Tarreth Napisano Sierpień 17, 2011 Share Napisano Sierpień 17, 2011 Tutaj Avatar zaczyna i kończy przygody Pinkie Pie. Jak myślicie, kogo rozbawi tym razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 22, 2011 Share Napisano Sierpień 22, 2011 Pytanie kieruje szczególnie do avatarów [ choc użytkownicy też powinni się wypowiadac ;p ] co tak ważnego robiły wszystkie kucyki, że nie mogły przyjśc na przyjęcie pinkie pie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 22, 2011 Share Napisano Sierpień 22, 2011 Nie mogłąm przyjść Pinkie bo wypatrywałam pięknych motyli. Teraz chcę je odnaleźć w lesie. Przykro mi Pinkie ale mnie na przyjęciach nie będzie, aż nie odnajdę tych cudownych stworzeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 22, 2011 Share Napisano Sierpień 22, 2011 Wszystkie kucyki były zajęte przygotowaniami do Winter wrap up Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 22, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2011 Celestia: Chciałam nadrobić czas spędzany z moją uczennicą, więc posłałam po nią, by przywieziono ją do Cancerlotu, abyśmy spędziły jeden dzień razem, jak dawniej. Ponadto kucyki szykowały się do Winter Wrap Up. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 22, 2011 Share Napisano Sierpień 22, 2011 Nightmare Moon? przyjęcie? pfff wielka Nightmare Moon nie ma czasu na takie bzdety... zemsta oraz plan przejęcia władzy same się nie wymyśla... jedyne przyjęcie na którym będziecie mieli okazje ujrzeć majestat NMM obędzie się z okazji objęcia władzy nad całą Equestrią i tylko dla tych co będą jej najwierniejsi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 23, 2011 Share Napisano Sierpień 23, 2011 Wybacz Pinkie, ale niestety miałam bardzo wielkie zamówienie na przepiękne diamentowe suknie. Pracowałam całą noc nad nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 24, 2011 Share Napisano Sierpień 24, 2011 -Przyjęcie? No... Ten... Patrz góra babeczek za tobą! *Ucieka kiedy Pinkie się odwraca* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 24, 2011 Share Napisano Sierpień 24, 2011 Dobrze, Pinkie jakoś przeżyła ten szok, ale następnym razem postarajcie sie byc ! :< Kolejne pytanie : Co Pinkie powinna zrobic z tym wielkim grzybem ? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 24, 2011 Share Napisano Sierpień 24, 2011 Grzyb Powinna wziąć nóż i sciąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethemorn Napisano Sierpień 24, 2011 Share Napisano Sierpień 24, 2011 Powinna oddać go Fluttershy, ona bardzo lubi grzyby (kto grał z Gelusiem ten wie...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 24, 2011 Share Napisano Sierpień 24, 2011 Zdeptać! Może to purchawa i pójdzie taki fajny dymek! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 24, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2011 Niech się dowie najpierw, co to jest za grzyb. A wyrwać... pomogą jej przyjaciółki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 1, 2011 Share Napisano Wrzesień 1, 2011 Co na waszym miejscu powinna zrobic Pinkie, zamiast okrutnego spojrzenia ? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 1, 2011 Share Napisano Wrzesień 1, 2011 Jeden obrazek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 1, 2011 Share Napisano Wrzesień 1, 2011 Jeden obrazek Lol, nice idea, ale to chyba nie w stylu Pinkie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 1, 2011 Share Napisano Wrzesień 1, 2011 Pinkie nie ale co innego Pinkamena Diana Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 1, 2011 Share Napisano Wrzesień 1, 2011 Pinkie nie ale co innego Pinkamena Diana Pie No dobra, więc mamy pierwszą opcje : 1.Zabic żebraczke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 2, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2011 Pinkie to mistrzyni intryg i psikusów. Zmusiła Gildę do oskarżenia ją o dowcipy, gdy ona nawet palcem nie kiwnęła. Najprostszą metodą zatem jest wycięcie jej takiego numeru, po którym zapamięta Ponyville i Pinkie Pie do końca swoich dni! Załatwi ją "W stylu Pinkie Pie!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 2, 2011 Share Napisano Wrzesień 2, 2011 Pinkie to mistrzyni intryg i psikusów. Zmusiła Gildę do oskarżenia ją o dowcipy, gdy ona nawet palcem nie kiwnęła. Najprostszą metodą zatem jest wycięcie jej takiego numeru, po którym zapamięta Ponyville i Pinkie Pie do końca swoich dni! Załatwi ją "W stylu Pinkie Pie!" To już lepszy pomysł! Więc mamy : 1.Zabic żebraczek 2.Wyciąc jej numer Myślcie dalej! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 Wymyślcie historie Pinkie Pie, która trafiła do trudnych spraw Autor najlepszej komedii dostanie nagrode :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 25, 2011 Share Napisano Wrzesień 25, 2011 No ludzie goł ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 25, 2011 Share Napisano Wrzesień 25, 2011 (...)trudnych spraw....(...) ktoś ogląda tą pożal się Boże nieudaną serię komedio-dramatów O_o? błagam cię nie łącz tego *ekhm* z Pinkie >.> pogorszysz jej reputacje tylko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Wrzesień 26, 2011 Share Napisano Wrzesień 26, 2011 Pinkie Pie nie brała udziału w trudnych sprawach, to jej przrodnia siostra się pod nią podszyła. Ale sprawa ucichła i wszystko wróciło do normy. Za niedługo nowy wpis do pamiętnika pt."Przygoda z fontanną" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Wrzesień 28, 2011 Share Napisano Wrzesień 28, 2011 Zapraszam wszystkich do głosowania, odpowiedź z największą liczbą głosów będzie odzwierciedlona w przygodzie: a) Rainbow Dash nie zauważyła, że Pinkie spadła do szczeliny i poleciała dalej. b) Rainbow Dash pomaga Pinkie wydostać się z szczeliny. c) Rainbow Dash poleciała po pomoc do Ponyville. P.S Wszystkich fanów zapraszam do wpisywania się na listę "Fani Pinkie Pie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts