IommIPony Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 (edytowany) Cześć. Mam na imię Krystian, i 16 lat. Interesuje się motoryzacją, w szczególności polską i elektroniką z lat 80-90 tych. Moja przygoda z MLP zaczęła się, podczas ostatniej wycieczki klasowej " w autobusie kierowca włączył my little pony " byłem krytycznie na to nastawiony, lecz po powrocie do domu wciągnęła mnie ciekawość i tak oto zostałem Brony, i bardzo ciesze się z tego. Moje ulubione postacie to: Princess Luna, Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Rarity, Fluttershy, Pinkie Pie, oraz Discord. Ps. Pozdrawiam wszystkich fanów MLP. Edytowano Lipiec 7, 2013 przez krystipon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Witamy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Velkomin~! Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 1.Nieprzypadły mi do gustu. 2.Derpy Hooves. 3.Tak bardzo. 4.Norwegia i Islandia są piękne pod względem krajobrazów. 5.Najbardziej Norwegię i Szwecję. 6.Tak. 7.A kto nie lubi. 8.Mam zamiar jak najdłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Witaj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Witaj, baw się dobrze. na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Witaj Kolego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 pochwalony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Interesuje się (...) elektroniką z lat 80-90 tych. Masz na myśli także Unitrę i pochodne? Już cię lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Dość nietypowo się zbronifikowałeś. xD Witaj i baw się dobrze! http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Huh, cześć, jak wyżej, ciekawa bronifikacja ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Dziękuje za powitanie, jeszcze lepsze to że wycieczka była z Auschwitz-Birkenau. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Witaj na forum i masz ode mnie i . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Miłego bytowania, i szybkiego meet-owania. P.S Uważaj na babeczkim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 A witam, witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się