Moon Slash Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 -Moon !!! *rzuciła mu się na szyję* - jesteś...! No tak jestem i będę A co u ciebie? Link do komentarza
Linds Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 *KNOCK* *KNOCK* Drzwi do pokoju Lindsa się otwierają... - Zgadnijcie, kto wrócił z wojaży! Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 (edytowany) -Hej Linds! Ej ludzie,Tamara idzie do boju,trzymać za nią kciuki żeby nie odpadła,bo kto będzie Moona molestował ? Edytowano Sierpień 13, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Moon Slash Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 widzę że dom na nowo odżywa. Normalnie The Walking Dead za niedługo tu będzie xD Link do komentarza
Linds Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 - Zróbmy Zombie Walk w tym domu. A co do Tamary... ja tam życzę powodzenia obu stronom. I dobrze, że to nie ja idę, bo ja to zwaliłbym na amen. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Hej Kochani...słuchajcie,możliwe że piszę tu ostatni raz,jestem z wami tu ostatni raz ale chcę żebyście wiedzieli że chwile spędzone tutaj to najlepsze chwile jakie spędziłam na forum,z tego miejsca chcę wam SERDECZNIE podziękować. Czekam z niecierpliwością na werdykt Wielkiej Siostry,nie życzę Cuddly odpadnięcia gdyż z nią też miałam dużo powodów do radości, z każdym z was mam jakieś dobre wspomnienia,kocham was, i niczego nie żałuję. Mam nadzieję że jeszcze tutaj zawitam. Link do komentarza
Linds Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 - I po odstrzeleniu. Kurczę, myślałem, że to na mnie padnie, już miałem gotowe walizki, które miał przed drzwi wystawić Moon, by ktoś je odebrał. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 - I po odstrzeleniu. Kurczę, myślałem, że to na mnie padnie, już miałem gotowe walizki, które miał przed drzwi wystawić Moon, by ktoś je odebrał. -Czemu akurat ja? Link do komentarza
Linds Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 - Jesteś tutaj jedynym w miarę aktywnym męskim uczestnikiem, a kobiet nie śmiałbym prosić o męczenie się z moim bagażem. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 *Siedziała smutna w rogu pokoju* Link do komentarza
Moon Slash Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 - Jesteś tutaj jedynym w miarę aktywnym męskim uczestnikiem, a kobiet nie śmiałbym prosić o męczenie się z moim bagażem. - W miarę aktywną, trochę już mój zapał minął... Muszę jakoś wziąć się w garść. *Siedziała smutna w rogu pokoju* - Wiem ze to nie odpowiednia chwila, ale czy mogę się dosiąść? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 *Patrzy się na całą zaistniałą sytuacje i patrzyła na Tamarę. Chciała ją pocieszyć ale coś ją zatrzymało. Pomyślała, że bardziej ją zdołuje niż pocieszy ponieważ ona nie miała daru do rozweselania ludzi. Zastanawiała się czy wgl. do niej podejść.* Link do komentarza
Moon Slash Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 - Hej wszystkim, chciałem was poinformować że dzisiaj o 17.45 wyjeżdżam do Berlina i nie będzie mnie tydzień czasu. Nie wiem jak tam będzie z netem więc nie obiecuje że zjawie się w domu Wielkiej Siostry, jak tylko dorwę jakieś Wi-Fi napisze. Do zobaczenia, a teraz czas się pakować. ;/ Link do komentarza
Linds Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 - EKIPA! MAGENTOWI! Czytaliście już pewnie najnowsze zadanie od Wielkiej Siostry. Wymyślamy razem jakieś słowo, czy ktoś ma już jakiś konkretny pomysł? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Siema jestem w Berlinie jak coś z netem mały problem, ale postaram się pomóc w zadaniu. A teraz jeśli pozwolicie ide spać. Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 mam pewien pomysł, pomieszajmy nasze nicki Link do komentarza
Linds Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Dziwne... wg zasad zadania wybór słowa mógł być na zasadzie "Ja decyduję za wszystkich", tak zrobiłem i tutaj między postem Moona i Maxiego powinien być mój... Link do komentarza
Arjen Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Dziwne... wg zasad zadania wybór słowa mógł być na zasadzie "Ja decyduję za wszystkich", tak zrobiłem i tutaj między postem Moona i Maxiego powinien być mój... Przeniosłem ten post do tematu "Zadania" gdzie jego miejsce. Link do komentarza
Linds Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 A to spoko. Więc drużyna Matalosowych ma już słowo Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 -Więc..zostałam tu sama? Haloo!? *jej głos odbija się echem po wielkich salonach domu Wielkiej Siostry* Link do komentarza
Moon Slash Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 -Więc..zostałam tu sama? Haloo!? *jej głos odbija się echem po wielkich salonach domu Wielkiej Siostry* Chyba tak... Najwyraźniej wszystkim się znudziło... Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Żegnajcie, spędziłam w tym domu najlepsze chwile na tym forum i poznałam wyjątkową osobę i cieszę się że w taki a nie inny sposób się to kończy. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Ja też. Między innymi poznałam tutaj ciekawe osoby. Żegnajcie. Link do komentarza
Sosna Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 (edytowany) Temat zamykam i przenoszę do archiwum. Edytowano Listopad 15, 2014 przez Sosna Link do komentarza
Recommended Posts