Rasiak Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Z tej strony Rasiak, jedni mnie znają inni nie; w fandomie siedzę już trochę ale jakoś nie miałem okazji wcześniej wpaść na to forum i się zarejestrować. Tak więc jako że ostatnio słyszę opinie iż jestem "kucykowym hejterem", "nie bronym", "działaczem na szkodę fandomu" i "złym człowiekiem" to postanowiłem wpaść, zarejestrować się i wyprowadzić was z błędu :3 Pytajcie o co chcecie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) *Z ogonkiem w pyszczku wturlała się do pomieszczenia* Chwila, chwila. Nowy w stadzie! *Podbiega do Rasiaka i skacze naokoło nowo przybyłego* Jakie książki lubisz? Grałeś/oglądałeś kiedyś pokemony? Ulubiony film? Lubisz banany? Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Eevee :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasiak Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Chwila, chwila. Nowy w stadzie! Jeżeli przez stado rozumiesz to forum, to tak, nowy. Jakie książki lubisz? Fantasy i powieści kryminalne najbardziej :3 Ale na przykład wiedźmina to ścierpiec nie mogę. 2 pierwsze ksiażki są super a od Krwi elfów to już mnie samego krew zalewa ;_; Grałeś/oglądałeś kiedyś pokemony? Oglądałem, jakoś tak pod koniec Jhoto League przestałem chyba :3 A co do Grania to grałem bardzo dużo w pokemon stadium, pokemon emerald, pokemon fire red, rescue team etc. Ulubiony film? Pulp Fiction/Ojciec chrzestny/Władca Pierścieni(całą trylogia) JEst tego troche chociaż specjalnie filmów nie oglądam :3 Lubisz banany? Tak, bardzo. Chociaż wolę arbuzy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Witam kolejnego nowego! Ostatnio sporo osób tu przybywa. ^^ Baw się dobrze! http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Velkomin ~ Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Myślisz że ile tu wytrzymasz? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Zdrawstwuj, baw się dobrze. Zawieraj znajomości, nie leź w oczy kolorowym i co tam jeszcze. Kto rzuca w ciebie takie kalumnie? Jakiej muzyki słuchasz? Interesujesz się tradycyjnym RPG? Tworzysz coś? Muzykę, opowiadania, rysunki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Random Hunter Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Rasiak grasz w LOL'a ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasiak Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 1.Lubisz Anime? Niektóre chińskie bajki są nawet fajne. 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? Doctor Hooves :3 3.Lubisz zimny klimat? Zależy jak bardzo zimny i czy mam na sobie coś ciepłego, ale na pewno wole zimę od lata 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? Brak zdania 6.A Lukrecje? Są okej 7.Myślisz że ile tu wytrzymasz? Pytanie powinno brzmieć ile wy wytrzymacie ze mną. Kto rzuca w ciebie takie kalumnie? Mystheria i jej miniony z you tuba oraz spora część fandomu, długo by wymieniać Jakiej muzyki słuchasz? Tej co mi wpadnie w ucho. Dużo poniakowych kawałków, elektronika, Daft Punk (inb4 get lucky, ich nowy album całkiem ssie) etcetera. Interesujesz się tradycyjnym RPG? Próbowaliśmy się w to bawić kiedyś ze znajomymi ale nigdy nic z tego nie wyszło ;_; Tworzysz coś? Muzykę, opowiadania, rysunki? Na muzykę jestem zbyt niecierpliwy aby nauczyć się obłsugi programu, opowiadań nigdy nie kończę a rysować nei potrafię. Rasiak grasz w LOL'a ? Trochę, czasami, tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Random Hunter Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Trochę, czasami, tak. Na jakim regionie grasz i jaki masz nick w LOL'u Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter009 Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 - Załadować hugopultę! Co robisz baranie, tą większą, dzisiaj strzelamy na bogato, seriami! Ale Flutterke zostaw, jeszcze jej nie złapie albo coś. Zamiast niej załaduj Lune. Cel! Paaaaaaaaal! WITAMY NA FORUM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasiak Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Na jakim regionie grasz i jaki masz nick w LOL'u East & Nordic, nicków mam kilka, ale aktualnie nie grywam więc nie zaszczycę Cię grą. Na amerykańskim też mam chyba jakieś konto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Witaj, Rasiaku Kojarzę Cię z FGE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasiak Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Dziękuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Witaj i życzę miłego pobytu na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Kiedy sądzisz, że dostaniesz pierwszego perma? Po jakim czasie zdejmą Ci tego perma? Lubisz gruszki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasiak Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Kiedy sądzisz, że dostaniesz pierwszego perma? Nie prędko Po jakim czasie zdejmą Ci tego perma? Zależy czy jest tu w Administracji ktoś z Elity Lubisz gruszki? Tak ale najbardziej te twarde :3 Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Rasiak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Random Hunter Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 -Kupujesz PS4? -Kupujesz BF4? -Będziesz ze mną grał w BF4 na PS4 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasiak Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 -Kupujesz PS4? Nie -Kupujesz BF4? Nie -Będziesz ze mną grał w BF4 na PS4 ? Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Witaj na forum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystheria Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Kto rzuca w ciebie takie kalumnie? Mystheria i jej miniony z you tuba oraz spora część fandomu, długo by wymieniać Za wypowiedzi innych na moim kanale nie odpowiadam, ale prawdą jest, że zacząłeś komentować w celu prowokowania innych i sam sobie naganiałeś tą spiralę nienawiści, jaka wokół Ciebie powstała, więc zgrywanie teraz poszkodowanego jest nieco nietrafione. Nie przypominam sobie też, bym używała wobec Ciebie którejkolwiek z wymienionych w pierwszym poście określeń. Mimo wszystko witam serdecznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 czeeeeeść! tylko nie zaczynajta tutaj kłótni ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Oh nein! Das is kleine Rasiak! Sich verschanzen! Znów będą krzyki o elity D: Witaj Rasiak, miłych i udanych trolli na forum ci życzę : P I skoro mogę o coś zapytać to zapytam - na tegoroczne MLK się wybierasz, czy znowu dostałeś bana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się