Cassidy Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Amol ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 (edytowany) A więc dzięki waszej uprzejmości wymarzona (jak dla kogo) rola komandora przypadła Amolowi. Teraz czas skończyć żarty, albowiem zaczynają się już sami admirałowie. Tym samym rozpoczynamy poszukiwania od stanowiska Kontradmirała Ci, którzy już się nie wywiną: Szeregowy - Dolar84 Starszy szeregowy - Solaris Kapral - JaZwiezda Starszy Kapral - Arjen Sierżant - Dżem Starszy Sierżant - YarvinLeCretin Młodszy Chorąży - Hayate Chorąży - Smok Stachul Starszy Chorąży - Gandzia Podporucznik - Myhell Porucznik - Po prostu Tomek Kapitan - Siper Major - Emronn Marvelous Podpułkownik - Xyz Pułkownik - Brainiac Generał Brygady - Generalek Generał Dywizji - Tamara Generał Broni - KochamChemie Generał - Guardian Marszałek - Eternal MARYNARKA WOJENNA Marynarz - Marszałek Sos Starszy Marynarz - Airlick Mat - Izy97 Starszy Mat - Lisica-chan Bosmanmat - Littlebart Bosman - Hoffman Starszy Bosman - Cygnus Młodszy Chorąży Marynarki - Unbirdle Chorąży Marynarki - Imesh Starszy Chorąży Marynarki - Ślimak Parówa Starszy Chorąży Sztabowy Marynarki - Kruczek Van Dort Podporucznik Marynarki - Uszatka Porucznik Marynarki - Skoda Octavia de Lya Kapitan Marynarki - Delfinek Keola Komandor Podporucznik - Bartis Komandor Porucznik - Cahir Komandor - Amol Kontradmirał - ? Edytowano Wrzesień 4, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Na Całym Forum nie ma nikogo godnego stopnia Kontradmirała? Aż dziwne. Jestem pewien, że jednak ktoś zasługuje na ten stopień 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 (edytowany) Ale naprawdę nie ma nikogo, kto zasługuje na ten stopień? Aż mnie to dziwi i to solidnie... no dalej przydzielcie komuś, bo zabawa nie ruszy z miejsca Edytowano Sierpień 10, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 (edytowany) Tak więc postanowione Kontradmirałem zostaję nie kto inny tylko JA..ale mnie zaszczyt kopnął no ja nie mogę . Teraz na osobę godną czeka stopień Wiceadmirała. Te osoby już idą w bój Szeregowy - Dolar84 Starszy szeregowy - Solaris Kapral - JaZwiezda Starszy Kapral - Arjen Sierżant - Dżem Starszy Sierżant - YarvinLeCretin Młodszy Chorąży - Hayate Chorąży - Smok Stachul Starszy Chorąży - Gandzia Podporucznik - Myhell Porucznik - Po prostu Tomek Kapitan - Siper Major - Emronn Marvelous Podpułkownik - Xyz Pułkownik - Brainiac Generał Brygady - Generalek Generał Dywizji - Tamara Generał Broni - KochamChemie Generał - Guardian Marszałek - Eternal MARYNARKA WOJENNA Marynarz - Marszałek Sos Starszy Marynarz - Airlick Mat - Izy97 Starszy Mat - Lisica-chan Bosmanmat - Littlebart Bosman - Hoffman Starszy Bosman - Cygnus Młodszy Chorąży Marynarki - Unbirdle Chorąży Marynarki - Imesh Starszy Chorąży Marynarki - Ślimak Parówa Starszy Chorąży Sztabowy Marynarki - Kruczek Van Dort Podporucznik Marynarki - Uszatka Porucznik Marynarki - Skoda Octavia de Lya Kapitan Marynarki - Delfinek Keola Komandor Podporucznik - Bartis Komandor Porucznik - Cahir Komandor - Amol Kontradmirał - Sosna Wiceadmirał - ? Edytowano Wrzesień 4, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Avan, do boju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Avan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) Soł... mamy wiceadmirała, gratulejszyn Avan... Ło matko, stopnie się powoli kończą. Ale w każdym razie mamy jeszcze... Admirała Floty Kogo teraz chwyci zaszczyt? Szeregowy - Dolar84 Starszy szeregowy - Solaris Kapral - JaZwiezda Starszy Kapral - Arjen Sierżant - Dżem Starszy Sierżant - YarvinLeCretin Młodszy Chorąży - Hayate Chorąży - Smok Stachul Starszy Chorąży - Gandzia Podporucznik - Myhell Porucznik - Po prostu Tomek Kapitan - Siper Major - Emronn Marvelous Podpułkownik - Xyz Pułkownik - Brainiac Generał Brygady - Generalek Generał Dywizji - Tamara Generał Broni - KochamChemie Generał - Guardian Marszałek - Eternal MARYNARKA WOJENNA Marynarz - Marszałek Sos Starszy Marynarz - Airlick Mat - Izy97 Starszy Mat - Lisica-chan Bosmanmat - Littlebart Bosman - Hoffman Starszy Bosman - Cygnus Młodszy Chorąży Marynarki - Unbirdle Chorąży Marynarki - Imesh Starszy Chorąży Marynarki - Ślimak Parówa Starszy Chorąży Sztabowy Marynarki - Kruczek Van Dort Podporucznik Marynarki - Uszatka Porucznik Marynarki - Skoda Octavia de Lya Kapitan Marynarki - Delfinek Keola Komandor Podporucznik - Bartis Komandor Porucznik - Cahir Komandor - Amol Kontradmirał - Sosna Wiceadmirał - Avanidius Admirał Floty - ? No serio, nikt nie chce być Admirałem Floty? ;-; ~Timber Edytowano Październik 20, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 No wiecie co? Na pewno ktoś zasłużył na ten jakże zaszczytny stopień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 Można jeszcze zostać szeregowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 (edytowany) W takim razie to ja zostaję Admirałem Floty. Nie musieliście W takim razie, kogo spotka zaszczyt tytułu... Admirała Dziękuję Sosenowi za podanie mi strony z estetycznymi stopniami. Wikipedia o Admirale Admirał (adm.) – wojskowy stopień oficerski w polskiej marynarce wojennej, odpowiadający generałowi w Wojskach Lądowych i Siłach Powietrznych. Jego odpowiedniki znajdują się także w marynarkach wojennych innych państw. Gotowi do boju Szeregowy - Dolar84 Starszy szeregowy - Solaris Kapral - JaZwiezda Starszy Kapral - Arjen Sierżant - Dżem Starszy Sierżant - YarvinLeCretin Młodszy Chorąży - Hayate Chorąży - Smok Stachul Starszy Chorąży - Gandzia Podporucznik - Myhell Porucznik - Po prostu Tomek Kapitan - Siper Major - Emronn Marvelous Podpułkownik - Xyz Pułkownik - Brainiac Generał Brygady - Generalek Generał Dywizji - Tamara Generał Broni - KochamChemie Generał - Guardian Marszałek - Eternal MARYNARKA WOJENNA Marynarz - Marszałek Sos Starszy Marynarz - Airlick Mat - Izy97 Starszy Mat - Lisica-chan Bosmanmat - Littlebart Bosman - Hoffman Starszy Bosman - Cygnus Młodszy Chorąży Marynarki - Unbirdle Chorąży Marynarki - Imesh Starszy Chorąży Marynarki - Ślimak Parówa Starszy Chorąży Sztabowy Marynarki - Kruczek Van Dort Podporucznik Marynarki - Uszatka Porucznik Marynarki - Skoda Octavia de Lya Kapitan Marynarki - Delfinek Keola Komandor Podporucznik - Bartis Komandor Porucznik - Cahir Komandor - Amol Kontradmirał - Sosna Wiceadmirał - Avanidius Admirał Floty - Timber Admirał - ? Ostatnia sprawa, Long Trailer pytał się czy można kandydować na Szeregowego. Odpowiedź brzmi... Nie, nie można kandydować na żaden ze stopni (a szczególnie na ten, który już został do kogoś dopasowany) jako że to userzy wybierają usera który ma dostać daną rangę. Spróbuj porobić trochę postów, możesz mieć szansę że wkrótce Cię wybierzemy. Prosiłabym też o zadawanie pytań na pw, jako że nie chcę robić spamu w takim wątku. Tym razem przymknę na to oko, kolejnym post trafi do kosza (#stanowczośćisiła). Kibicujcie naszym lotnikom! Timber Edytowano Październik 24, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 (edytowany) Takim oto sposobem Admirałem zostaje Draques. Gratulujemy. Takim oto sposobem wyszły wszystkie stopnie z Marynarki Wojennej. Jako że stopni nie dorobię, a nie chcę też zamykać zabawy, zabieramy się za Straż Pożarną Olać tytuł Tak więc, kto zostanie... Strażakiem? Tu jest obrazek ale na czarnym stylu może być niewidoczny. Taki stopień xD Gotowi do boju Szeregowy - Dolar84 Starszy szeregowy - Solaris Kapral - JaZwiezda Starszy Kapral - Arjen Sierżant - Dżem Starszy Sierżant - YarvinLeCretin Młodszy Chorąży - Hayate Chorąży - Smok Stachul Starszy Chorąży - Gandzia Podporucznik - Myhell Porucznik - Po prostu Tomek Kapitan - Siper Major - Emronn Marvelous Podpułkownik - Xyz Pułkownik - Brainiac Generał Brygady - Generalek Generał Dywizji - Tamara Generał Broni - KochamChemie Generał - Guardian Marszałek - Eternal MARYNARKA WOJENNA Marynarz - Marszałek Sos Starszy Marynarz - Airlick Mat - Izy97 Starszy Mat - Lisica-chan Bosmanmat - Littlebart Bosman - Hoffman Starszy Bosman - Cygnus Młodszy Chorąży Marynarki - Unbirdle Chorąży Marynarki - Imesh Starszy Chorąży Marynarki - Ślimak Parówa Starszy Chorąży Sztabowy Marynarki - Kruczek Van Dort Podporucznik Marynarki - Uszatka Porucznik Marynarki - Skoda Octavia de Lya Kapitan Marynarki - Delfinek Keola Komandor Podporucznik - Bartis Komandor Porucznik - Cahir Komandor - Amol Kontradmirał - Sosna Wiceadmirał - Avanidius Admirał Floty - Timber Admirał - Draques STRAŻ POŻARNA Strażak - ? Edytowano Październik 31, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts