Future Pony Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Świetne są te rysunki.Ciekawi mnie czy rysują to ręcznie czy jakimś programem graficznym?(wiem że dziecinne pytanie,ale na grafice nie znam się w ogóle ;P) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 no i to jest piękne. proszę o więcej najbardziej podoba mi się Twi chociaż nieszczególnie za nią przepadam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Chcesz więcej? Proszę bardzo!: Prace nalezą do maxwindy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 10, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Te wojowniczki miażdżą - nie tylko wroga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Ta Rarcia jest cudowna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Te skrzydła to nie wiem w którym momencie się łączą z resztą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Genialne, ma talent. proszę o więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Ciekawe humanizacje: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 To ja nieco odświeżę ten wątek nowymi humanizacjami, jak można się spodziewać, dotyczą one mojej ukochanej Królowej Chrysalis.. A teraz humanizacja, która wręcz mnie rozgrzała.. Prawda, że wygląda uwodzicielsko w takiej postaci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Świetne, a królowa wygląda fantastycznie, zarówna na pierwszym jak i na drugim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Kolejne dość dobre arty: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 @UP ->YaY - Pinki jako wojowniczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Takie mam właśnie wyobrażenie o zhumanizowanych Twili i Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Hm. Już wiem, czemu tak shejciłeś moje humanizacje, Spromultis xD Po prostu nienawidzisz humanizacji. I się z Tobą nie zgadzam - dzięki tym obrazkom, ludzkość nie wygląda na taką złą, jaka jest w rzeczywistości. I same humanizacje: Nienawidzę, jak ktoś u ludzi rysuje rogi jednorożców i skrzydła pegazów. NO LITOŚCI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Całkowicie się z Tobą zgadzam, Tarr Jak napisałem kilka stron wcześniej: humanizacja to humanizacja, nie anthro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 I same humanizacje: Nienawidzę, jak ktoś u ludzi rysuje rogi jednorożców i skrzydła pegazów. NO LITOŚCI! skrzydła nie są złe chyba że ktoś jest ateistą lub satanistą i nie toleruje wszystkiego co w jakimś stopniu przypomina mu o aniołach. Ludzie z rogami to już co innego i zazwyczaj takie humanizacje źle wyglądają chyba że trafi się jakiś rarytas który wygląda wspaniale nawet z rogiem... już lepiej zamiast rogu dać magiczną poświatę dookoła dłoni lub tradycyjną, nudną różdżkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 18, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Nowe rysunki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Chrysalis zawsze świetnie wypada w humanizacjach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Przez takie Krysię aż chce się dalej istnieć! Rarcia też fajna ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 20, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Następna fala obrazków: (wszystkie z deviantART więc łatwe do znalezienia) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Ah te Johny Joseco... łezka się w oku kręci. Kiedyś to były dobre czasy, jak wrzucał co jakiś okres całe galerie humanizacji. A teraz wszystko hamuje i wygasza się powoli. Chrysalisy faktycznie mają potencjał. Jednak dalej utrzymuję, że najlepiej wychodzi AJ Link Po ciemnej Twilight przyszedł czas na skośną Twilight Link Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 No Sadzonko, pierwsza humanizacja, naprawdę.. Zacna Druga też niczego sobie.. ^^ A ja od siebie też trochę humanizacji.. Oczywiście nikt inny nie może się na nich znaleźć, tylko Królowa Chrysalis. Niestety w tym przypadku humanizacje niezbyt mi się podobają.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 Stara dobra Chrysalis i jej podziurawione kończyny zupełnie jak by dostała ze śrutówki A co do tam tej poprzedniej no nie no ten kto rysował tamtą humanizację mógł jakoś fajniej zrobić Spike'a ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 20, 2012 Share Napisano Czerwiec 20, 2012 w humanizacjach Chrysalis wole jak je kończyny są całe i tylko ubranie ma postrzępione, gdyby nie to 2 obrazek był by genialny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts