Rahmir Napisano Czerwiec 21, 2013 Share Napisano Czerwiec 21, 2013 (edytowany) Hej, hej! Tutaj znajduje się oficjalna lista fanów naszych małych ulubienic! Wpisujemy się postem z dopiskiem ulubionej klaczki (lub jeśli nie faworyzujemy żadnej, zostawiamy bez) i czekamy na aktualizacje. Sweetie Belle, Apple Bloom, Scootaloo, Babs Seed, Cała Liga Fani CMC 1. Myhell 2. Fragin 3. Rahmir 4. Ihnes 5. Kikuo 5. BRONIESiPEGASIS 6. Oromis 7. Zandi 8. Anathiela 9. fanRD 10. Slejer 11. Aretra 12. Nevermore 13. Wilk Cassidy 14. lenka24603 15. Filozof Imesh 16. Noom Moon 17. Chrysia Krysia 18. Herudin 19. Silverka 20. Lyka 21. Szeregowa Rainboww Dash 22. ForestHeart74 23. BlackBird 24. Lord Protektor 25. BonBonSuperstar 26. Twilight Pie 27. THEKOSZMAR77 28. !Halucynowaa! 30. Xsimena 31. Onyx 32. ikstimiks 33. FireFly 34. BezimiennyKot 35. Shine Star 36. Timber Sprawiedliwa 37. ShadowRainbow960 38. Shine Star 39. Maria Pixelowa 40. Dayan 41. Templest Gale Edytowano Styczeń 17, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Możecie mnie też dopisać. Ulubiona postać z CMC... Sweetie Belle! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) To rzecz oczywista, mój nick tam się na pewno pojawi :3 (Scootaloo the best) ~ No oczywiście, że Scootaloo Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kikuo Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Dopisz (Oczywiście Sweetie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Przepraszam z góry za off-top. Fajnie by było, jakby gdzieś jeszcze znajdowała się spisana liczba fanów poszczególnej bohaterki. Może i nie jest to specjalnie potrzebne, ale ładnie by wyglądało. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahmir Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Przepraszam z góry za off-top. Fajnie by było, jakby gdzieś jeszcze znajdowała się spisana liczba fanów poszczególnej bohaterki. Może i nie jest to specjalnie potrzebne, ale ładnie by wyglądało. ^^ Żaden off-top, sugestia jak najbardziej warta uwagi i zostanie przedyskutowana przez naszą ekipę Pozdrawiam, Rahmir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Jestem fanką całej znaczkowej ligi. Dopiszcie i mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Poproszę o dodanie , najbardziej lubię Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarlockBrony Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Można prosić o dopisanie? Chyba nie muszę tłumaczyć kto według mnie jest naj ~No raczej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 Poproszę o wpis . Jako fan Scoot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Sweetie Belle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Sweetie belle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 Dopisz mnie. Najbardziej lubię Sweetie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Bardzo ślicznie proszę o dopisanie do listy . Moja ulubienica? Sweetie Belle of course Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnowFur Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Dopiszcie mnie (Scootaloo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysia Krysia Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Dopisska... Ale rzecz oczywista to... Appleblum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 No i w końcu jestem, ale... Mogłabyś dopisać mi do nicku słowo ,,Wilk" tak jak mam teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herudin Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Proszę o dopisanie mnie do listy. Ulubiona postać z CMC to Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Mnie prosze zapisać! Kocham Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Mnie proszę zapisać na liście mojego najulubieńszego na świecie kucyka: Apple Bloom! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shyness Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Byłabym wdzięczna gdybyście mnie dopisali. Najbardziej lubię Sweetie Belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Miałam dylemat pomiędzy Scootaloo a Sweetie Belle. Jednak musiałam wybrać... Więc Scootaloo. Przepraszam Sweetie :c Wybaczam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Proszę o dopisanie, oczywiście jeśli można A z CMC najbardziej lubię Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 (edytowany) Czemu mnie niema na tej liście!? Żądam abym został dodany. A najbardziej lubię oczywiście Scootaloo Edytowano Marzec 14, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 (edytowany) Czemu nie widzę swojego nicku??? Mój ulubiony to Scootaloo. Edytowano Marzec 27, 2014 przez Lord Protektor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts