~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ten post będzie bardzo bogaty w zaawansowane gramatycznie słownictwo,uwaga ! -Hihihihihi Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ten post będzie bardzo bogaty w zaawansowane gramatycznie słownictwo,uwaga ! -Hihihihihi - Ty mi tu nie sie nie smiej. Właśnie ciekawe czy Tamara ma łaskotki. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Ouh...NOŁ /Tak,mam je wszędzie Q.Q niestety los mnie tak ukarał/. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Linds pomóż mi przytrzymać Tamarę. Będą małe tortury. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 -O nie,nie nie ! D: *Próbowała się wyrwać ale niestety wjechała Moonowi tyłkiem w twarz* ( XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TRUE STORY widziałam to w jednym anime ). No co miało być zabawnie. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Pomagam Moonowi. Anime... tak bardzo realistyczne, heh. Pewnie się nam oberwie za molestowanie :I Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) - Yyy... Tamara możesz zejść mi z twarzy? - Już mamy przechlapane. xD Edytowano Lipiec 23, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Aaaa~! Przepraszam xD *wstała z jego twarzy* To pewnie był najgorszy widok twojego życia :_; Nic ci nie jest ? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 " Twarz Moona była cała czerwona" Nie rób mi tak nigdy więcej czuję się nie zręcznie w sytuacji jaka zaistniała przed chwila. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) - Ja i moje 55 kilo cię zgnieciemy ! Prepare yourself *Skoczyła na Moona zasypując go całusami*. Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Tylko 55? Heh, spokojnie przeżyje - mówię wspominając pewną dziewczynę, która miała 2x tyle. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Alkoholu nie będzie. Szkoda, przeżyje się. Tamara ty jesteś lekka jak piórko. *spojrzała na parę całujących się* Super, że ktoś znalazł swoją drugą połówkę. Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (Ludzie czy wy macie życie ? wchodze na mlppolska i widze, że mam 120 powiadomień z tego tematu. Ogarnijcie się troche. Z reszta z tego co widzie to nikt tu nie pisze wiecej w poście niz jedna linijke. Jak tak bedzie dalej to dojdziemy do 180 stron w ciagu tygodnia). Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 -Już prędzej do 69 stron , a co w nocy mamy robić ? Any idea ? Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Po co tutaj ustawiać powiadomienia uaktualnienia danego tematu, skoro można wejść w profil, kliknąć w "Moja zawartość" i widać, w których tematach, w których wzięliśmy udział, są nowe posty? Zero powiadomień, informacja jest, wszyscy są happy. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Tylko 55? Heh, spokojnie przeżyje - mówię wspominając pewną dziewczynę, która miała 2x tyle. -Mother of Celestia ~ To jest TYLKO !? ;_: ja tu się załamuje ze taka gruba jestem... Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Z reszta z tego co widzie to nikt tu nie pisze wiecej w poście niz jedna linijke. Przepraszam Cię bardzo moje posty miały więcej niż linijkę... po za tym widzisz nie każdy może się włóczyć po nocy :< Większość postów stąd właśnie jest z godzin późniejszych, kiedy większość osób już pewnie siedzi w domu. A powiadomienia usuń, ja też kiedyś obserwowałam ten temat przez jeden dzień, ale jak miałam 40 powiadomień z tego tematu to przestałam. Po za tym mam wrażenie, że chyba coś przespałam, ale nie żałuje sen jest potrzebny! Dzisiaj jest kijowa pogoda. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Ja jak zwykle całą noc przesiedziałem. Czytając od pierwsze strony co pisaliśmy. Ahh... Uwielbiam wstawać o południu. A wy jak sie trzymacie? Cuddly współczuje ci paskudnej pogody u mnie drugi tydzień ponad 30 stopni T_T. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 -Mother of Celestia ~ To jest TYLKO !? ;_: ja tu się załamuje ze taka gruba jestem... - 55 kg jak na ciebie to jest normalna waga... A w BMI nie wierzę, zwłaszcza, że ono nie bierze pod uwagę takich czynników jak umięśnienie chociażby. Najlepszy sposób na obliczenie idealnej wagi to mi dziadek podał: wzrost w cm odjąć 100. Przykładowo, jak ja mam 185 cm wzrostu, to idealna waga wychodzi 85 kg. A, że jest trochę tłuszczu przy tym - sorry, organizm do prawidłowego funkcjonowania potrzebuje mieć nieco tkanki tłuszczowej. Po chwili milczenia. - Oczywiście nie namawiam do przekraczania bariery dajmy na to 90 kg. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - 55 kg jak na ciebie to jest normalna waga... A w BMI nie wierzę, zwłaszcza, że ono nie bierze pod uwagę takich czynników jak umięśnienie chociażby. Najlepszy sposób na obliczenie idealnej wagi to mi dziadek podał: wzrost w cm odjąć 100. Przykładowo, jak ja mam 185 cm wzrostu, to idealna waga wychodzi 85 kg. A, że jest trochę tłuszczu przy tym - sorry, organizm do prawidłowego funkcjonowania potrzebuje mieć nieco tkanki tłuszczowej. Po chwili milczenia. - Oczywiście nie namawiam do przekraczania bariery dajmy na to 90 kg. - Jestem o 5 cm wyższy od ciebie a ważę przy tym nie całe 65 kg. Czyli spora niedowaga. Jak byłem w szpitalu na badaniach tak mi wyszło. A przytyć nie potrafię. Za szybki metabolizm. ;/ Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Ja za to powinienem brzuch zrzucić. Ale nie chce mi się. Zbyt potężne lenistwo. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) - Ty to masz fajnie D: Ja mam trudno utrzymać moją wagę,pamiętam jak jeszcze w zimie warzyłam 67 kg ;_: O ZGROZO... Tak,znam ten sposób ^^ A najzabawniejsze w tym wszystkim jest to że mój wzrost to 158,5 Jestem malutka Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Ja za to powinienem brzuch zrzucić. Ale nie chce mi się. Zbyt potężne lenistwo. - Linds nie zrzucaj tylko oddaj mi trochę. Ja się dziwię że jeszcze mi kości nie widać xD Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 - Tamara to ty tym bardziej nie jesteś gruba... Ogarnij się, inaczej śladem jednej pegasis polskiej będziesz miała anoreksję, czy tam bulimię. Tamta dziewczyna 2 razy się z tym męczyła, potem o mało co trzeci raz w to nie wpadła. Moon - chętnie oddam. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 -Uwierz nie jestem tą laską co jej widać żebra i mówi że jest gruba i sie odchudza,jak po prostu wyglądam grubo ;_: SERIO. Link do komentarza
Recommended Posts