Lemuur Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 EPIC... Just EPIC! Najbardziej podoba mi się to, jak doskonale oddałaś piękno i osobowość Boba. A ja jestem taki Sweet! :heart: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Pierwszy niesamowity, to musiała być strasznie katorżnicza praca zrobić coś tak skomplikowanego 9,5/10 Druga Rarcia, nie śmiem poprawić, ale może małe odchudzanie, -10% wagi? Trzeci bardzo oryginalny... nie widziałem ejszcze kucyka z taką twarzą. Bardzo fajne W czwartym kwiaty są extra i szczegółowośc koloryzowania włosów. Sam kuc średnio mi przypadł do gustu. Bardzo lubię Twoje arty Magenta Oby tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 Pinkie Pie dla Sada: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 A ja jestem taki Sweet! :heart: Ten jeden raz, Lemi ^^ A co do rysunku. To Będzie W Następnym Numerze. Rzekłem. Po prostu Brohoof in a nutshell ;p Szczególnie spodobał mi się słodki Angel brzydki Bobul z flaszką ^^ Lemur śpi, Sowa chleje, Vandal nie wie co i jak, so true xD Trójkącik Martinez, Magenta i Solar też ciekawy... ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 A co do rysunku. To Będzie W Następnym Numerze. Rzekłem. Po prostu Brohoof in a nutshell ;p Szczególnie spodobał mi się słodki Angel brzydki Bobul z flaszką ^^ Lemur śpi, Sowa chleje, Vandal nie wie co i jak, so true xD Trójkącik Martinez, Magenta i Solar też ciekawy... ^^ Wiedziałam, że przypadnie Ci do gustu ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Widzisz, zaczynasz mnie powoli poznawać... ; > A, i liczę na zrealizowanie projektu, który Ci proponowałem ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Martin Ty się już, aż tak na ten trójkąt nie napalaj (bo skonczysz w sowim trójkącie bermudzkim) Cichaj ;p Pinkie wypas, i to nie dlatego, że narysowałaś Pinkie, a nie Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Mag! <3 Już szukam honorowego miejsca w gazetce, gdzie ten art może się pojawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 Mag! <3 Już szukam honorowego miejsca w gazetce, gdzie ten art może się pojawić. Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 A dałabyś radę zeskanować to w większej rozdzielczości? Przy obecnej to wyjdzie dość małe. :( Fajnie by było to wrzucić przy 300dpi. Poza tym kocham Cię za ten rysunek. :3 You've made my day. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 You've made my day. :3 Glad to hear it, my Dear http://img407.imageshack.us/img407/6504/obrazekgi.jpg wystarczająca rozdzielczość? ;> Martin Ty się już, aż tak na ten trójkąt nie napalaj (bo skonczysz w sowim trójkącie bermudzkim) Cichaj ;p Pinkie wypas, i to nie dlatego, że narysowałaś Pinkie, a nie Rarity Nie lubisz, kiedy rysuję Rarcię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Magenta, stosujesz chwyty poniżej pasa, takie rysunki to jawna manipulacja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 Oj cicho tam ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Pinkie Pie dla Sada: http://img607.imageshack.us/img607/7744/skanowanie0016ks.jpg Dzięki! Świetna ta Pinkie. Masz tu huga w nagrodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 "Jak dasz mi hug'a to zrobię Ci rysunek". Cytat nieco zmieniony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 ŁOOOH. Ostatni rysunek to za przeproszeniem pieprzona perfekcja! Włosy, proporcje, oczy ...no kurna! Magenta a na jakiś mały maluteńki rysuneczek z dedykacją dla mnie mogę liczyć? Włożyłbym sobie do portfela xD Twoje rysunki to naprawdę forumowa Premier League (ścisła czołówka po prostu ) i uwielbiam odwiedzać Twój temat. Życzę dalszego rozwoju w kwestiach artystycznych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 2, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Dziękuję Arjen za miłe słowo, wiedz, że dużo dla mnie znaczy. Jeżeli faktycznie tak myślisz o moich pracach, jak napisałeś, to grzechem było by nie narysowanie pracy dla Ciebie. Rozumiem, że miałaby to być Luna? A co do formatu, to najpierw zrobię ją w dużym formacie, najwyżej zmniejszę, by się do portfela zmieściła ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Byłoby cudownie... co mógłbym zrobić w podzięce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 4, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Powiedzmy, że liczę na dług wdzięczności... ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 6, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Wedle obietnicy, zamieszczam pracę dla Ciebie, Arjen. Mam nadzieję, że docenisz wysiłek włożony w wykonanie rysunku, bo poniosłam znaczne straty w wyposażeniu, by osiągnąć poziom zbliżony choć odrobinę do perfekcji ;p P.S Rozmiar zawsze możesz sobie pomniejszyć, choćby za pomocą Imageshack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Zajedwabiste :o Gratuluję talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 6, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2012 A TERAZ COŚ, NA CO CZEKAŁA CZĘŚĆ WTAJEMNICZONYCH UŻYTKOWNIKÓW: Praca została wykonana z okazji 250-Stronia największego offtopu na całym forum ( dla niewtajemniczonych: niesławne 'Spis pegasisters' alias 'ostatnio temat Magenty i Lemiego' AKA 'Rozmówki damsko-męskie') Pomysł podsunęło mi kilku bronies, enjoy ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Słodka Celestio, Magenta, jak Ty przepięknie rysujesz. :3 Chcę umierać patrząc na twoje dzieła. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Zgadzam się z Sową, poza tym, że nie chcę umierać. Chciałem dziś o 13, teraz nie. Ten po prawej to nasz kochany Lemi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Luna... OMG <3 Epic. Co do 250-stronia... Czemu ja tak skromnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts