wiej007 Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 1 Heroes 3 (tego nic nie zmieni) 2 Seria Gothic 3 Seria Fallout 4 Seria C&C 5 Team fortress 2 6 Amnezja 7 Icewind Dale Link do komentarza
Kobayashi Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 1. Saga Gothic (CAŁA! ARCANIA TEŻ!) 2. The Elder Scrolls V: Skyrim 3. Saga Portal 4. Minecraft 5. Team Fortress 2 Link do komentarza
Daniobest Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Moje ulubione gry nie wszystkie mam 1.Minecraft 2.Half-life (wszystkie części i dodatki) 3.Team Fortress 2 4.Battlefield 3,play 4 free,bad company 2 5.Wszystkie części Call of Duty 6.Need for Speed World,Most wanted,Carbon,Underground 1,2 7.Saints Row:The Third 8.Portal 1,2 9.Borderlands + wszystkie DLC 10.Diablo 1,2,3 11.Wolfenstein 12.Quake (wszystkie części) 13.Doom 3 14.Dead Island 15.Left 4 dead 1,2 16.Bioshock 1,2 17.F.E.A.R 1,2,3 + wszystkie DLC 18.Killing Floor 19.Language of Legends 20.Serious Sam (wszystkie części) 21.S.T.A.L.K.E.R (wszystkie częsci) 22.Fallout 3,New Vegas 23.GTA IV,San Andreas 24.Dead Space 1,2 25.Amnesia:Mroczny Obłęd 26.Flatout 2,Apokalipsa 27.Crysis 1,2 28.Bulletstorm 29.Mortal Combat (wszystkie częsci) 30.Blacklight:Retribution 31.Mass Effect 1,2,3 32.Max Payne 1,3 :yay: Link do komentarza
Nikt Napisano Lipiec 18, 2012 Share Napisano Lipiec 18, 2012 Gry które mnie zaciekawiły i dołączyły do ulubionych PC -half life 2+episody -Seria portal -Team Fortress 2 -Need for Speed Most Wansted -TES Skyrim -Speedy Eggbert ( moja pierwsza i najlepsza gra z dzieciństwa jaką miałem ) -Sim city 4 -Medal of Honor Allied Assault -Super Meat Boy -Gta San Andreas -Emulator mame32 ( w dzieciństwie się grało ;p ) -Fallout 3 PS3 -Uncharted 3 -Call of Duty Black Ops -Little Big Planet Link do komentarza
kodeman Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Człowiek ma tyle ulubionych...: PC -World of tanks -League of legends -Seria Cossacks -Crysis -Stalker -Amnesia -Portal 1,2 -Brothers in Arms -Borderlands -Swat 4 I wiele innych PS3: -Little big Planet -Wszystkie części Uncharted -Infamous 1,2 (Na punkcie dwójki zbaraniałem, nie wiem czemu przeszedłem ją 5 razy :O) Link do komentarza
Pookhi Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 1. Heroes 3 2. World of Warcraft 3.Warcraft 3 4. Prince of Presia warrior within 5. call of duty ( 1 część ) Link do komentarza
Trum Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Diablo 3, Heroes 3, 5, Mortal Kombat 9. Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 No to teraz ja a więc : -Doom od 1 do 3 ,ale i tak najlepsza jak dla mnie cześć numer 2 -Dune i Dune 2000 -Gothic od 1 do 2 bo 3 to nie to :/ -GTA San Andreas -Painkiller -Tibia -Alien Swarm -Team Fortress 2 na zawsze ! -Call of Duty MW 3 -Star Wars Knights of the Old Republic -Mass Effect od 1 do 3 No i jeszcze parę innych gier ,ale nie będe wszystkich wypisywał . Jak dla mnie grą i tak najlepszą zostaje Gothic 1 Prawda ,że się nie mylę ? \m/ Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Mass Effect 1, 2, 3 Halo 1 Homeworld 1, 2 Star Wars Knights of the Old Republic System Shock 2 Bio Shock 1, 2 Red Alert 1, 2 Ghotic 2 Fallout 1, 2, Tactic Link do komentarza
DrathVader Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Trochę się tego uzbiera: Assassin's Creed (wszystkie) GTA (wszystkie) TES V: Skyrim Portal 1 i 2 ToCA Race Driver 2 Race Driver: GRID NFS, ale tylko do Most Wanted. Carbon był średni, reszta beznadziejna. My Little Investigations Z tych, w które gram z kumplami na multi: Minecraft (ofkoz) Serious Sam: The First Encounter Worms 4: Mayhem Live for Speed S2 (licencja demo niestety) To tyle, chyba że coś mi się jeszcze przypomni. Link do komentarza
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Czas pochwalić się tym w co gram PC: - Call of Duty - Medal of Honor - Serious Sam - Postal - Prince od Persia - Wiedźmin - Gothic - Minecraft - Need for Speed - Unreal Tournament - GTA - Portal ALL PS: - Crash Bandicoot - God of War - Tekken - Killzone GRY W KTÓRE BĘDĘ GRAĆ: - Second Life - Fighting is Magic - Legend of Equestria Link do komentarza
Szarik181 Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Moje ulubione gry na PC: -NFS carbon i most wanted; -GTA SA; -GTA IV + EFLC; -Crashday (coś typu demoliton derby); -Postal; -Flatout 1 i 2; -Mad tracks; -Trainz Railroad Simulator; -Hard Truck; -TOCA Race Driver; -Age of Mythology; -Just Cause 2 (planuję zakup); -Gorky 17; -Sacrifice. teraz PS: -Driver 1 i 2; -Crash Bandicoot 1 oraz crash bash; -Future cop L.A.P.D. ; -Spyro the Dragon; -GTA VCS; -Scarface. i na końcu xbox360 (tylko jedna gra) NFS Shift Link do komentarza
Kaziu Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 ... Jak dla mnie grą i tak najlepszą zostaje Gothic 1 Prawda ,że się nie mylę ? \m/ Nadajemy na tych samych falach. GOTHIC 1 FOREVER. O i (chyba jeszcze) grasz w Tibie. Jeśli chcesz możemy kiedys sobie pyknąć razem Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Nadajemy na tych samych falach. GOTHIC 1 FOREVER. O i (chyba jeszcze) grasz w Tibie. Jeśli chcesz możemy kiedys sobie pyknąć razem Czemu nie xD Tylko jak na to czas znajdę i chcicę bo grałem w to CHWILĘ Link do komentarza
Kaziu Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Ja to musze najpierw kompa naprawić bo coś sie zrypało i po około 30 minutach wszystkie sterowniki przestają działać Link do komentarza
Esteban Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Troche tego będzie ... PC: Gothic I,II,IINK Metal Gear Solid 1 i 2 Tomb Raider I-V Arx Fatalis TESIII: Morrowind Operation Flashpoint S.T.A.L.K.E.R (Czyste Niebo , Cień Czarnobyla) Wiedźmin I Minecraft Mafia:The City of Lost Heaven GTA IV Fallout 3 Risen The Longest Journey Dreamfall Red Faction Battlefield 1942 Battlefield 3 (Multiplayer) Rome:Total War Call of Duty 4 : Modern Warfare (Singleplayer) Fifa 12 System Shock Twierdza: Krzyżowiec Age of Empires III PS3: Uncharted (1,2) Red Dead Redemption Fifa 10,11 Killzone 2,3 PS1: Metal Gear Solid Tomb Raider I-V Syphon Filter Pro Evolution Soccer 2 Silent Hill Vargant Story Dave Mirra Freestyle Bmx Tony Hawk Pro Skater Alien Ressurection Sled Storm Link do komentarza
Sttark Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Seria gothic(z wyjątkiem czwórki i dodatku). Wiedźmin I i II. Syberia seria oraz Najdłuższa podróż. Assassins Credd(wszystkie części). Mass Effect(trylogia). Dragon Age I(dwójka już mniej). Wiem mało oryginalne. Link do komentarza
niezwyciezony1 Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Total War Shogun 2 Wiedźmin Mass Effect (seria) Mortal Kombat Command & Conquer 3: Tiberium Wars Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Moją ulubioną grą na zawsze pozostanie: Might And Magic VI Inne gry: Might And Magic VII Descent 3 Fallout 3 Skyrim Crashday Link do komentarza
Mati9319 Napisano Lipiec 29, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2012 Aktualizacja: do swojej listy dodaję gry "Risen", "Wiedźmin" i "Mass Effect" do działu PC. Link do komentarza
Therinius Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 no to tylko PC Wiedźminy obydwa AC (3 w sierpniu ) mass effect Warhammer 40k DoW 1 i 2 League of Legends Skyrim BF BC2 Darsiders ( rulez ) Link do komentarza
D.E.F.S Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Tomb Raider Trilogy Alien vs Predator 3 Star Wars Force Unleashed 1i2 Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Hmmm ulubione... PC: TES:Morrowind Wrota Baldura C&C: Red Alert 1&2 StarCraft Warcraft III PS: Cała seria Crash Bandicoot Metal Gear Solid PS 2: GoW Bleach 2 Naruto (wszystkie) Ar Tonelico (najpiękniejsza muzyka w grze jaką znam) GBA: Megaman(wszystkie części i serie) Castlevania(j.w.) Digimon Snes: Gundam Wing Nes: Oj dużo, mam działający emulator na PC i działającą konsolkę w szafce, około 460 kartridży z różnymi grami, nie tylko typowe 10000in1 Neo-Geo: Metal Slug(wszystkie dostępne serie xD) Powyższe to tylko ulubione, bo mam tego naprawdę duuużo więcej -.0 Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Na PC: Bastion. Prześliczna grafika, ciekawa narracja, niezła historia. Wyborna, acz oszczędna muzyka (jeden z utworów bodajże wygrał jakąś nagrodę. Zasłużenie.) Tylko krótka, stanowczo ZA krótka. Perełka. Saints Row The Third. Głupawa, niepoważna, zwariowana. Spore miasto, dużo misji, mnóstwo misji pobocznych. 25 godzin i jeszcze mi się nie znudziła. Portal 2. Rozwinięcie idei Portala 'jedynki'. Bardzo dobre. Ciekawe zagadki. Rewelacyjni GLaDoS i Wheatley. Zaskakująca końcówka. A obecnie tysiące map, stworzonych przez użytkowników. Grand Theft Auto: Vice City. Każdy zna, każdy grał. Świetny, kiczowaty klimat lat 80. Wyborna ścieżka dzwiękowa, tych piosenek słucham i dziś. Dungeons Of Dredmor. Rougelike. Przyjazny dla początkujących. Dużo możliwości rozwoju bohatera. Kosztuje grosze na Steamie. Na PSP: Monster Hunter Freedom Unite. Długa, 500 godzin rozgrywki. Podobno. Powtarzalna, ale wciąga jak bagno. Chociaż długie wycieczki męczą. I na SNES: Yoshi's Island. Moja ulubiona gra z serii Mario. Łatwa i krótka, ostatnio ukończyłem ją bez pośpiechu w jeden dzień. Grafika daje radę nawet dzisiaj. Super Castlevania IV. Ulubiona Castlevania. Świetna grafika, nawet dzisiaj nie ma się czego wszydzić. Świetna muzyka, utwór tytułowy jest jednym z moich ulubionych utworów z gier w ogóle. Link do komentarza
Recommended Posts