GoForGold Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Joł, wypadałoby chyba coś o sobie napisać. No to tak - na imię mam Dominik, w kucykach siedzę od ponad pół roku. Uczę się na Śląsku w technikum elektrycznym lecz mieszkam w Małopolsce. Interesuję się terrarystyką (ptaszniki dokładnie). Słucham rapu, metalu, rocka, dubstepu... w sumie to wszystkiego co mi się spodoba (nie rozumiem z góry ustalonych uprzedzeź do danego gatunku ^^ ) W sumie nie jestem zbytnio rozmowny więc zapewne w przyszłości nie zobaczycie dużej ilości postów pod moim nickiem. To by było na tyle, trzymajcie się Edytowano Sierpień 2, 2013 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Yo. Co to za av masz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Witam ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Yo. Co to za av masz Powiedzmy że... mam do niego pewien sentyment Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Sieemano ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Ave! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Witaj, życzę miłego pobytu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Dzieeeeń Dooooobry! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Sieeeeema, z tej strony pani Eliza która na pewno na długo zapadnie ci w pamięci Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Elizabeth Pegasis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Witaj, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Witaj towarzyszu! A teraz łap za karabin i leć do okopu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 2, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2013 Witaj towarzyszu! A teraz łap za karabin i leć do okopu xD Tak jest... em, towarzyszu! Sieeeeema, z tej strony pani Eliza która na pewno na długo zapadnie ci w pamięci Mam taką nadzieje ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Wybacz, ale jak się grało ponad 400h w bf3 to muszę to powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Witaj i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Witamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Hejoł, dobrej zabawy na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Pochwalony. Też lubię ptaszniki :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Serdecznie witam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Heja! Jestem Arameje. Witaj na forum, mam nadzieję że zostaniesz tu na dłużej Edytowano Sierpień 20, 2013 przez arameje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się