Mad Mike Napisano Sierpień 19, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2012 Już miesiąc tu nie pisałem? Czas leci. Macie szkice robione na NATG na EqD. Nie wrzucam wszystkich bo tego jest 17 sztuk na razie. Tu będzie kilka wybranych, po resztę musicie się pofatygować na dA. Reszta w galerii na deviantArcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Haha, tak na wesoło i zabawnie xD Lubię to! Dat palec :3 czyżby mój? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Wrzesień 1, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2012 Dobra, NATG się skończyło, reszta szkiców: Kilka innych leży w galerii na dA, bo nie są jakieś wybitne i nie chce mi się ich tu wrzucać. A, i jeszcze jedno. Paćknąłem Tarrowego Strażnika Świtu. Żałuję, że nie zrobiłem zdjęcia jego twarzy w momencie kiedy to dostał, bo niszczyła system. I link na dA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamrok Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Ta szklanka i solniczki wyglądają jak na żywo prawie. Genialne. Chodzisz może do ASP? I jak długo zajmujesz się rysowaniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revera Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Bardzo fajne. Normalnie genialne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Khy, khy. Wykopuję temat spod tony kurzu, nie zwracając uwagi na alergię. Miałem robić jedną stronę tego dziennie. Z każdego odcinka po kolei. Pięć miesięcy temu rysowałem przez tydzień. Przerobiłem 2 pierwsze odcinki. I nie mówcie że super rysuję, bo wyglądają jak z serialu. To nie jest twórczość, tylko odtwórczość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Powiem co powiem ale szkice nad wyraz piękne No nic zostało mi tylko podziwiać i samemu ćwiczyć XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Rysunki genialne! Masz talent! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Kolejne dwie strony szkiców. Applebuck Season. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Zacząłem tworzyć model 3D kucyka. Jakoś to idzie. Obrót 360 stopni. (nie wrzucam bezpośrednio, bo gif waży 11MB i mógłby przytkać ładowanie strony) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 (edytowany) Cba to write anything. Edytowano Sierpień 31, 2013 przez Mad Mike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 W jaki sposób wykonałeś ostatnią i przedostatnią pracę ? Chodzi mi o te genialne cienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Mina Tarra gdy to dostał, pamiętam ją <3. Mad Mike, przez Ciebie mam artystyczne kompleksy i dużo weny. To pierwsze jest zawsze, to drugie się przydaje, dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Wygrzebane, połowa obrazków nie działa, ale te co są to nawet spoko Mike. Archeolgię jestę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Sierpień 31, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2013 No super, odkopał i teraz muszę uzupełniać. Rozbiję sobie to na kilka porcji i będę dzień po dniu wrzucał, coby więcej atencji przyciągnęło. I raczej będzie lądowało tu wszystko, to beznadziejne i mniej beznadziejne. I to w miarę niezłe też. Na początek jakieś randomowe bazgroły, testowałem pożyczony od koleżanki tablet (który później sobie zakupiłem, miałem dosyć starego, chętnie odsprzedam komuś)Nieskończone Tutaj z kolei garść bazgrołów ołówkiem ze szkicownika, gdzieś z okolic lutego/marca, przeważnie na uczelni tworzone. Kilka w domu chyba. Uwaga, bo jest ciut shipowo. Trochę kissu-kisuu itp. Te są meh dosyć, dopiero się rozrysowywałemTe są najlepsze z całej seriiSię rozpędziłemTo na dole to nieudany kuc po twardym lądowaniu.Celestia między nogami Twilight. 'nuff said.Na razie tyle. Następna porcja jutro. Czy jakoś tak. W niedzielę mniej więcej, przed poniedziałkowym wschodem słońca. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Nic dodać nic ująć świetnie rysujesz, podobają mi się te ostatnie rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Zgodnie z zapowiedzią, kolejna porcja archiwalnych bazgrołów. Siper chciał ujeżdżającą go Twilight:TYLE FILTRÓW! I takie tam skutki uboczne czegoś co tworzę dla Sipera: Niezbyt dokończone Jakaś wariacja na temat filly FS o której zapomniałem wczoraj:I bazgroły na nowym tablecie (uwaga bo jedno shipowe jest mocno):Takie tam, w sumie nie wyszło źle. Pyszczki ciut nie pasują.Tric chciałDolar chciałAmol chciałTak wygląda ekspienie tabletów. Wytrzymałem tydzień.Jak widać, większość to niedokończone bazgrołoszkice i inne takie tam. Rzadko kiedy coś kończę, bo zwykle coś mnie wyprowadza z równowagi/dostaję smuta/inne katastrofy. Ostatnio ciut się poprawia, ale to zobaczycie jutro. O ile będziecie coś tu pisali. Nie chce mi się postować tego dla samego siebie. Pisajcie, a będzie wam dane. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Słuchaj... gdzie można kupić szczękę? Bo ja swojej znaleźć z wrażenia nie mogę Tak szczerze - wyrąbiste! Mistrz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Proponuje byś kończył swoje prace, szkoda by tak się kurzyły jako szkice. Po za tym źle nie rysujesz, masz pomysły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Ujeżdżająca Twi najlepsza bezprecedensowo. Z bazgroł na tablecie najlepsza Vinyl i Octavia, według mnie. Flutterka też wydaje się słodka, ale to zapewne przez moją słabość do tej postaci ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Już same szkice są niesamowicie dobrze narysowane, a gotowe rysunki to małe arcydzieła. Ujeżdżająca Twilight jest świetna, Vinyl z Octavią są świetne... nie oszukujmy się, wszystko jest świetne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Nie chcę mi się powtarzać powyższych bardzo trafnych komentarzy, wiec tylko dodam: tak trzymaj i prosim o więcej takowych prac! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Cały Majk, bardzo ładna kreska, a pomysły zacne. Aczkolwiek ja już to chyba kiedyś mówiłem, prawda? No jasne, że tak, ale nikt mnie nie słucha. A ja przecież mówię jak jest. Choć w moim osobistym Top nadal numerem jeden pozostaje "random request". Jest genialny: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Mike Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Wooo, dzięki za odpowiedzi, coraz więcej was. I chyba pobiliście rekord tematu w ilości odpowiedzi pomiędzy moimi postami, brawo dla was!Also, Mejker. Nie mam pojęcia jak mogłem zapomnieć o tym kejozie, tym bardziej, że był tuż obok jednego z wrzucanych bazgrołów. Dobrze że to naprawiłeś, dostajesz osobne brawa.Zasłużyliście na kolejną porcję zaległych bazgrołów, chyba przedostatnią. Później już będą wrzucane na bieżąco.Na pierwszy ogień więc lecą "studia" serialu. Czyli bazgroły czynione wgapiając się w screeny z serialu. Po przerwie w rysowaniu z powodów bloka artystycznego i innych dołów musiałem się jakoś wkręcić z powrotem i przypomnieć sobie jak bazgra się kuce. Mniej więcej 5-10 minut na jednego schodziło.Kijowe skany, bo spirala od szkicownika odstaje.I takie już prawie całkiem nowe bazgroły, bo z sierpnia, tabletami rzeźbione. Na NATG na Equestria Daily. Klikajne obrazki prowadzą do deviantArtöw:Perspektywy Lyry i silnikoczegośtam się rozjechały, nie chciało mi się przebazgrywać połowy tego ramienia."A pony on a hilltop/a pony on the rise"A, tak teraz mi się przypomniało jeszcze, że kiedyś taką Twi nabazgrałem w Paincie tabletem. A jak już ją daję, to dorzucę też bazgroła myszką w mniej niż 5 minut. Albowiem nudziło mnie się.Nawet podobają mi się kształty i proporcje, musiałbym to jakoś rozwinąć kiedyś.Nabazgrzone w momencie nadmiaru negatywnych emocji. Chyba pomogło, bo później zebrałem się do stworzenia tamtej FS i AJ.Na teraz tyle. Następna porcja za 24+/-6[h] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Nikt nie odpisuje to ja odpiszę: WINCYJ. Wincyj synu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts