Jump to content

Cytaty  

98 members have voted

1. 1. Kto wygra?

• STOS
    • Luna jest fajniejsza ~Tarr
    • Myślałem, że Soku to jakaś ostra 19 letnia laska ~Bart
    • Jak Rzym za Nerona, tak MLPPolska za Neona ~Cholera wie kto
    • Przeczytałem to w koranie, dymaj kozy, chodź w turbanie ~Awan
    • Lunarni nigdy nie zrozumieją Magicznego Bananowego Sorbetu ~Imper3838
    • Dla mnie i tak to był sabotaż ~Filipczak
    • Ma się tyle lat na ile się czuje! ~Hayate
    • Poważam że jestem na telefonie ~Amęt
    • Jestem Tłaialajt Sparkle ~Amęt
    • http://i.imgur.com/QMBYb7r.jpg
    • http://puu.sh/3WLRx.png
    • http://puu.sh/43ssb.png

Recommended Posts

Triste, z tego co zrozumiałem chcesz się zamienić we mnie? :P

Na drugim forum na którym się udzielam jest kategoria "największy cham i maruda" :) Zawsze jest wesoło przy nominowaniu kogoś do tej kategorii tym bardziej, że można pisać na kogo i dlaczego się zagłosowało. No nic, czekam na kolejną edycję. 

Nie ma mnie na liście najbardziej znienawidzonych użytkowników. ;-; Tyle przegrać... W wersji pesymistycznej idę się powiesić na latarni, w optymistycznej pociąć się żyletką :ming:

Edited by Lisica-chan

Eeej no, to nie fair, czemu ja mam nagrodę (?) za największego spamera? Mam tylko 2 warny za spam, a na innym forum dostałam tylko 7 dni bana za zaspamowanie SB emotikonkami z tańczącymi bananami  :rainderp:

Twa sława wyprzedza twe czyny. 

Nie ma mnie nigdzie :v

Ty no zobacz, mnie też!  :v

Jak... Jak... Ja butthurtującym hejterem... Jak... Chciałbym wiedzieć, kto na mnie zagłosował. :despair: Dodałbym nicki do swojej listy proskrypcyjnej.

Będzie Dracarys, Airliczku? :rariderp: (nie głosowałam na ciebie ofc, bo wcale nie głosowałam) Mogę pomóc :rariderp:

A może to było 14 dni bana? Hmmm... No, w każdym razie zrobiłam tym wielkim spamem taki burdel, że wyłączyli BB Code na SB :rainderp: Ale wiedząc co te misiaczki, które zapewnie na mnie głosowały, uważają za spam, którego już nie praktykuję od Sephiroth wie ile, bo rzadko wchodzę na SB, strzelam focha forever na 5 minut.

Edited by Katherine

With fire and blood, revenge shall be mine! :rariderp:

Możesz być moją Mormontką. :rariderp:

Kill the moderators, free the users! Uwolnimy userów spod władzy modów i przywrócimy rządy prawowitych władców tego forum - Syrenek :rariderp:

Hmm, o czym to był ten temat... A, jakieś forumowe nagrody. No no, gratulacje, gratulacje.

Edited by Katherine

Uwolnimy userów spod władzy modów i przywrócimy rządy prawowitego władcy tego forum - Airlick

Fix'd. :hmpf:

A kto powiedział, że syrenki nie współrządzą? xD

Nie jesteś już syrenką. Jesteś adminem.

Lady Kath, przynieś mi jego głowę! :rariderp:

Nieee wy znów z tymi syrenkami? Nie pamiętacie jak to się ostatnio skończyło :ming: ? BTW: zjadłbym rybę.

A tak poważnie: gratuluję wygranym (prócz laureatom nagrody najgłupszego i najbardziej znienawidzonego usera, bo tu akurat nie ma czego gratulować :derp2:). Miło że odbył się taki konkurs, szkoda tylko że była bardzo mała frekwencja. Może następnym razem( o ile będzie następny raz) lepiej się to przyjmie? Mam taką nadzieję :yay: !

Największy hejter i najbardziej kulturalny, czy to czasami nie przekreśla się nawzajem?

EDIT: Poza tym, nie jestem hejterem.

Edited by Tric