Cassidy Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 Wygrzebałam się z pod meteorytu zastanawiając się ile czasu minęło i kto tym razem włada górą, czyżby ktoś inny niż ten co to zesłał na mnie meteoryty? Weszłam na górę. Zobaczyłam Ją ,,BrillantCandy" Zepchnęłam cię. Spadłaś. A ja krzyczę ,,Moja góra!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB_RedFox Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 (edited) Wkurzylam sie strasznie. ,,Przeciez przegralas!" krzycze do Cassidy. ,,Ale ja sie nie poddaje! A tak w ogole.. wez zjedz snikersa i odejdz os mojej gory bo ci chyba cos odwala..". Na te slowa nke wytrzymalam. Wchodze na.gore i..jednym palcem spycham Cie na dol. Cassidy takze wkurzona podnosi sie, wskakuje na gore i tym razem ona spycha mnie! ,,Osz.. Ty!!" krzyknelam najglosniej jak umialam. Chcialam Cie zrzucic, lecz nagle przylecial orzel i za koszulke powlekl Cie ze soba.. ja zdziwiona strasznie, podnoszac sie szepcze do siebie: ,,No.. chyba moja gora co nie? MOJA GORA!" Edited May 31, 2014 by BrillantCandy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Writer Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 "Cholerne morsy... foka- zrozumiem, słoń też ujdzie. ALE MORSEM?! Minimum kultury, ludzie..."- pomyślałem zdejmując worek z głowy Zobaczyłem jak ktoś spycha BrilliantCandy z góry. Po chwili BrilliantCandy zaczęła się wspinać z powrotem na (dawniej) MOJĄ GÓRĘ, a gdy dotarła na szczyt orzeł zabrał osobę wcześniej siedzącą na Górze. Zacząłem iść w stronę Góry. Z nudów zacząłem bawić się paczką kart, która do tego czasu znajdowała się w mojej kieszeni. Otworzyłem ją i zobaczyłem, że w środku zamiast kard znajduje się granat dymny. Z bananem na twarzy zobaczyłem, że jestem już blisko Góry. Zobaczyłaś, że jakiś mały przedmiot upada koło Ciebie na szczycie Góry. Po chwili zaczął wydobywać się z niego dym. Po około 10 sekundach prawie nic już nie byłaś w stanie zobaczyć przez wszech otaczającą sztucznie wytworzoną mgłę. Poczułaś, że ktoś przykłada ci do twarzy czerwoną mokrą szmatę. "Czy to chloroform?!" zdążyłaś pomyśleć po czym odpłynęłaś w objęcia Morfeusza. Owinąłem ci czerwoną "flagę" wokół twarzy, tak, żeby była pierwszą rzeczą jaką zobaczysz po przebudzeniu. "Ach... chloroform to taki wspaniały wynalazek" pomyślałem, po czym skopałem twoje bezwładne ciało z MOJEJ GÓRY Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB_RedFox Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 (Prosze mniej dramatyzmu xdd) *budzi sie* ,,Fu co to.za szmata! A w dodatku czerwona.. fe!" - powiedzialam po przebudzeniu. *Rzuca czerwone,,cos" w dal i powoli zmierza w strone gory*. Ty stoisz na gorze zadowolony jak nie wiem co..,,Zaraz mu zniknie ten glupi usmieszek"-pomyslalam. Gdy juz bylam przy gorze *wyciaga snickersa i rzuca nim w Ciebie krzycząc: e! Zjedz snickersa!* Ty zdezorientowany, z zdezorientacji spadasz z gory a snickers wpada Ci w.oko xdd Ty krzyczysz :,, Aaaaaałł!" A ja krzycze: HAHAH! MOJA GÓRA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Writer Posted May 31, 2014 Share Posted May 31, 2014 "Mniej dramatyzmu? MNIEJ DRAMATYZMU?! To ja dostałem Snickersem w oko!" pomyślałem zbulwersowany. Wyciągnąłem sobie snikersa z oka, po czym skierowałem się na szczyt Góry. Po drodze znalazłem mojego starego tomahawk'a. "Ona nie ma pojęcia o tym co tu się działo" pomyślałem uśmiechając się w duchu do siebie. Właśnie odebrałaś leżaczek. Usiadłaś sobie spokojnie na Górze delektując się tym jak sprytnie się mnie pozbyłaś. Nagle przed tobą wyrosła postać z uśmiechem ze smile.jpg i zakrwawionym tomahawkiem w ręce. To byłem ja. Przerażona uciekłaś z MOJEJ GÓRY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisica Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Dość długo nacieszyłeś się posiadaniem Góry. Jednak czas twój minął. Wpierw do twoich uszu doszła muzyka w wykonaniu orkiestry dętej. Nic jeszcze nie podejrzewałeś. Dźwięki z każdą minutą stawały się coraz głośniejsze. Zorientowałeś się "że coś jest nie tak" gdy były już niemal za tobą. Ale było już za późno. - Spirulalaj z mojej Góry - usłyszałeś. Po chwili przy epickim akompaniamencie muzyki straciłeś przytomność, a ja zrzuciłam cię z Góry, głośno krzycząc: - Ta Góra od dziś należy do MNIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emily Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Podeszłam do Ciebie od tyłu, zepchnęłam i jakiś samochód przejechał. -To jest MOJA GÓRA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ja i kropka Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 (edited) Biorę ze sobą deskę i uderzam cię tak że tracisz przytomność i spycham ciebie z niej. MOJA GÓRA!!! Edited December 31, 2014 by Luna the Moon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koneex Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 ( Biorę ze sobą deskę i uderzam się tak że tracisz przytomność Jak można SIĘ uderzyć w głowę tak mocne, że KTOŚ traci przytomność?) Rzucam w twoje oko papierowy samolot. Potykasz się i spadasz. MOJA GÓRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuJ Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Podrzucam ci pod nogi dynamit. MOJA GÓRA!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koneex Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Zanim zdążył wybuchnąć odkopuję go do ciebie. MOJA GÓRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuJ Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Rzucam w ciebie świnią, a ty z nią spadasz. MOJA GÓRA!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ja i kropka Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Rzucam w ciebie nożem. MOJA GÓRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnuJ Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Wyciągając nóż odrzucam Lunie, a Adamowi rzucam Nokie (cegłe), z której spada oszołomiony. MOJA GÓRA!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ja i kropka Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 Rzucam w ciebie zabawkami mojego brata, że aż spadasz. MOJA GÓRA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4Rajt Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 (edited) Nasyłam na ciebie mojego kota który zadrapał cie tak że aż spadłeś. MOJA GÓRA!!! Edited January 4, 2015 by NoNamePony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts