Cuddly Doggy Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Ja też nie dawno wstałam. Kawę pije z duuużą ilością mleka. Ostatnio bez wypicia popołudniowej kawy trudniej mi się funkcjonuje. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Dzień dobry wszystkim, tak właściwie która godzina. " Pyta przecierając zaspane oczy." Link do komentarza
Matalos Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Pewnie dziwna... Ten dom ma własne zasady, nawet dotyczące czasu. Miesza w kubku, stukając łyżeczką o ścianki. - Hmmm... Ktoś odnalazł jakiś księżyc, albo jakieś poszlaki? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Ja nic nie znalazłem." rozciąga się leniwie" - Mamy jeszcze kawę? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Hmm.. kawa? Chętnie. - powiedziała, po poszukiwaniach. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Hmm.. kawa? Chętnie. - powiedziała, po poszukiwaniach. - Phinbella dawno cię nie widziałem. Mamy gdzieś cukier? Muszę się napić kawy z cukrem minimum 7 łyżeczek. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Byłam zajęta poszukiwaniem tych księżyców. Niestety... być może jestem ślepa a może nie. Hmm... poszukajmy w szafkach. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 *Z korytarza dochodziły odgłosy żwawych kroków,nagle w drzwiach pojawiła się Tamara,wyciągnęła ręce ku górze aby się przeciągnąć* - Hello everypon...everybody ! * zwróciła się w stronę Moon'a* MoonSlash, dziękuje za...no cóż,już - dzisiejszą noc ^^ ( bez skojarzeń D_D). Szybko zasnęłam,heh... Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 *Z korytarza dochodziły odgłosy żwawych kroków,nagle w drzwiach pojawiła się Tamara,wyciągnęła ręce ku górze aby się przeciągnąć* - Hello everypon...everybody ! * zwróciła się w stronę Moon'a* MoonSlash, dziękuje za...no cóż,już - dzisiejszą noc ^^ ( bez skojarzeń D_D). Szybko zasnęłam,heh... - Nie ma sprawy. Nawet nie wiedziałem kiedy odpłynęłaś. Link do komentarza
Neonowaty Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Witam wszystkich, jak tam owocne poszukiwania, hm? Mi co nieco udało się znaleźć, poza tym, jak wam się tutaj żyje, tak coś mało rozmawiam z innymi, więc postanowiłem wyjść do ludzi. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) Witaj w klubie. *Opuściła głowę* Poszukiwałam tych księżyców, ale bezskutecznie. Jak siostra coś poinformuje to wezmę się intensywniejszej pracy. *Powiedziała z entuzjazmem* :3 Witaj z powrotem. Właśnie sobie Cappuccino robię. Tylko teraz poszukuje tego cukru. *Przegląda półki* Edytowano Lipiec 21, 2013 przez Phinbella Flynn Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Witam wszystkich, jak tam owocne poszukiwania, hm? Mi co nieco udało się znaleźć, poza tym, jak wam się tutaj żyje, tak coś mało rozmawiam z innymi, więc postanowiłem wyjść do ludzi. -W moim przypadku poszukiwania stoją w miejscu. Znaczy się nic nie znalazłem. A obecnie też szukam towarzystwa jakoś tak pusto tu ostatnio. A żyję się jako tako, znaczy od wczoraj tak jakoś inaczej. Witaj w klubie. *Opuściła głowę* Poszukiwałam tych księżyców, ale bezskutecznie. Jak siostra coś zainfromuje wezmę się do pracy. *Powiedziała z entuzjazmem* :3 Witaj z powrotem. Właśnie sobie Cappuccino robię. Tylko teraz poszukuje tego cukru. *Przegląda półki* Cukier? Trzecia pólka po lewej. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 O dziękuje *posłodziła sobie dwie łyżeczki jak to zawsze robiła* Po poszukiwaniach jest się troszkę spragnionym. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Mamy jeszcze gdzieś prawdziwą kawę? Jest tylko rozpuszczalna, a ta akurat mnie nie pobudza. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Widzę, że jest jeszcze "Kopiko". Słyszałam, że ma niezłego kopa. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Widzę, że jest jeszcze "Kopiko". Słyszałam, że ma niezłego kopa. Za słaba ja potrzebuje prawdziwej mocnej kawy. Ale chyba nie ma niestety... Zrobię sobie herbatkę dawno nie piłem. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Spoko, ja tam piję zawszę miętową herbatę. Dobra na gardło. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Ja nie lubię mięty zawsze mi po niej nie dobrze. Zwykła cytronową sobie zrobię. Ma ktoś tez ochotę? Link do komentarza
Matalos Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Ja! Mam dużą potrzebę płynów - chrząknął, kaszlną i podrapał się po gardle. - Zarządzanie grupą uczniów jest męczące... Nie chcę być nauczycielem - zaśmiał się delikatnie. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Zawsze możesz być szefem . Ale szczerze nie umiałbym zasnąć w takiej klasie. Wiesz ten czarny humor xD. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Hej,hej,hej....kawa,herbata ? No moi drodzy! Jest dzień,a co z cydrem !? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Hej,hej,hej....kawa,herbata ? No moi drodzy! Jest dzień,a co z cydrem !? - Hej Tamara:). Ja się z chęcią mogę z tobą napić. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Podaje herbatę Lindsowi. - Trzymaj, nie wiedziałem ile lubisz cukru, więc dałem jedną łyżeczkę. Chcesz coś jeszcze? - uśmiecha się przyjaźnie. Wziąłem herbatę. - Nie słodzę w ogóle, ale tam jedną łyżeczkę przeżyję. Dzięki - odwzajemniłem uśmiech. - Hejka! Jak się spało? - zaprzestałam pytań po zobaczenia w jakim stanie jest Linds, siedzący koło Matalosa. - Emm.. Chyba się nie wyspałeś, prawda? - uśmiecham się lekko. - To nie niewyspanie, to zmęczenie po robocie dalej mi się udziela - spojrzałem na Anniverse. Widząc uśmiech, co miałem zrobić? Z automatu odwzajemniłem uśmiech. Przyjrzałem się tematowi i ludziom tutaj rozmawiającym. "Strasznie się ożywił ostatnio ten temat" pomyślałem. "Chyba robię się już stary, coraz bardziej nie nadążam..." W końcu westchnąłem, wziąłem herbatę i poszedłem do pokoju pijąc ją po drodze. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Linds nie zostaniesz z nami na chwile? Rzadko cię widujemy może posiedział byś trochę przy nas? Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - No, w sumie mogę nieco czasu spędzić. Ale nie za długo, bo rano muszę wstać na praktyki. A i przypominam o zakazie księżniczki dotyczącej picia w nocy. Do ciszy nocnej mamy pół godziny, więc jak ktoś ma jakieś procenty, to niech szybko wypija : P Link do komentarza
Recommended Posts