Ja i kropka Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (edytowany) Biorę ze sobą deskę i uderzam cię tak że tracisz przytomność i spycham ciebie z niej. MOJA GÓRA!!! Edytowano Grudzień 31, 2014 przez Luna the Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koneex Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 ( Biorę ze sobą deskę i uderzam się tak że tracisz przytomność Jak można SIĘ uderzyć w głowę tak mocne, że KTOŚ traci przytomność?) Rzucam w twoje oko papierowy samolot. Potykasz się i spadasz. MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Podrzucam ci pod nogi dynamit. MOJA GÓRA!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koneex Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Zanim zdążył wybuchnąć odkopuję go do ciebie. MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Rzucam w ciebie świnią, a ty z nią spadasz. MOJA GÓRA!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 31, 2014 Share Napisano Grudzień 31, 2014 Rzucam w ciebie nożem. MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Wyciągając nóż odrzucam Lunie, a Adamowi rzucam Nokie (cegłe), z której spada oszołomiony. MOJA GÓRA!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Styczeń 1, 2015 Share Napisano Styczeń 1, 2015 Rzucam w ciebie zabawkami mojego brata, że aż spadasz. MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) Nasyłam na ciebie mojego kota który zadrapał cie tak że aż spadłeś. MOJA GÓRA!!! Edytowano Styczeń 4, 2015 przez NoNamePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się