Tisosek Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Nie będzie mnie, bo wyjazd. Have fun. Oh, wait, przecież meet już trwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 jestem bobul i zatwierdzam ten meet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 było fajnie, that's all Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Jeszcze lepszy meet, niż poprzedni. Więcej wszystkiego było i jeszcze więcej fun. I want more! Udało mi się nawet kupić kilka naklejek z Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Fatalny ponymeet. 11/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) tak meet byl fajny,chyba, bo jak się zebrali wszyscy do parku musiałem znikać, (naprawy no i mój mechanik nie jest bronym i się nieswojo czuł jak go wszyscy zaczęli hugać) pomijając fakt że rozerwało nam intercoolera w bronibusie w drodze powrotnej... zebrałem pare podpisów na gigaplakacie z luną, który jedzie również na kartuzy.http://i.imgur.com/1oPBRYd.jpg Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Trigen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Beznadziejny meet. 10/10. Czekam na zdjęcia i filmy z walki (szczególnie z Replinem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thelleo Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Miałem się co prawda przespać, ale jako że po 3 godzinach drzemki zostałem wybudzony telefonem, bo sysadminuję na niestabilnym serwerze to przedstawię swoje spojrzenie na meet. Przedstawiłem. Jestem zbyt zmęczony, żeby moje zdolności literackie się rozwinęły, ale ogólnie rzecz biorąc meet wyszedł dobrze. Pomógł poznać kilku ludzi i wydać resztki pieniędzy w drogich fastfoodach, żebym przed bielskim meetem znów musiał sępić pieniądze. Oprócz tego wyniosłem z niego fajnego guza (dzięki Resset :*). Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Thelleo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Meet jak meet ale after w Cybermachinie BURNING RING OF FIRE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 After rozwalił system, czego nie można powiedzieć o mojej grze w guitar hero ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Ale mam dziarę. Teraz jestem taki męski :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Ale mam dziarę. Teraz jestem taki męski :3 To zrób zdjęcie i wstaw do do tematu "Daj swoje foto :P". Chętnie zobaczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 To zrób zdjęcie i wstaw do do tematu "Daj swoje foto :P". Chętnie zobaczę Tam dam dam! Zaraz dodam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Przestańcie pisać bo zaraz zabiję kogoś ze wściekłości, że nie byłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Meet był świetny! Najlepszy na jakim byłem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Meet był świetny! Najlepszy na jakim byłem! I tak czeka Cię śmierć w męczarniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 I tak czeka Cię śmierć w męczarniach. Czemu? ;~; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Czemu? ;~; Bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się