Estelle Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Niech będzie Cygnus. Chcę go w tym zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Cygnusie, ta przepiękna mini jest już twoja. Jak za pierwszym razem nie wejdziesz, nie poddawaj się, w końcu ci się uda. Ale mamy już kolejną kreację, jakże kolorową, suknię tęczową. Kto na nią zasługuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Hmmm... Czerwień... pasuje do Skaja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Aglet . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Aglet ;u; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Październik 26, 2014 Share Napisano Październik 26, 2014 - Ohh... Jak ja jej zazdroszczę! - Ależ nie bądź niemądra. Ty też masz prześliczną suknię. - Pff... Lepiej powiedz, co jest następne, Cadance. - Zdecydowanie moja ulubiona sukienka! - Jakbyś nie mówiła tak o każdej sukni z pewnością byśmy uwierzyli... - Zanim Cava znowu zdąży się odezwać, Wy zadecydujcie, do kogo powędruje to cudeńko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 A ja bym ją dał dla Tarretha (czy jak on się tam teraz zwie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Cava Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 - Niedługo zabraknie mi na to wszystko miejsca w szafie. - Myślę, że zmieści się jeszcze kilka... - Ha, ha, ha. Bardzo zabawne. Możemy przejść dalej? - Oczywiście. Pamiętaj jednak, że suknię zakłada się raz w życiu. Trzeba wybierać mądrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 12, 2015 Share Napisano Sierpień 12, 2015 Czy ta super sukienka, znajdzie kogoś kto ją weźmie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts