BoomChKa Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Dzisiaj na katowickim meecie wyszło, że dość słuszna część naszej społeczności nołlajfi w najlepszym symulatorze czapek na świecie. Zatem zasługuje on chyba na swój oddzielny temat, nie? Chce ktoś poleszczyć nooba? Na steamie zwą mnie Rumpy5897, a że nie mam opcji dodawania przyjaciół (na razie) to pałeczka jest po Waszej stronie. EDIT: Grupa na Steamie! http://steamcommunity.com/groups/Silesian_Brony_Regiment Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Wspaniały Noob Matjas ma nick jakże niespodziewany i oryginalny Matjas2211 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berusek5 Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Doświadczony Med, Magdaleno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quites Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Zaprawiony w bojach Pyro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Lamerski Scout, na urlopie o nieokreślonej długości. :heart: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markatonc Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 "naprawdę noob" markoatonc. jestem w tym słaby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuko Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 dołączyłam do grupy. crimsonghost pozdrawia ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Super mega 1337 pr0 0gar o nicku Syskol dołącza do gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markatonc Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 jeśli mnie ktokolwiek próbował zaprosić (w co wątpię.) to terz się da. miałem zły nik ustawiony. już wróciłem do dobrego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoomChKa Napisano Kwiecień 15, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Nie mogę zapraszać bo nie mam aktywowanego Steama, jutro sobie kupię jakąś mega taniznę i będę miał friendów liek a bawss. W międzyczasie dodawać mnie, dołączać się do grupy i szykować się na grańsko jak skończę pisać sprawko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markatonc Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 czy aby na pewno podałeś nick? a nie login przypadkiem? bo nie ma cie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Jakże zajedwabisty, cudowny, super-Uber pro ogarnięty, co 20 sekund ginący Spy: Zniszczyciel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Zniszczyciel masz listę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asdam Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Dobra, wczoraj mnie Kailyf namówił do odpalenia TFa i nawet nie było tak źle jak myślałem, więc stwierdziłem: czemu nie? Zazwyczaj w grze zajmuję się przyjmowaniem na siebie wszelkiego rodzaju amunicji i strzelaniem z działka obrotowego do wszystkiego co się rusza. Czyli Heavy zwykle. Tylko tą klasą coś trafiam przed śmiercią. Asdam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Ultra doświadczony, turbodoładowany Tisosek (o wdzięcznym nicku Tisosek) który grał w TF2 mniej niż przeciętny człowiek je obiad, właśnie dołączył do grupy. Jak tylko skołuje myszkę, to zacznie to to grać i lamić. ;D Pewno bd grał Heavym albo Soldierem. ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Flvttershy Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 Jak mogloby zabraknac ogarnietego soldiera i spy'a w druzynie? kuba "Applejack" gotow do sapa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 Mini-lamka, która obecnie dostępu do TeeFa jest pozbawiona, czyli tzw. "Vanadiss | Blawdy Spoi" zagrałby, gdyby miał na czym. Na ogół lamił Medykiem z Kuszą, Uroczystą Przysięgą i Quick-Fixem. Od kiedy dostał Ambasador + Gruba Ryba to czasami pogrywa Spy'em. Nie pogardzi Heavym i jego Nakazem Eksmisji, Pajroł z Drapaczką często wpadnie w jego łapska, Engineer + Jednoręki Bandyta = Miah. Snajper z Machiną i Szaszinszahem to również ja, Żołnierz z Czarną Skrzynką Tupolewa 154 i Wsparciem Batalionu oraz Ogrodnikiem z Arkhem czasami wpadnie, Scoutem z podstawową dubeltówką, Bonk! Atomowym Kopem, Atomizerem, który o dziwo ma najczęściej kryty również przybędzie... No tak, a jego Demoknight to tylko na medievala. Na ogół był widoczny na serwerach "NoMercy" i "Siusiaczkowie". O dziwo, znalazł w administracji człeka, który po raz pierwszy nie narzeka na jego głos, jego lamienie i jego brak Premium... A szkoda, bo ma sporo przedmiotów na sprzedaż. Wielu też ludzi wraz z nim robiło sobie z czegoś jaja, Jeszcze nikt na niego się nie skarżył. Lubi kotlety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizzy (Fkks) Voltner Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 O, akurat się wbiłem do grupy. Ale zbieg okoliczności. Do rzeczy. W TFa gram od 2009 roku, najczęściej Demosem w zestawieniu Grenade Launcher, Targe, Eyelander (wszystko strange). Stały bywalec nom3 (i jedyny obecny tam Polak) . Znienawidzony przez obcokrajowców z powodu idealnie wymierzonych tauntkilli i pokręconego nicku od którego każdy inny "nommer" opluwa monitor. Hi. :3 nick na Steamie: Commander Fokkusu [nom] (zanim ktoś spyta, ten nick powstał długo przed rozpoczęciem kariery pewnego rapera o podobnie brzmiącej nazwie.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Ja gram TF2 tylko w ferie zimowe lub lato bo w tych okresach mam dostęp do dobrego laptopa i szybkiego neta .Lubie grac wszystkimi klasami oprócz szpiega gram na poziomie średnim . łapcie fajną przeróbkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 W grupie tej jestem już od dawna,ale nic tutaj nie napisałem , więc w TF2 gram od roku, często Engineer-em, Heavym, Soldierem a czasem Medem lub Snajperem. Rzadziej Spy-em, lub Pyro. Skout dla mnie za szybki | Nick ten sam co na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 ja też mogę tam wbić i pograć se z wami ( wreście z normalnymi ludźmi ) nick ( wojtekorek lub taki jak mam na forum ) zależy od humoru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Dobry Medyk, reszta lama - Cygnus. Do usług. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Dołączył szeregowy Avro, lubujący się w sztukach pyromancji, medycyny i boink-bump'owania. Ale jak trzeba to chętnie wezmę się do Ciężkiej Roboty ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Szpieg, snajper albo w razie większej zadymy Heavy Nick- Wiej007 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts