Cassidy Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Um... Nie przepadam za królem Sombrą. Ale poza nim wszystkie lubię. Dzięki Wiesz że cię od razu polubiłam ^^? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Witaj na Mlppolska, Nieśmiała czuj się tutaj dobrze,mam nadzieję że poznasz wielu fajnych bronies i pegasis, no i oczywiście widzimy się na meecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shyness Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Wiesz że cię od razu polubiłam ^^? Dzięki. Też cię polubiłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 1. Bardzo ją lubię 2. Trixie 3. Tak 4. Nie przepadam za tańcem... 5. Umm... Tego, że w innych złych charakterach np. Chrysalis, Nightmare Moon, Trixie i Susent Shimmer kryło się coś dobrego, a on był czystym złem. 6. Nie jestem tym zafascynowana. 7. Cóż... Zanim kogoś poznam jestem nieśmiałą (są wyjątki, gdy jestem bardzo szczęśliwa), jestem delikatna - łatwo zranić moje uczucia, kocham zwierzęta. 1. masz + 2. masz - 3. masz + 4. masz ogromnego - 5. masz drobnego - 6. drobny - 7. masz + Podsumowując: Raczej się nie polubimy. Ale i tak życzę ci mnóstwa przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Dzięki. Też cię polubiłam chwilka.. ja cię chyba skądś znam ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 chwilka.. ja cię chyba skądś znam ... Multikonto? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Multikonto? xD nie! w ogóle ale jest też ona chyba na innej stronie tej co ja ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shyness Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Masz rację, też cię skądś chyba znam Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Nieśmiała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, łap Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Nom Radzę ci nie pisać takich krótkich postów... Mnie za takie krótkie pisali ostrzeżenia . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shyness Napisano Sierpień 20, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2013 Radzę ci nie pisać takich krótkich postów... Mnie za takie krótkie pisali ostrzeżenia . Ok, dzięki, że mnie uprzedziłaś, edytowałam post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Witaj, lubię Cię , baw się dobrze Ale szkoda, że nie lubisz Sombry, ja tam nie lubię Fluttershy |D ale spoko. Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Ok, dzięki, że mnie uprzedziłaś, edytowałam post. Nie ma sprawy ^^ czego się nie robi dla przyjaciół ^^ Ok możemy się przenieść na pw. żeby nie spamować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Sam jestem nieśmiały. Przyjaciół szukasz, powiadasz? Pozwól, że swoją dłoń - tego - kopyto zaoferuję Ci. A kto wie, czy Octavia i Vinyl nie pomogą mi. Ale najpierw trzeba przełamać pierwsze lody - jak to mawiają Eskimosi łowiąc ryby w przeręblu. A nic tak nie burzy lodów, szkła, fundamentów... i bębenków w uszach jak ten oto utwór:http://youtu.be/Zi4dK73ZnUE?t=22m32sPozdrawiam. Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Witamy na forum, miłej zabawy i dużo wrażeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) HEY!! Czytałaś kiedyś Harrego Pottera? No i zapraszam: http://mlppolska.pl/watek/5885-userbars-dla-fanów-mlp Edytowano Sierpień 21, 2013 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shyness Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 HEY!! Czytałaś kiedyś Harrego Pottera? No i zapraszam: http://mlppolska.pl/watek/5885-userbars-dla-fanów-mlp Tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Heej, miło mi Cię poznać : ) Mam nadzieję że znajdziesz swoje miejsce na forum, i będziesz tu miło spędzać czas :> A przyjaciół i znajomych nigdy mało Takie pytanko, jakiej muzyki słuchasz ? (jeśli pytanie się ponawia, to sorki, ale jestem za leniwy żeby sprwadzić xd) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Witaj, małe pytanko: Lubisz Blossomforth? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się