WilczeK Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Witam ! Może już mnie znacie ze starego tematu [http://mlppolska.pl/watek/3634-my-little-warsztat-applejack-by-wilku/] Brałem się za prace lecz zawsze coś szło nie tak i zapał znikł. Jakiś czas temu znowu zacząłem i efekty są już widoczne. Praca jest skończona i zapraszam do oglądania i oceniania. A teraz o niej samej: Jest to oczywiście AJ (chyba że poszło aż tak źle i nie wygląda , nie będę się brał się za robienie 2 formy, znanej z ,,Equestria girls'' ;D Czy będe robił kolejne kuce ? Zobaczymy Słabym punktem są oczy które wykonane zostały strasznie nie zręcznie, może kiedyś je poprawie Wiem brak ust ale zostaną dorobione, zdaje się że to nie jest taka łatwa część pracy jak wygląda Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez WilkU 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Jakie... To... Jest... Super! Kapelusz powinien być nieco bardziej przyciśnięty do głowy, ale nie licząc tego SUPER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 (edytowany) Jakie... To... Jest... Super! Kapelusz powinien być nieco bardziej przyciśnięty do głowy, ale nie licząc tego SUPER! Dzięki Edytowano Czerwiec 26, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Świetne! Zwłaszcza ogon! Nie próbuje sobie nawet wyobrazić ilości czasu jaki włożyłeś w tą pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Dzięki za komentarze Możliwe że jeszcze wezmę się za inne postacie. Postaram się pokazać wszystko krok po kroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Poza jest po prostu świetna, przesłodka i bardzo udana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Zrób teraz Pinkie Pie synu, piękna praca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Popieram! Pinkie Pie, Pinkie, zrób Pinkie! *U* Pinkie musi być! *U* A tak w ogóle to podoba mi się, ulepione to ładnie, oczek trochę można się czepiać, ale oj tam. Jest fajnie :3 Aż mnie naszło żeby coś ulepić. Pierwsze co zrobię jak wrócę do domu to poszukam modeliny ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Możliwe że wezmę się za PP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Nawet, nawet, jakiej modeliny używasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Sin Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Dzięki za komentarze Możliwe że jeszcze wezmę się za inne postacie. Postaram się pokazać wszystko krok po kroku. Teraz spróbuj zrobić Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 To Jest Cudne :3 Jest naprawdę świetne teraz weź się za PP lub Fluttershy... Moim zdaniem oczy też są bardzo ładne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekNioch Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Całkiem spoczko Ja bym czegoś takiego nei zrobił, prędzej modelowałbym 3D w Blenderze albo w GIMPie coś fajnego zrobił Ale Twoja praca i tak przebija Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Boże, super ekstra, bardzo dobra praca! Jak zrobisz PP i RD weż się za Lunę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Wow, dopiero teraz to widzę. Ciekawi mnie ile czasu w to cudeńko włożyłeś. Włosny.ogon,grzywa wyszły po prostu przefajnie, tułów też niczego sobie,te detale w tak małej figurce,no no noo! 8D Faktycznie można by było zrobić jeszcze jakiegoś kucynka, bo szkoda Twojego talnetu by ich nie robić. Poza tym prawdę mówiąc,gdyby było takich więcej można by pomyśleć o sprzedaży,bo ta jakość jest naprawde dobra i mysle że jakby się Ciebie jakoś rozreklamowało to nie brakłoby kupców. Dlatego rób,rób,wejdź w wprawę i zarabiaj 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Turoń - co racja to racja! Ta modelinowa figurka jest o wiele lepsza od tych dziadowskich od Hasbro Tylko modelina to modelina. W podróży różne rzeczy się dzieją... A to huragan, a to powódź - nie zaraz... wystarczy nasz piękna polska poczta by to wszystko było w jednym :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Turoń - co racja to racja! Ta modelinowa figurka jest o wiele lepsza od tych dziadowskich od Hasbro Tylko modelina to modelina. W podróży różne rzeczy się dzieją... A to huragan, a to powódź - nie zaraz... wystarczy nasz piękna polska poczta by to wszystko było w jednym :3 Ale modelina jest stała i twarda. Gorzej jakby to była plastelina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Właśnie chodzi mi o to, że nasz kochany transport może je pokruszyć. No chyba, że kilo folii bombelkowej i wio! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts