Emiel Regis Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 (edytowany) Na początku tematu z zapisami masz nasze poprzednie KP, możesz sobie zobaczyć co zostało przyjęte wtedy a co nie. Tutaj: http://mlppolska.pl/watek/6331-moja-ma%C5%82a-incepcja-dru%C5%BCyna-cerastes/ masz przykład poprzedniej części sesji. Myślę że udało nam się wtedy uzyskać złoty środek między jakością a ilością tekstu . Heh, ja też mam problem z znalezieniem czasu przez matury. Zwłaszcza że w warszawie mamy w metrze nawet ataki gazowe w godzinach dokładnie przed maturą . Edytowano Maj 9, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza
Kocia Wiedźma Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Um, ja tu tylko na chwilę... *Echo odbija się od pustych ścian.* Ktoś tu jeszcze jest? Link do komentarza
Emiel Regis Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 (edytowany) *Szkielet leżący w kącie stara się kiwnąć głową ale nie wychodzi mu to zbytnio* Edytowano Wrzesień 14, 2014 przez EmielRegis Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Jeść, dajcie mi jeść * Wykrztusił szkielet obleczony w skórę, siedzący przy stole, z głową zwisającą w tył pod nienaturalnym kątem. Link do komentarza
Enimean Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Noup, nie ma nikogo *odpowiada ciemność* Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Temat zamykam i przenoszę do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts