Magenta Marvelous Napisano Maj 3, 2012 Autor Share Napisano Maj 3, 2012 /)*o*(\ IT'S MINE!! *łamie ołówek* Nigdy nie będę tak pięknie rysował TO TRZEBA ĆWICZYĆ, ĆWICZYĆ I JESZCZE RAZ ĆWICZYĆ ! ;> Za którymś razem się uda :smug: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 To jest świetne xD Powiedz mi Magneto , od kiedy rysujesz Albo lepiej ... gdzieś ty się nauczyła tak rysować ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 [offtop]Ja miałem kiedyś w liceum wybór i wybrałem pisanie zamiast rysowania (mimo protestów mojego nauczyciela od WoKu, nie wiem dlaczego) i mi to na dobre wyszło. Chyba zostanę przy pisaniu w dziale Lyry i Bon Bon. [/offtop] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 3, 2012 Autor Share Napisano Maj 3, 2012 Lewus-Samouk- do usług ;P A rysować, to rysuje od brzdąca, bo to zwyczajnie kocham <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etoran Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Naprawdę niesamowite rysunki, wszystkie twoje kuce wyglądają jak oryginały, a najlepsze, że wszystko jest robione ołóweczkiem tak jak lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Piękneeee rysunki. Po prostu "Shut up, and Take my money" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 3, 2012 Autor Share Napisano Maj 3, 2012 A dziękować, dziękować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Wow... rysujesz super. Gratuluje talentu . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rocker Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 No rysunki zacne nie powiem, jeszcze rysujesz w moim stylu. Nice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Też chcę tak rysować... :( Muszę jeszcze duuuuużo ćwiczyć, oj dużo. Prace są po prostu (wstaw dowolne pozytywne określenie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Heh... Aż zadam pytanie: Jak właściwie rysujesz, korzystasz z modeli i linii pomocniczych, zrysowujesz, a może rysujesz czysto intuicyjnie? Co do rysunków... Są po prostu świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 mnie teeeeeż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Pytanie: Chce Ci się tak cieniować? I jak Ty cieniujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 4, 2012 Autor Share Napisano Maj 4, 2012 Chyba muszę założyć własnego Aska na Tumbrl ;p Lemurze, co do rysunków, to często patrzę na vectory i oryginalne pozycje kucyków z bajki. Nie rysuje linii pomocniczych- czasem tylko ustalam sobie odpowiednią odległość głowy od tułowia za pomocą dwóch kółek. Najpierw wykonuje delikatny szkic, ot, mgiełkę, a gdy pony nabierze odpowiedniego kształtu, dodaje wyraźniejsze kontury i bawię się cieniowaniem, którego technik jako szanujący się bazgracz nie zdradzę ^^ Dzisiaj wrzucę coś jeszcze, o tematyce Luny i Celestii, jednak w zupełnie innej wersji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Fenomenalne rysunki! Byłem nawet przy tworzeniu Twi i Rarity na FlockDrawie. Bardzo przyjemnie się patrzyło, jak powstają te prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 4, 2012 Autor Share Napisano Maj 4, 2012 Skończone! Enjoy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etoran Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Te gwiazdki sprawiają, że ten rysunek jest tak przepiękny, cudowny i chyba nie wiem co jeszcze powiedzieć. Czekam na więcej twoich prac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Aż nie wiem co powiedzieć. Ten rysunek jest po prostu genialny! I te gwiazdki... musiałaś się strasznie napracować ;] Przepięknie rysujesz. Dosłownie wszystko mi się podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 te pyski, kurczę nie wiem czy założenie było takie by były bardziej realistyczne niż w serialu, ale wyszło nieźle (no z małą anoreksją widzę, bo te nogi cienkie jak patyczki) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Wow ... wyszło ... super ... tylko te nogi ... jak dla mnie troszkę za chude ... ale i tak praca jest świetna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 4, 2012 Autor Share Napisano Maj 4, 2012 My Little Anorexis Ale hey, w kreskówce też mają niewyobrażalnie cienkie nogi XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 Kolejny świetny rysunek. Tylko do proporcji można się przyczepić. Pytanie tylko po co? Bo sama koncepcja bardzo ciekawa. A wykonanie jak zwykle na najwyższym poziomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 5, 2012 Share Napisano Maj 5, 2012 OMG... Genialne! Jeszcze z 5 lat ciężkiego treningu i może będę w stanie coś takiego narysować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 Totalnie genialne rysowanie włosów I ekstra buciki, wykonanie ekstra, naprawdę dziwię się co niektórzy ludzie potrafią robić z ołówkiem i kartką papieru. 9,2/10 odjąłem za chude nóżki i małe skrzydełka Luny, ale to detale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferumin Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 Oooooo to jest super wygląda naprawde super kawał dobrej roboty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts