Shosanna Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Ja oglądam : "Pretty Little Liars", "Plotkara", "Pierwsza miłość", "Trudne sprawy" haha, no co? Można się pośmiać :shy: Link do komentarza
Skipper Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Ah... czyli jednak ktoś zna Sherlocka! 8D No to u mnie trochę długa będzie ta lista... -BBC Sherlock, tego raczej nie muszę tłumaczyć. Ale wystarczy spojrzeć na mój avek. :3 -Doctor Who -Allo Allo! -Liga Dżentelmenów (porąbany serial w iście brytyjskim stylu) -Blackpool (śpiewający Tennant, który jest detektywem) -Ojciec Mateusz (Jedyny zdatny do obejrzenia polski serial. Uwielbiam go.) -Mała Brytania (Erm... dość niepoprawny serial wyśmiewający cokolwiek się da) -Co ludzie powiedzą?! -Pan wzywał, Milordzie? -Czarna żmija -Cienka Niebieska Linia -Jaś Fasola -Moja Rodzinka Większość to seriale BBC jak widać... Link do komentarza
Nightbringer Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Moje ulubione seriale ( poza My Little Pony) 1 Babylon 5 2 Doctor who 3 Stargate Atlantis 4 Naruto 5 Ed Edd i Eddy 6 Bliźniaki Cramp Okazjonalnie oglądam też Trudne sprawy i Dlaczego ja Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Ogląda ktoś "The Big Bang Theory" lub "My Family"? Link do komentarza
GucioPL Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 ja oglądam świat według kiepskich , malanowski & i partnerzy, komisarz alex, niania , pierwsza miłość, csi kryminalne zagadki nowego yourku, Link do komentarza
Skipper Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 My Family? Ten od BBC? Ja! JA! Link do komentarza
Dziu Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Odświeżę wątek bo uwielbiam seriale xD 1. Awkward. 2. Big Bang Theory 3. Bones 4. Community 5. Game Of Thrones 6. Gossip Girl 7. Greys Anatomy 8. How I Met Your Mother 9. Once Upon A Time 11. Pretty Little Liars 12. Sherlock 13. The Adventures of Merlin 16. Fringe 17. Glee 18. Spartacus 19. Supernatural 20. Chuck i wiele, wiele innych xD Oglądał ktoś z was Chucka albo Community? Wydaje mi się, że mało osób oglądało te seriale a według mnie są naprawdę warte polecenia (Community dla tych co lubią dziwny humor xD) Link do komentarza
pannamigotka Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Supernatural, BBT, PLL, są świetne Polecam jeszcze 2 spłukane dziewczyny Miła komedyjka Link do komentarza
Avro Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 To też napiszę co oglądam: Sword Art Online The Walking Dead Naruto Shippuuden Fairy Tail One Piece Agenci NCIS Przygody Merlina Dr. House Link do komentarza
Draco Nared Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Aktualnie jestem w trakcie Breaking Bad - już po drugim sezonie uważam to za jeden z najlepszych seriali w historii telewizji. Za najlepsze seriale uważam także Band of Brothers i Battlestar: Galactica. Gdyby nie drugi sezon, Game of Thrones też byłoby w moim rankingu wysoko. Oglądam także Fringe, ale ten serial z każdym kolejnym sezonem staje się coraz nudniejszy, a czwarty sezon już tak namieszał, że to zgroza. (J.J.Abrams ma świetne pomysły na seriale, lecz scenarzyści zdają się tak w pewnym momencie udziwniać całość, że się robi papka, patrz -> Lost; co więcej, niektórzy uznają to [Fringe] za najlepszy serial sci-fi obecnie - mają rację, bo innego lepszego niestety nie ma). Czeka mnie jeszcze posiadówa z dwoma ostatnimi sezonami House M.D. Link do komentarza
Szarik181 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Będzie przypał Kobra- oddział specjalny, ten co leci na TVN7; CSI kryminalne zagadki Miami i Nowego Jorku; Dr House. Link do komentarza
djsoundnr1 Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Cobra 11 (lulz,) Chuck Dr. House Monk Futurama Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza
Sienny Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Supernatural, HIMYM, The Walking Dead, Heroes. Oglądałem też wiele pilotów z różnych seriali ale za żadnego nie miałem siły się wziąć. Z tego co widze wszyscy jarają się Grą o Tron, to najwidoczniej znak, że trzeba by obejrzeć z niego więcej niż tylko pilot Link do komentarza
Airlick Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Aktualnie jestem w trakcie Breaking Bad - już po drugim sezonie uważam to za jeden z najlepszych seriali w historii telewizji. Za najlepsze seriale uważam także Band of Brothers i Battlestar: Galactica. Gdyby nie drugi sezon, Game of Thrones też byłoby w moim rankingu wysoko. Oglądam także Fringe, ale ten serial z każdym kolejnym sezonem staje się coraz nudniejszy, a czwarty sezon już tak namieszał, że to zgroza. (J.J.Abrams ma świetne pomysły na seriale, lecz scenarzyści zdają się tak w pewnym momencie udziwniać całość, że się robi papka, patrz -> Lost; co więcej, niektórzy uznają to [Fringe] za najlepszy serial sci-fi obecnie - mają rację, bo innego lepszego niestety nie ma). Czeka mnie jeszcze posiadówa z dwoma ostatnimi sezonami House M.D. Nie rozumiem tego narzekania na 2 sezon. Gra aktorska się nie zmieniła, muzyka jest jeszcze lepsza, tak jak i scenografia. Dalej prezentują wybitny poziom, jeśli chodzi o seriale. Tak, fabuła została wypatroszona, ale to dlatego, że książka jest po prostu zbyt obszerna, żeby dało się ją przenieść na ekran. Nawet teraz ciężko połapać się, kto jest kim. A większość zmian fabularnych wyszła fabule tylko na dobre, np. kwestia rządów w Qarth. Czy lepiej byłoby, gdyby zamiast trzech wyrazistych, łatwych do zapamiętania antagonistów, mielibyśmy całe 3 grupy, o których kompletnie nic nie wiadomo oprócz ich nazw i paru imion, jak w książce? Wybaczcie offtop, ale irytuje mnie to niemożebnie. Link do komentarza
Sumek Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Ja generalnie mało telewizji oglądam ale zawsze w tygodniu o 18.00 włączam Polsat i patrzę na "Pierwszą Miłość". Czasami jeszcze CSI NY. Link do komentarza
bobule Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Wybaczcie offtop, ale irytuje mnie to niemożebnie. nie nazwałbym tego offtopem, skoro to temat po pierwsze - offtopowy, bez naliczania postów, po drugie, ma służyć wymianie opinii na temat seriali mi drugi sezon gry o tron podobał się bardzo, ale już oczekiwanie na sezon trzeci ni wuja btw, co takiego fajnego jest w Futuramie? bo nigdy nie oglądałem Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Więc,telewizji praktycznie nie oglądam wolę obejrzeć coś w internecie np ;PP.Ale dobra przechodząc do sprawy,jeśli chodzi o seriale to bardzo lubię Troo niby taka bajka o chłopaku emo/scene ale naprawdę mi się bardzo podoba i szkoda że są tylko 24 odcinki jak dobrze pamiętam.Czasem zdarza się obejrzeć świat według kiepskich,skins kiedyś oglądałem i więcej nie pamiętam : p Link do komentarza
Juventino Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 W większości standard - Big Bang Theory, Californication, Supernatural, Futurama. A poza tym - brytyjskie seriale komediowe: 1. IT Crowd - rzadko śmieję się na głos, gdy oglądam coś sam, a tutaj wybucham śmiechem co chwilę. Wielka szkoda, że przestali kręcić po zaledwie czterech 6-odcinkowych sezonach. 2. Peep Show - dużo mocnego, momentami brutalnego humoru. Bardzo zacna, choć chyba niezbyt popularna pozycja. Polecam. Co prawda brak w internecie wersji z polskimi napisami, ale skoro nawet ja (z przeciętną znajomością angielskiego) większość kwestii wyłapałem, to nie jest źle. 3. Czarna Żmija - zwłaszcza sezon 2 (renesans) i 4 (wojna światowa). Ten serial zmienił moje postrzeganie R. Atkinsona, bo 'Jasia Fasoli' szczerze nie znoszę. Szkoda, że ludzie kojarzą go głównie z rolą przygłupa. Poza rankingiem 'Latający cyrk Monty Pythona', nikomu chyba przedstawiać nie trzeba. Link do komentarza
Teq Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Moje ulubione seriale to: Świat według Kiepskich (tylko te starsze odcinki z Waldkiem, nowych nie lubię) Lost Prison Break Pingwiny z Madagaskaru Link do komentarza
Arctic Cat Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 1-" Mała Brytania" i " Współczesna rodzinka" Obydwa fundują olbrzymią dawkę humoru, z tym że w Małej Brytanii humor jest dość specyficzny...... 2- "Simpsons" 3-" Futurama" Link do komentarza
Xkurczak Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 1.Siła Wyższa:pinkie2: 2a.Rodzinka.pl 2b.Świat wg Kiepskich Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Moje (kreskówki też zaliczam do seriali więc się nie czepiać!): 1.Sonic X, 2.MLP, 3.Rodzinka.pl, 4.Pingwiny z Madagaskaru, 5.Zwariowane Melodie, 6.Te z Disney'a, 7.Dlaczego ja?,Trudne Sprawy itp., 9.Tom & Jerry, 10.i cośtam jeszcze Link do komentarza
Suchy Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 1.Lost-ponad czasowy serial, pierwszy serial który mnie tak wciągnął 2.Dragon ball(seria)-najbardziej cenię sobie serię Z(oraz odnowione odcinki kai) epopeja narodowa, epicka historia o zemście, walce o los świata itd 3.Mlp:fim animacja która zmieniła moje życie o 180 stopni 4.The walking dead- serial o ludziach którzy starają się przetrwać w świecie ogarniętym przez zombie, zamiast koncertować się na walce o zombie skupia się na relacjach między ludzkich 5.Regular show-to trzeba zobaczyć 6.Adventure time- to też trzeba zobaczyć 7.Flap Jack- -||- 8.Yu-gi-oh 9.Beyblade(metal masters wymiata) Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Nie gustuję w serialach (oprócz MLP i Kiepskich), ale niedawno zaczęłam oglądać Supernatural i mi się to ogromnie podoba ^^ Dean <3 Link do komentarza
... Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 No to może od początku House M.D., Supernatural, MLP:FiM, How I Met Your Mother, Dexter, Monty Python's Flying Circus, Top Gear, Scrubs, Big Bang Theory, Phineas and Ferb (bo czemu nie? :qKFPC:). Troszkę tego jest, no trudno. Link do komentarza
Recommended Posts