Chrysal Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Ale Rarity ci wyszła cudoowniaście! <3 Świetny pomysł z tym TVP 5 i wp.pl, chociaż ciekawie by było zamiast tego napisać TVE 1 i wp.eq, ale to już tylko moje przemyślenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 21, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2012 A teraz zupełnie inna dziedzina sztuki ;> "Dzieło" tworzone na spółkę ze znajomym, na dłoni naszej koleżanki, której kościstość utrudniała nam to zadanie niesamowicie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Własne OC + księżniczki jako szczęśliwa królewska rodzina: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Jak Ty to robisz, że to tak ładnie wychodzi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Spędzam strasznie dużo czasu nad detalami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Cudnie Ci to ogólnie wyszło. Nie myślałaś czasem co by zrobić jakiś tutorial "Jak ogarniać i rysować takie piękne kucyki jak Magenta" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Nie wiem, czy tutorial by w ogóle wypalił Ale dzięki za sugestię, może kiedyś ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 24, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Magenta wraca do gry i publikuje kolejne rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Jakbym tak umiał cieniować :3 No ale prace bardzo dobre... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Co tu dużo mówić, ja w porównaniu z Tobą to jestem... e... jakby porównać szybkość latania Scootaloo do szybkości latania Rainbow Dash. Ja jestem Scootaloo. Tak. Wiem, że Scootaloo nie lata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 24, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2012 To w takim razie goń mnie, Flutteryay i zrób konkurencję ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Też tak chcę umieć : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Rarcia 1 - świetna, pogrubiłbym trochę rzęsy. Rarcia 2 - OMGOMGOMGOMG! Epic! Kocham ten rysunek! Jest taki... Sweeeeeet :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bober Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Dobre są, lecz wydaje mi się, że w niektórych miejscach rozmazywałaś ?palcem?, przez co praca traci na schludności. (Zresztą za takie praktyki każdy profesor AKS-u by cię zlinczował). Nadałbym również trochę głębi oczom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 25, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Nigdy nie pobierałam żadnych lekcji rysunku, ale dzięki za radę, na pewno się przyda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Czerwiec 25, 2012 Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Powiem tylko że włosy Ci genialnie wychodzą, czy jak tam wolicie grzywy i ogony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 25, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Merci. Odrobinka własnego stylu w genialnej pracy Pani Faust chyba nie zawadzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Hejo, chciałbym się odnieść do artów z Rarity, a dokładniej rzęs - nie wiem czy to próba dokładnego odwzorowania (prawdopodobnie tak) czy wolny styl. Ale jeśli to pierwsze to sugerowałbym... pogrubić rzęsy, Rarka nosi sztuczne (jak sama wyznała) a ta prawdziwe tez mocno podkreśla. Na pierwszym świetnie sobie poradziłaś z grzywą, drugi art to już był pewnie łatwiejszy w tym aspekcie. No i ogólnie ... niezbyt da się do czegoś przyczepić, fantastycznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Czas na drugie oblicze artystki... Zła Rarity jest zła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Nightmare Rarity? Hm... Fajny design, do wykonania nie ma się co przyczepić (jak zwykle ;P) Co do samego obrazka, to zmieniłabym fryzurę, żeby była bardziej, em... symetryczna? I skrzydła zrobiłabym krótsze. Wiesz... wszyscy mi mówią, że krytyka jest więcej warta niż komentarze typy "piękne, ojejciu nie mogę ale fajne" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Yup, dlatego doceniam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 No za ten art propsy, dostrzegam małą ewolucję... i chyba sobie poprzeczkę coraz wyżej stawiasz. Zastanawia mnie ten róg, chyba prócz zdolności magicznych nadałaś mu formę broni białej, pewnie do szarżowania i przekuwania wrogów albo szermierka. No i zastanawia mnie fakt, że ma różne fryzury po obu stronach głowy. Ta nowa, z prawej jest oryginalna, podoba mi się. Zgadza się Pomyślałam, że jak na demoniczną Damę przystało, poza świetnym wyglądem, Rarity doceniłaby także możliwość fechtunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 *Zbiera szczękę z podłogi* Twoje prace są świetne. A Evil Rarity jest Tak btw: Jak długo rysujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 29, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Hmmm... właściwie to rysuję odkąd pamiętam, a kucyki jakoś od kilku miesięcy. Są bardzo wdzięcznymi istotami, idealne do rysowania WITAJCIE KOCHANI! Po znacznej przerwie znów się pojawiam i informuję ewentualnych zainteresowanych, że na dniach zamieszczę swoje arty(a muszę przyznać, że uzbierało się ich całkiem dużo przez ten czas), więc będzie w czym przebierać. Ciao by now Magenta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 22, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts