TakamiSu Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Jestem Ola, mam 13 lat i... *myślęcodalejnapisać* Lubię kuce xD A tak serio, to czasami coś nabazgrolę lub ulepię z modeliny, większość tych rzeczy można znaleźć na moim deviantArcie (http://takamisu.deviantart.com) jestem z Suwałk i interesuję się praktycznie wszystkim C: To chyba tyle, powodzenia, smacznego i dobranoc ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witaj Olu, jakie lubisz filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Hej hejo Olu =3 Grasz ty może w jakieś gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witaj. Widzę że lubisz Green Day, posiadasz jakieś albumy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Wiiiiiiiiiiiiiiiitaj . A jako ode mnie , jak i oraz . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Hej, hej! Witaj na forum i baw się dobrze! Twój ulubiony kuc? C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Здравствуй, baw się dobrze, nie wiem co tam jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 No witaj ^^ Fajne masz rysunki na DA A tak poza tym podpisuję się pod pytaniem Kitsuna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) Witajcie towarzyszko mam nadzieje że będziecie szczęśliwi na tym forum i o nim oraz o nas nie zapomnicie a to na dobry start Edytowano Sierpień 8, 2013 przez mr_dragoon97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Szczęść Bożę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TakamiSu Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witaj Olu, jakie lubisz filmy? Star Wars i te klimaty Witaj. Widzę że lubisz Green Day, posiadasz jakieś albumy? Korzystam raczej z aplikacji MusicManiac na androida, ale ćsi ^^ Hej hejo Olu =3 Grasz ty może w jakieś gry? Nie bardzo :/ lecz grałam kiedyś w Minecrafta xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Welcome dear friend:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Velkomin~ TakamiSu Tu Goldie z DA jeśli kojarzysz :3 Wybacz za pytania ale no tak jakoś wyszło ;A; 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) 10.Yaoi,Yuri a może Hentai? (jeśli też nie wiesz co to,internet nie gryzie) Vertu sæll kæru~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Witaj ! No, a masz zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TakamiSu Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Velkomin~ TakamiSu Tu Goldie z DA jeśli kojarzysz :3 Wybacz za pytania ale no tak jakoś wyszło ;A; 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) 10.Yaoi,Yuri a może Hentai? (jeśli też nie wiesz co to,internet nie gryzie) Vertu sæll kæru~ Golden-Fly? A pytania są kól. 1. Tak więc... Anime nie oglądam, ale to tylko wyłącznie dlatego, że nie ma za bardzo czasu ^^; 2. Spitfire ^^ 3. Lubię c: 4. Chciałabym kiedyś tam pojechać na zorze polarne 5. Nie byłam tam, ale chyba tak 6. Nie ;^; 7. TAKTAKTAKTAK 8. Ja nie wiem D: 9. Chyba lubię ^^ 10. Jak już mówiłam, nie oglądam anime, ale tak, wiem co to jest C: Witaj ! No, a masz zwierzaka? Mam ^^ Posiadam kotkę, psa a także gekona lamparciego i jego pokarm czyli świerszcze :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się