jest wszystkich dodałem. bob Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert99 Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Jeleni Góra Dolnośląskie dodany. bob Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bananowa_Fantazja Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Przepraszam jest błąd.. ja mieszkam w Tychach (Tychy) a nie w Zawierciu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Dodani wszyscy do FibiSim. Dodatkowo dodałem nazwę miejscowości wpisaną pod nickami obok mapy. http://goo.gl/maps/2MPO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 woj.: Opolskie Miasto.: Brzeg Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Poznań, wielkopolskie... wpiszesz na listę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Łęczna- Lubelskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fipek1999 Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Fipek1999 - Nowiny, k. Kielc, Świętokrzyskie dodani. bob Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zethariel Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Gdynia, pomorskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Nie mam nic do Tychów, ale prosze mnie wykreślić, ja z BN (Bieruń Nowy, no Bieruń) jestem Powiedziałem, że Tychy bo więcej osób kojarzy, nie myślałem, że lista będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 O nawet lista jest... Ja ze Szczecina jestem jakby co... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Arjen, to jest coś takiego jak Bieruń ? ranyyy, ale wy macie wymagania Nie narzekaj tylko aktualizuj :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Śląsk, Sosnowiec, brony rany, od kiedy to Sosnowiec leży na Śląsku? zawsze myślałem, że to Zagłębie Dąbrowskie bob Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Dodani. Arjen przeniesiony do Bierunia jak prosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Brony: Podlaskie, Bardzo niedoceniane miasto: Bialystok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Dobra, uaktualniłem wszystkich na mapie: http://goo.gl/maps/ZUok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zethariel Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Wspałania robota Solaris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aanuszek Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Ja mieszkam na zadupiu pod Warszawą. Ożarów Mazowiecki się zwie, chociaż nie wiem, czy mogę używać określenia 'pod Warszawą'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Ja to mieszkam co prawda w najbardziej rozwiniętym przemysłowo regionie bo Zagłębiu Dąbrowskim (konkretniej w Dąbrowie Górniczej), ale i tak moje osiedle jest spokojne, nawet hipermarketu u nas nie ma, tylko apteka, Leviatan i sklep osiedlowy, a fryzjer jest tylko jeden, ale nie narzekam bo mam blisko nad jeziora Pogoria (rzut beretem a jestem na Pogorii III i niedaleko do II ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się