Gość Littlebart Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Kupiłem wódkę nieletniemu kuzynowi, liczy się ? 1 Link do komentarza
Amet_Silver Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 plo1154 czemu dałeś wygrać amerykańcowi w minecraft'a? Niech wiedzą że Polacy są lepsi:) Link do komentarza
TheUnbridle Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Nie piłam dzisiaj kawy ;-; 1 Link do komentarza
VileRaven Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 poodkurzałam i umyłam podłogi w domu .-. 1 Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) plo1154 czemu dałeś wygrać amerykańcowi w minecraft'a? Niech wiedzą że Polacy są lepsi:)Byłem już zmęczony wygrywaniem xD Następnym razem nie dam Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Gość Link do komentarza
IommIPony Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Od rana pomagam każdemu kogo spotkam, a i tak dostaje opieprz od matki - i jak tu być dobrym? 1 Link do komentarza
Radmor Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Pomogłem koledze naprawić uszkodzonego wzmaka Marantz, wyprowadziłem psa i kupiłem colę w Biedro 1 Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Hmmm... Wypiłam tylko pół piwa xD liczy się? Myśli Daffiego: Chmmmm, wypiła tylko pół piwa, to całkiem zabawne, dajmy jej plusik... chociaż nie, najpierw zobaczmy wiek. Parę sekund później, po odwiedzeniu profilu i obczajeniu że wskazana osoba ma 14 lat. 1 Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ymmm... Nie dałem wygrać amerykanowi w One In The Chamber w Minecraft ^^ (to dobry uczynek dla reputacji polski ) Pomogłem koledze zdobyć achievement'a w Dead Island Dałem kotu jeść Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Wyprowadziłem siostre na spacer, po czym rzucałem jej patykiem. Miała wiele radości (jest w moim wieku) 5 Link do komentarza
Yuna Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 pomogłam pani w Empiku rozmienić pieniądze 1 Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 No dobra,jak chcecie Wyniosłam śmieci babci. 2 Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Umyłam podłogę i pomogłam mamie szukać ofert kwater wypoczynkowych i pensjonatów w Kołobrzegu ^ ^ 1 Link do komentarza
VileRaven Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Poszłam z rana do sklepu i dałam jeść kotu 2 Link do komentarza
TheUnbridle Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Postanowiłam do końca wakacji dodawac tutaj po 1 dobrym uczynku c: a może i nawet więcej ... Poszłam dzisiaj z psem *O* 2 Link do komentarza
Amet_Silver Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 chciałbym dać wam "pozytywny punkt reputacji" ale wyczerpał mi się limit Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 chciałbym dać wam "pozytywny punkt reputacji" ale wyczerpał mi się limit Moim zdaniem, chyba nie do końca dobrze robisz przyznając punkt każdemu, kto napisze w tym temacie, równie dobrze ludzie mogą chcieć tu napisać jedynie po tą repkę i wymyślić jakiś dobry uczynek. Ale to nie moja sprawa, cóż... make your choice. Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Dodatkowo, to co piszecie to zwyczajne obowiązki, nie dobre uczynki. Wyjście z psem, też mi coś. Pies jest wasz, musicie o niego dbać. Naturalna kolej rzeczy, pies musi wyjść na dwór. 1 Link do komentarza
TheUnbridle Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Dodatkowo, to co piszecie to zwyczajne obowiązki, nie dobre uczynki. Wyjście z psem, też mi coś. Pies jest wasz, musicie o niego dbać. Naturalna kolej rzeczy, pies musi wyjść na dwór. Hah tyle że no. ja nie mówię o swoim psie c: tylko o psie sąsiadki która jest chora i dzwoniła do taty żebym na chwilę przyszła do jej domu ^^ I zaproponowałam że chętnie zaopiekuje się jej psem na czas jej choroby ,a ona się zgodziła. Link do komentarza
Turoń Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Sprowokowałem dziś kilka osób do uczynienia dobrego uczynku wobec mnie 1 Link do komentarza
Igirisu_chan Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Zmyłam naczynia i zrobiłam kolację tacie ^ ^ 1 Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Dodatkowo, to co piszecie to zwyczajne obowiązki, nie dobre uczynki. Wyjście z psem, też mi coś. Pies jest wasz, musicie o niego dbać. Naturalna kolej rzeczy, pies musi wyjść na dwór. Ale ja wyprowadzalem siostre, nie psa ;_ ; Link do komentarza
TheUnbridle Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Zapomniałam pisac codziennie te uczynki XD(czyli 4 dobre uczynki) Naprawiłam koledze komputer. Nagram dzisiaj odcinek mimo problemu ze strunami głosowymi. Zrobiłam śniadanie tacie Wyczesałam mojego psa ;-; na serio uwierzcie .. wyczesac psa podobnego do goldena to jest wyczyn 1 Link do komentarza
Gość Doktor Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Pomodliłem się dziś z rana 1 Link do komentarza
VileRaven Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 zrobiłam siostrze bułkę z pomidorem na którą też miałam ochotę :B Link do komentarza
Recommended Posts