Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Mmmmniam.. 5 dużych ciastek od Pinkie ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Oj, coś czuje że nie będziemy długo się cieszyć ciasteczkami... Ale za to Rainbow świetna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Fakt te dwie humanizacje Rainbow są świetne zwłaszcza ta druga a i Humanizacja Pinkie jest też świetna trochę jak zdjęcie z Play Boya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Hmmmm, 5? Zaraz... jedno, drugie, trzecie... ...hmm hmm hmm... aaa, CZWARTE I PIĄTE! Tamten Spike faktycznie taki pulchny trochę, ale nie oszukujmy się, on tam jest 2. planowy Chrysal, coś czuję, że zawalczę z Tobą o tytuł publikującego najbardziej monotematyczne humanizacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 To i ja zarzucę kilkoma humanizacjami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 21, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Widzę że temat niebezpiecznie schodził na ciasteczka Dobra, świeży obrazek: @UP- ta Rarcia jest świetna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 To i ja wrzuce kilka humanizacji ze swojej kolekcji Dla własnego i waszego dobra dam jako spoiler Ale wszystko co powinno być zakryte, jest zakryte ^^ http://puu.sh/CyBx A teraz mnie ukamienujcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Ta ostatnia AJ jest fantastyczna! I RD w sukience też niczego sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Kucyki powinny kucykami pozostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Łoooo! R2, genialne humanizacje! :O Kurczę ja jeszcze z Chrysalis takiej nie widziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Hah, świetna Rainbow... (a arty od R2: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 23, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Oraz dwa obrazki w spojlerze (spokojnie, wszytko zakryte - stroje plażowe) Mina Spika bezcenna I dlaczego Twili się tak pozapinała? A tu Fluttershy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 O ta partia humanizacji była świetna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Skoro tak wam sie podobały arty z mojej kolekcji, to mogę jeszcze kilka wstawić. "Normalne" tym razem Umieszczę w spojlerze, coby post nie wyszedł na pół strony. Dobra, dam jedno troche bardziej odstające od reszty No, to by bylo na tyle, jak na razie Jak mi sie bedzie chciało, to może coś tu jeszcze wrzucę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Tym razem "specjalny" obrazek nie przypadł mi do gustu, ale AJ szałowo wyszła! Oraz Pinkie w jej stroju, jest niesamowity po prostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Wybaczcie nabijanie postów, ale przy okazji się wątek odświeży Chrysal, narzekałeś, że "takiej" Chrysalis nie możesz znaleźć, a ja znalazłem ^^ Średnio mi się podoba, ale może Tobie przypadnie do gustu. Źródło Źródło Źródło Bonusowa Twi i Pani Burmistrz Źródło Źródło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 23, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2012 @UP- Twili! Dwa słodkie obrazki: A ten jest tak przesłodzony ze aż...... brak słów...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Humanizacje są fajne. Na tym obrazku na plaży, jedyne, co mnie drażni, jak sto pieronów - ROGI I SKRZYDŁA! NO LITOŚCI! HUMANIZACJE TO HUMANIZACJE! A Twilight ma na sobie fikuśny strój nurka, albo surfera. I wiesz - ciekaw jestem, jak Ty byś zareagował, będąc dzieckiem, gdyby dziewczyna, którą lubisz poprosiła Cię o nasmarowanie jej olejkiem do opalania xD R2 - pilnuj się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Oto reszta moich skarbów wykopanych z kopalni google po zmianie nicka:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 o ludzie... ta wersja niezbyt przypadła mi do gustu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Mi w tej punkowej wersji do gustu przypadła tylko Fluttershy, a Twi i AJ to faceci z cyckami (przynajmniej tak wygladają) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 NIE. Po prostu nie. Błagam... Nigdy więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts