Jump to content

[Zabawa] Moja góra!

panzerkampfwagen
 Share

Recommended Posts

Wygrzebałam się z pod meteorytu zastanawiając się ile czasu minęło i kto tym razem włada górą, czyżby ktoś inny niż ten co to zesłał na mnie meteoryty? Weszłam na górę. Zobaczyłam Ją ,,BrillantCandy" Zepchnęłam cię. Spadłaś. A ja krzyczę ,,Moja góra!"

Wkurzylam sie strasznie. ,,Przeciez przegralas!" krzycze do Cassidy. ,,Ale ja sie nie poddaje! A tak w ogole.. wez zjedz snikersa i odejdz os mojej gory bo ci chyba cos odwala..". Na te slowa nke wytrzymalam. Wchodze na.gore i..jednym palcem spycham Cie na dol. Cassidy takze wkurzona podnosi sie, wskakuje na gore i tym razem ona spycha mnie! ,,Osz.. Ty!!" krzyknelam najglosniej jak umialam. Chcialam Cie zrzucic, lecz nagle przylecial orzel i za koszulke powlekl Cie ze soba.. ja zdziwiona strasznie, podnoszac sie szepcze do siebie: ,,No.. chyba moja gora co nie? MOJA GORA!"

Edited by BrillantCandy

"Cholerne morsy... foka- zrozumiem, słoń też ujdzie. ALE MORSEM?! Minimum kultury, ludzie..."- pomyślałem zdejmując worek z głowy

Zobaczyłem jak ktoś spycha BrilliantCandy z góry. Po chwili BrilliantCandy zaczęła się wspinać z powrotem na (dawniej) MOJĄ GÓRĘ, a gdy dotarła na szczyt orzeł zabrał osobę wcześniej siedzącą na Górze. 

Zacząłem iść w stronę Góry. Z nudów zacząłem bawić się paczką kart, która do tego czasu znajdowała się w mojej kieszeni. Otworzyłem ją i zobaczyłem, że w środku zamiast kard znajduje się granat dymny. Z bananem na twarzy zobaczyłem, że jestem już blisko Góry.

Zobaczyłaś, że jakiś mały przedmiot upada koło Ciebie na szczycie Góry. Po chwili zaczął wydobywać się z niego dym. Po około 10 sekundach prawie nic już nie byłaś w stanie zobaczyć przez wszech otaczającą sztucznie wytworzoną mgłę. Poczułaś, że ktoś przykłada ci do twarzy czerwoną mokrą szmatę. "Czy to chloroform?!" zdążyłaś pomyśleć po czym odpłynęłaś w objęcia Morfeusza. 

Owinąłem ci czerwoną "flagę" wokół twarzy, tak, żeby była pierwszą rzeczą jaką zobaczysz po przebudzeniu. "Ach... chloroform to taki wspaniały wynalazek" pomyślałem, po czym skopałem twoje bezwładne ciało z MOJEJ GÓRY

(Prosze mniej dramatyzmu xdd) *budzi sie* ,,Fu co to.za szmata! A w dodatku czerwona.. fe!" - powiedzialam po przebudzeniu. *Rzuca czerwone,,cos" w dal i powoli zmierza w strone gory*. Ty stoisz na gorze zadowolony jak nie wiem co..,,Zaraz mu zniknie ten glupi usmieszek"-pomyslalam. Gdy juz bylam przy gorze *wyciaga snickersa i rzuca nim w Ciebie krzycząc: e! Zjedz snickersa!* Ty zdezorientowany, z zdezorientacji spadasz z gory a snickers wpada Ci w.oko xdd Ty krzyczysz :,, Aaaaaałł!" A ja krzycze: HAHAH! MOJA GÓRA!

"Mniej dramatyzmu? MNIEJ DRAMATYZMU?! To ja dostałem Snickersem w oko!" pomyślałem zbulwersowany. 

Wyciągnąłem sobie snikersa z oka, po czym skierowałem się na szczyt Góry. Po drodze znalazłem mojego starego tomahawk'a. "Ona nie ma pojęcia o tym co tu się działo" pomyślałem uśmiechając się w duchu do siebie.

Właśnie odebrałaś leżaczek. Usiadłaś sobie spokojnie na Górze delektując się tym jak sprytnie się mnie pozbyłaś. Nagle przed tobą wyrosła postać z uśmiechem ze smile.jpg i zakrwawionym tomahawkiem w ręce. To byłem ja.

Przerażona uciekłaś z MOJEJ GÓRY

• 6 months later...

Dość długo nacieszyłeś się posiadaniem Góry. Jednak czas twój minął.

Wpierw do twoich uszu doszła muzyka w wykonaniu orkiestry dętej. Nic jeszcze nie podejrzewałeś.

Dźwięki z każdą minutą stawały się coraz głośniejsze. Zorientowałeś się "że coś jest nie tak" gdy były już niemal za tobą. Ale było już za późno.

- Spirulalaj z mojej Góry - usłyszałeś. Po chwili przy epickim akompaniamencie muzyki straciłeś przytomność, a ja zrzuciłam cię z Góry, głośno krzycząc:

- Ta Góra od dziś należy do MNIE!

• 2 weeks later...