Ryś Raindrops Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Tarreth. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Insomnia De Lya. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Tarreth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Suknia dla prawdziwej księżniczki wędruje do Tarretha, dzięki czemu stała się ,,suknią dla prawdziwego Imperatora". Tym razem to suknia z prawdziwą klasą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Prawdziwa klasa kojarzy mi się z Cavusią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Scoda Octavia de Lya , bo tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Wilcza Nati [*] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Jeden głos na mnie, Skode Octavię oraz Wilczą Nati... Wygląda na to, że następny głos będzie decydujący (albo i nie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 No to ja powiem Cava. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Happy Pinkie Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 No to Cava. Będzie ślicznie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Suknia z prawdziwą klasą wędruje do mnie... Ale nie martwcie się, moi drodzy. Mamy jeszcze mnóstwo sukni ślubnych do rozdania i oczywiście mnóstwo użytkowników na forum. Do kogo powędruje ta suknia z przepięknymi białymi różami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Sajback. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Sajback ;* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 Sajback. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Sajduck Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Ja bym ja bardziej dala Triste, ale chyba Sajbackowi nawet bardziej;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Sajback otrzymuje swoją suknię ślubną. I następnym razem nie piszcie postów typu ,,kiedy wyniki?", ponieważ będą one natychmiastowo usuwane. Prezentuje Wam kolejną, pięknie ozdobioną suknię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Insomnia, bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Kamikazia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Kamikazia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Kamikazia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Kamikazia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Kamikazia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 W prawdzie Kamikazia jest już po ślubie, ale sukni nigdy za wiele! Specjalnie dla osób, które nie przepadają za zbyt wieloma ozdobami przedstawiam tę oto suknię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Jaka śliczna! Dalej jestem przy Insomni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts