Magenta Marvelous Napisano Wrzesień 29, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2012 oto Bloomberg dla naszego forumowego drzewa ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 A ta już znowu swoje! To bezczelność i marnowanie talentu! Tom kradnie zasłużoną sławę Bloombergowi! No to może Bloomberg r63 x Tom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Jeszcze Toma brakuje do idealnego shippingu. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 oto Bloomberg dla naszego forumowego drzewa ;3 To jest... To jest... Ja nawet nie wiem co powiedzieć Chciałem w jakiś sposób wyrazić moje dogłębne wzruszenie i niezmierzoną radość jakie we mnie wstąpiły gdy ujrzałem to dzieło, ale wprost zabrakło mi słów. PIĘKNE, OLŚNIEWAJĄCE, POWALAJĄCE ;_; Pozostaje mi ukazać moją reakcję najlepiej jak można http-~~-//www.youtube.com/watch?v=-_OTd9AFmoY&feature=plcp Dziękuję No to może Bloomberg r63 x Tom? Nie potrafię sobie tego wyobrazić. Jak w ogóle toto... NIE :yHRvV: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Słodka Celestio... BLOOMBERG! Pięknypięknypięknypięknypięknypięknypięknypiękny! Magento, jesteś cudowna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 Tom w wersji hoers: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 To przepiękne Dlatego tak długo trwało, aby efekt był lepsiejszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Uguuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 Uguuu Że jak? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.a.b Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Cóż, słowa nie zdołają wyrazić mój zachwyt nad tymi dokładnymi i pięknymi dziełami sztuki. C'est très magnifique! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 Kath i Valentine- hoersy na życzenie ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Zacnie,też chciałbym tak rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Omg Maczęta zaczęła hoersować, tylko czekać na zachwyt Cahira Jak zwykle świetny warsztat wykonawczy Maczi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 Dzięki Ajrenku, Maczi bawi się teraz w "podaruj broniemu Słońce" i spełnia komisze na forum ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 Wklejam na specjalne życzenie Trum- mam nadzieję, że moja wersja Eris przypadnie Ci do gustu, dear. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 OJEZUOJEZUOJEZUOJEZUOJEZUOJEZUOJEZUOJEZU *10 hours later* OJEZUOJEZUOJEZUOJEZUOJEZUOJEZUOJEZUOJEZUOJEZUOJEZU! Toż to najlepsza Eris wszechświata i wszechequestrii *o* Tak wiem że nie jestem Trum, ale NO JAK MOŻNA TEGO NIE KOCHAĆ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 ja czekam na moją Trixie z Daring! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Jaka cudnaaaaa Eeeeeriiis! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Dzięki jest cudna ;D aż napiłabym się z nią specyfiku w kieliszeczku :3 A ze mną to już nie? ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Co ja robię w tym temacie, skoro nie ma tu na co narzekać? Eris jest cudna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Co ja robię w tym temacie, skoro nie ma tu na co narzekać? Eris jest cudna. Fakt, zwłaszcza ten ogon... i pyszczek. Ten wzrok, moim zdaniem lekko przymrużone oczy oznaczają gotowość do siana chaosu w sytuacji, w której wydaje się, że go brak Poprawię ten post jutro... A ja bym go osobiście nie poprawiała, bo napisałeś dokładnie to, co chciałam pokazać na rysunku ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 Moi Drodzy! Blackhayate- Trixie i Daring Do są już w czasie rysowania, więc niedługo dostaniesz rysuneczek. Hedzio- jakbyś mógł, to skontaktuj się ze mną w sprawie Twojego OC'ka- to ma być hoers, czy też nie? No i czy mam go gdzieś umieścić? Wybacz, ale mam maleńki chaos w zamówieniach (to pewnie sprawka Eris, człek chce być miły i ją narysować, a ona za karę taki numer wywija...) ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Październik 6, 2012 Autor Share Napisano Październik 6, 2012 Hayate i Psi... ek ehm, to znaczy Trixie i Daring Doo ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Miałabyś czas na wet mane Spitfire w pelerynie ? :3 W pelerynie? Jak ona by miała wyglądać? Tak jak ta od Trixie czy Mysterious Mare? Taka pelerynka normalna z kapturem :3 i żeby albo kaptur był zdjęty, żeby tak włoski podkreślać. Jak to wymyślisz, tak narysuj, pewnie i tak będzie epicko xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 OHMYGOSHOHMYGOSHOHMYGOSHOHMYGOSHOHMYGOSHOHMYGOSH! prawie jak ja i Syskol MOOOOARR! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts