bobule Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Wakacje w pełni, a Ty nudzisz się i myślisz cały czas o różowych gadających salcesonach kucykach? Zawsze marzyłeś o tym, żeby pisać? Nie straszne są Ci artykuły, recenzje, a nawet polemiki? W takim razie ta praca jest właśnie dla Ciebie! W razie pytań proszę je zadawać tutaj, albo na pw. Na wszystkie odpowiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Jakieś wymagania, składanie podań na PW czy tutaj, co uwzględnić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Dostaniemy dział w którym będziemy pisać wraz z innymi czy możemy pisać do różnych działów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eDastir Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Jest może możliwość zostania recenzentem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 Jakieś wymagania, składanie podań na PW czy tutaj, co uwzględnić? Należy przesłać artykuł na mojego maila [email protected] Dostaniemy dział w którym będziemy pisać wraz z innymi czy możemy pisać do różnych działów? Każdy pisze o tym o czym chce, pod warunkiem, że w znacznym stopniu dotyczy to kucyków. Jest może możliwość zostania recenzentem? Tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legolas Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Są jakieś ograniczenia wiekowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 nie. bierzemy pod uwagę tylko umiejętności pisarskie danej osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Jeszcze nie pisałem artykułu ale należę do gazetki szkolnej i mam chyba świetny pomysł na artykuł tylko musze go ciekawie napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisterGonzo Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Należy przesłać artykuł na mojego maila [email protected] A coś więcej? Limit słów, użytych znaków, stron? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 A coś więcej? Limit słów, użytych znaków, stron? Minimum 3/4 strony A4. Maksymalnego limitu nie ma, aczkolwiek mile widziane są teksty, które nie są dłuższe niż 4 strony. Choć i z dłuższymi sobie damy radę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Może w końcu podeślę tą swoją recenzję, której pisanie porzuciłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) Jaki były redaktor powiem tak - tekst ma być taki długi, żeby zaciekawić czytelnika, wyczerpać temat i nie uśpić go przy okazji. Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 A do kiedy to ? Na google doc czy na Wordzie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 A do kiedy to ? jak chcesz mogę Ci dać deadline do 10 sierpnia Na google doc czy na Wordzie ? Obojętnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Co powiecie na tekst (tak jednorazowo) - artykuł, który na wstępie mógłbym nazwać "Kolekcjonerstwo czy syllogomania?" Syllogomania - uzależnienie od zbierania/kolekcjonerstwa, maniakalne zbieractwo. Wiadomo: w przypadku MLP kupno absolutnie wszystkiego co ma związek z marką, rodzina przestaje akceptować kolekcjonowanie gadżetów, pokój zawalony blind bagami etc Edit. Korekta "ucieszy się" na widok tekstu mojego autorstwa Edytowano Lipiec 25, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Triste Cordis (czy raczej djsound) ja się ucieszę na każdy artykuł, który napiszesz, nawet na te które kiedyś nam obiecałeś, ale porzuciłeś, bo brak czasu. O ile oczywiście zobaczę go napisanego i skończonego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 to co, piszecie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ja próbuję ale ciężko idzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonidas Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 A czy można zrobić recenzję/przegląd np. kilku wybranych fanficów? Gdzieś już czytałem w Brohoofie recenzję całej serii Past Sins, ale chciałbym się spytać, czy coś takiego wypali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Ja napiszę bo piszę ostatnio naczytałem się o różnych uzależnieniach i myślę że wiedza nada się na taki tekst. Zastanawiam się nad przeprowadzeniem forumowej ankiety. Do kiedy jest termin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 A czy można zrobić recenzję/przegląd np. kilku wybranych fanficów? Gdzieś już czytałem w Brohoofie recenzję całej serii Past Sins, ale chciałbym się spytać, czy coś takiego wypali. Można, tylko najpierw zapoznaj się z listą fanfików , które już były recenzowane, żeby uniknąć powtórek (jak wyjdzie numer lipcowy, to lista zostanie uzupełniona) http://mlppolska.pl/watek/1625-lista-fanfik%C3%B3w-kt%C3%B3rych-recenzje-mo%C5%BCecie-przeczyta%C4%87-w-brohoofie/ Ja napiszę bo piszę ostatnio naczytałem się o różnych uzależnieniach i myślę że wiedza nada się na taki tekst. Zastanawiam się nad przeprowadzeniem forumowej ankiety. Do kiedy jest termin? Pisałem, że deadline jak coś to do 10 sierpnia. Dwa tygodnie, choć jak chcesz mogę Ci termin przedłużyć, choć jak dla mnie dwa tygodnie to jest optymalny czas, bo jak komuś dać za dużo czasu to potem w ogóle nic nie napisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Czy pseudorecenzja największego niewypału roku w kategorii fanfick jest mile widziana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 tak, o ile oczywiście jest to konstruktywna recenzja, a nie peany nad tym co się właśnie napisało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 o, dostałem pierwszy tekst. od osoby, która się tu nie wypowiadała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Miałem napisać tekst, ale taka a nie inna sytuacja rodzinna wywróciła wszystkie plany o 180 stopni. Biorę się za pisanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się